![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
May 02 2007, 01:48:42 CEST Killed at Level 149 by Ron Montegro
and by Royal Suchy |
Dodam, że tym 149 levelem, który padł jest Noveris Mayer.
|
@Vagraav
Masz tu jakies wtyki czy cos, wez zrob pozadek w tym temacie ze spamem, albo zawolaj kogos kto to moze zrobic okey? Bo troche tu spamu znowu sie zrobilo o tym kto jest gruby, kto brzydki kto ladny a kto nie ma i kto ma rl a tego nie chce mi sie kurwa juz czytac. Z gory thx. |
Cytuj:
Wygracie wojne, ale i tak exping bedzie w strachu. |
Cytuj:
A co do expu w strachu to czy ja wiem ... bedziecie / będą robć mass logi ale reczej nic im to nie da potem. HAIL CO |
Cytuj:
Wy do tej pory nie zrobiliscie ani 1 udanego massloga, 2 masslogi nie wyszly... |
Cytuj:
Ps. Powodzenia na matórze, wezcie ze soba Zet'A dajcie mu jakies sciagi moze bidak zda. Ps 2. Zet to nie mialo byc złośliwe. Ps 3. W sumie na Ch*j komus matóra :) Hail _/ |
Cytuj:
To miało być zabawne? Jestem w 100% pewna że Zecik jest mądrzejszy od Ciebie skoro piszesz takie bzdury. I po co wogóle to piszesz tutaj? to miał być temat o wojnie xP |
Ironia i aluzja do tego ze siedzi caly czas przed kompem. Podobno sobie zainstalowal kibel w pokoju zeby nie musial opuszczac tibi :), szyb wentylacyjny do kuchni oraz lodowke z napojami energetycznymi i kawa 3 w 1.
Tak bez kitu to po co mu mat"ó"ra jak i tak jego zyciem jest tibia :) |
Cytuj:
@Hupe No niezle sobie expicie a zwlaszcza anubis, leison, druden ... dobrzy sa nie ma co xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
P.s Brainn 3-4 lvle juz zrobil odkad doszedl do wojny. Podaj mi swoj nick, to sprawdze co za ogromne PG robisz. |
Popatrz jak expi Masa, albo jak Wojtek odbil se lvl na luzaku w wy mogliscie mu gowno zrobic :) Ja nie musze podawac swojego nicku ale Twoj lvl osiągnełem w 3 miesiace jakies i nie wyskakuj mi zaraz ze nie mam rl life bo uwierz mi ze mam. A jak tak bardzo mozecie sie poswiecic to prosze bardzo, zycze powodzenia ha :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie wydaje mi sie by myślał że na rl jest od kogoś lepszy :o Vetheran owned : ) |
Cytuj:
Parnoja |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20. |