![]() |
|
Cytuj:
|
Hey
Posiadam 45 Knight'a(facc), skille 69/69, Eq crusader helmet,golden armor, knight legs,boh,vamp shield,assassin dagger Glownie intresuje mnie dobry exp(z malo iloscia ludzi),nie chcial bym na tym stracic-moze byc lekko na plus z kasa-SERVER NONPVP |
Cytuj:
moze sprobuj na Mintwallin? :) |
jaka taktyka na 50 pallu (80/63) z rs-ami. Chodzi mi o zabicie draga. Uzywac strongów potow, czy zwyklych, Dać utamke? z gót hx ;]
|
Cytuj:
|
14 pall PACC, gdzie expić?
|
34 ed 31 magic
gdzie expic zeby bylo 30k/h+ zawsze i zeby sie zwracalo za mp? |
37 rp , bdb equ , skille 70/55 gdzie expic do 50 lvla?
|
Cytuj:
pomylilem sie, chodzi mi o Draogn Lorda :P Draga to ja bez problemow ubijam. |
Gdzie expić 45rp? skille 73/55
eq jak w av. |
Exp
Gdzie expic z knightem 19 skille 49/46 facc
EQ: dark helmet knight Armor plate legs spike sword dragon shield |
Moim Ek - Candia
Gdzie expić?
57 ek z skillami 71/69. Eq: Royal Helmet , DSM , Demonka , P ammy (platinum amulet ) , blue legs , bohy , ornamented axe. Koledzy doradzają mi barby tylko nie wiem na jakim campie expić. (nie znam sie na campach więc prosił bym o mapkę , jeśli można ;) ). mam Yalahar odblokowane ;). Świat non-pvp. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Mozesz tez sprobowac z utamka ale osobiscie nie polecam. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up. Fourth-4-Post. nawet nie wiem jak to napisać.
@up
Niezły spam. Ponawiam swoje pytanie @edit proszę o odpowiedź ;/ pacc leci xD |
27 druid, 26 mlvl, bez itemka 25. Facc. Gdzie expić? mount sternum odpada, mam dość tamtejszych pk. Myślałem o kopalniach tylko, którą dokładnie wybrać żeby był exp oraz jakieś pieniążki?
|
Cytuj:
|
Ponawiam po raz 3, proszę o odpowiedź. Gdzie expić? 57 ek z skillami 71/69. Eq: Royal Helmet , DSM , Demonka , P ammy (platinum amulet ) , blue legs , bohy , ornamented axe. Koledzy doradzają mi barby tylko nie wiem na jakim campie expić. (nie znam sie na campach więc prosił bym o mapkę , jeśli można ). mam Yalahar odblokowane . Świat non-pvp. |
Cytuj:
Jeśli chodzi o Barby to zajzyj tutaj klik Polecałbym ci również wyspę Nargor. a co to spamu to staram sie pomoc każdemu :) |
Witam!
Gdzie expić i zarobić 77 paladynem Pacc skile 85/60 eq: rh,mms,bohy,blue legi,palladin armor, royal spiry xD No musi być miejsce zeby nie było z byt duzo pk :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:44. |
|