Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

roXen 02-05-2007 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Majkell (Post 1401808)
No co ty nie powiesz?

Co sie stało? Zabrakło słownictwa na inteligentna wypowiedź?

Piero 02-05-2007 12:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vuxiu (Post 1399484)
rofl, em 2 razy chcialo open batle moze, z czego raz sie spoznili o 2 godziny i mieli nadzieje ze bedziemy na nich czekac lol drugi raz ludzi nie bylo, moze sie zdarzyc ze w piatek jakie imprezy na rl sa :( my jestesmy gotowi na ustawienie opena codzien, tylko niech em sie nie spodziewa ze jesli sie umowia na open i wyjda z 30 nubami to jesli nie zalatwimy sobie 30 nubow fastem to nie wyjdziemy.

mmm.. 2 razy chceilismy open battle? Byl okres, ze codziennie czekalismy na was , a wy nie raczyliscie wyjsc z pz ;\ I z tym ustawianiem opena codzien to chyba jakas nowinka u was, bo narazie wam nie wychodziło xD

Deathbringer 02-05-2007 12:37

May 02 2007, 01:48:42 CEST Killed at Level 149 by Ron Montegro
and by Royal Suchy

Marianos 02-05-2007 13:35

Dodam, że tym 149 levelem, który padł jest Noveris Mayer.

elmo_us 02-05-2007 13:56

@Vagraav
Masz tu jakies wtyki czy cos, wez zrob pozadek w tym temacie ze spamem, albo zawolaj kogos kto to moze zrobic okey? Bo troche tu spamu znowu sie zrobilo o tym kto jest gruby, kto brzydki kto ladny a kto nie ma i kto ma rl a tego nie chce mi sie kurwa juz czytac.

Z gory thx.

Meteon! 02-05-2007 14:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1396629)
Nastepna sprawa. Co Ty myślisz ze jak wygrywacie we fragach to wygrywacie wojne ? Czlowieku chyba sam w to nie wierzysz. Mozecie sobie miec te fragi ale nic wam to nie da ...

A Ty myslisz, ze uda Wam sie wyjebac EM z servera? chyba sam w to nie wierzysz, to jest ostatnia wojna i EM nie odda serva.
Wygracie wojne, ale i tak exping bedzie w strachu.

Inwestor 02-05-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Meteon! (Post 1402526)
A Ty myslisz, ze uda Wam sie wyjebac EM z servera? chyba sam w to nie wierzysz, to jest ostatnia wojna i EM nie odda serva.
Wygracie wojne, ale i tak exping bedzie w strachu.

Część napewno wyjebiemy a nastepna część po jakimś czasie sama odpuści ( jakiś czas to 1-2 lat )

A co do expu w strachu to czy ja wiem ... bedziecie / będą robć mass logi ale reczej nic im to nie da potem.

HAIL CO

Hupe 03-05-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1404043)
Część napewno wyjebiemy a nastepna część po jakimś czasie sama odpuści ( jakiś czas to 1-2 lat )

A co do expu w strachu to czy ja wiem ... bedziecie / będą robć mass logi ale reczej nic im to nie da potem.

HAIL CO

Rotfl, leze...wlasnei wam udowodnilismy ze mozemy expic, tak sobie 4 fun. Nadal wygrywacie wojne?B)

Wy do tej pory nie zrobiliscie ani 1 udanego massloga, 2 masslogi nie wyszly...

JHolger 03-05-2007 09:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hupe (Post 1404151)
Rotfl, leze...wlasnei wam udowodnilismy ze mozemy expic, tak sobie 4 fun. Nadal wygrywacie wojne?B)

Wy do tej pory nie zrobiliscie ani 1 udanego massloga, 2 masslogi nie wyszly...

Hupe~ "oni" daja sie sami fragowac to jest tak na podpuche, tak naprawde to nas za 2-3 lata wy****a z servera. I co my wtedy zrobimy?

Ps. Powodzenia na matórze, wezcie ze soba Zet'A dajcie mu jakies sciagi moze bidak zda.

Ps 2. Zet to nie mialo byc złośliwe.

Ps 3. W sumie na Ch*j komus matóra :)

Hail _/

Karolkaa 03-05-2007 10:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JHolger (Post 1404475)
Hupe~ "oni" daja sie sami fragowac to jest tak na podpuche, tak naprawde to nas za 2-3 lata wy****a z servera. I co my wtedy zrobimy?

Ps. Powodzenia na matórze, wezcie ze soba Zet'A dajcie mu jakies sciagi moze bidak zda.

Ps 2. Zet to nie mialo byc złośliwe.

Ps 3. W sumie na Ch*j komus matóra :)

Hail _/

To miało być zabawne?
Jestem w 100% pewna że Zecik jest mądrzejszy od Ciebie skoro piszesz takie bzdury. I po co wogóle to piszesz tutaj? to miał być temat o wojnie xP

Knox 03-05-2007 11:11

Ironia i aluzja do tego ze siedzi caly czas przed kompem. Podobno sobie zainstalowal kibel w pokoju zeby nie musial opuszczac tibi :), szyb wentylacyjny do kuchni oraz lodowke z napojami energetycznymi i kawa 3 w 1.

Tak bez kitu to po co mu mat"ó"ra jak i tak jego zyciem jest tibia :)

Inwestor 03-05-2007 11:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Knox (Post 1404615)
Ironia i aluzja do tego ze siedzi caly czas przed kompem. Podobno sobie zainstalowal kibel w pokoju zeby nie musial opuszczac tibi :), szyb wentylacyjny do kuchni oraz lodowke z napojami energetycznymi i kawa 3 w 1.

Tak bez kitu to po co mu mat"ó"ra jak i tak jego zyciem jest tibia :)

Jak go nie znasz to sie nie odzywaj. Jak mnie tacy ludzie denerwuja. Zazdrosny jestes o niego czy masz jakies kompleksy ? N/c

@Hupe

No niezle sobie expicie a zwlaszcza anubis, leison, druden ... dobrzy sa nie ma co xD

Deathbringer 03-05-2007 12:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Marianos (Post 1402368)
Dodam, że tym 149 levelem, który padł jest Noveris Mayer.

wiedzialem ze o czyms zapomnialem xP

Dewyth 03-05-2007 12:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Deathbringer (Post 1404720)
wiedzialem ze o czyms zapomnialem xP

Nie ominie cię kara za to xDDDDDDDD hih

elmo_us 03-05-2007 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1404681)
Jak go nie znasz to sie nie odzywaj. Jak mnie tacy ludzie denerwuja. Zazdrosny jestes o niego czy masz jakies kompleksy ? N/c

Tu nie chodzi o zazdrasc tylko o to ze ktos sobie mysli ze jest lepszy od innych tylko dlatego ze spedzil przed jakas gra 2d bez dzwieku wiecej czasu niz inni i uwaza sie za bozyszcze.

Hupe 03-05-2007 14:17

Cytuj:

@Hupe

No niezle sobie expicie a zwlaszcza anubis, leison, druden ... dobrzy sa nie ma co xD

A u was kto niby takie PG robi? Croy expiac na pohu wbija 1-2 mln miesiecznie? Nie ma sie czym podniecac, mozemy sie poswiecic jeden dzien i Anubis czy Ron wbije to samo w 4h na dlach na POI.

P.s Brainn 3-4 lvle juz zrobil odkad doszedl do wojny. Podaj mi swoj nick, to sprawdze co za ogromne PG robisz.

Inwestor 03-05-2007 15:47

Popatrz jak expi Masa, albo jak Wojtek odbil se lvl na luzaku w wy mogliscie mu gowno zrobic :) Ja nie musze podawac swojego nicku ale Twoj lvl osiągnełem w 3 miesiace jakies i nie wyskakuj mi zaraz ze nie mam rl life bo uwierz mi ze mam. A jak tak bardzo mozecie sie poswiecic to prosze bardzo, zycze powodzenia ha :)

Neaniver 03-05-2007 16:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inwestor (Post 1405253)
Popatrz jak expi Masa, albo jak Wojtek odbil se lvl na luzaku w wy mogliscie mu gowno zrobic :) Ja nie musze podawac swojego nicku ale Twoj lvl osiągnełem w 3 miesiace jakies i nie wyskakuj mi zaraz ze nie mam rl life bo uwierz mi ze mam. A jak tak bardzo mozecie sie poswiecic to prosze bardzo, zycze powodzenia ha :)

No, Masa rzeczywiscie, pelen podziwu jestem, co naexpi to i tak zaraz straci ;).

Karolkaa 03-05-2007 16:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez elmo_us (Post 1404984)
Tu nie chodzi o zazdrasc tylko o to ze ktos sobie mysli ze jest lepszy od innych tylko dlatego ze spedzil przed jakas gra 2d bez dzwieku wiecej czasu niz inni i uwaza sie za bozyszcze.

W grze jest lepszy od wielu ludzi :o
Nie wydaje mi sie by myślał że na rl jest od kogoś lepszy :o

Vetheran owned : )

Knox 03-05-2007 18:43

Cytuj:

@Hupe

Tak, marze o tym dniami i nocami :D tylko tak sie jeszcze zastanawiam co ten czlowiek musi miec w glowie... kiedy on sie obudzi i zobaczy ze poswiecajac tyle czasu na ... marnuje sobie zycie. Mam w pokoju jego zdjecia a nawet oltarzyk z jego wizerunkiem. Nie ma Boga - Jest 13 letni Wojtuś !

Parnoja

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:20.