![]() |
Cytuj:
A ja oczywiście przegapiłem mecz : l. |
Cytuj:
Seaman-cytuję angielskiego komentatora(właściwie tłumaczę)-jeśli Tata Davida Seamana założył by prezerwatywę podczas robienia Davidka nadal gralibyśmy w półfinale-hahahah Lehmann-wrzutki z którymi problem miał Kasper są niczym w porównaniu dwóch ostatnich meczy Jensa puszczensa Jakie małe brawa?media trąbią o nim jako o bohaterze a nie Fabregasie,pozatym rozwaliłeś mnie w pół pisząc o tym że Fabregasek skopał by Lamparda Wracając do Schmeichela-TO jest młodzik więc porównanie go z takimi bramkarzami jak Lehmann i Seaman to czysty idiotyzm nie mówiąc o tym że jest wiele więcej lepszych bramkarzy od tych dwóch którzy grają dziś albo grali w przeszłości Smolarek w mojej opinii niesłusznie wywalony z boiska w meczu z Barceloną(i tak im nic to nie dało,ba mogli przegrać]wygrać też]) Powtórki które jednak widziałem nie dają mi 100% pewności |
Cytuj:
Ad. Lehmann - po tym co wyprawiał w poprzednich sezonach, bez żadnych wątpliwości zaliczam go do najlepszych bramkarzy. A te parę błędów na początku sezonu - cóż, mylić się jest rzeczą ludzką a nic co ludzkiego Lehmannowi nie jest obce. Widać facet był myślami gdzie indziej. Brak koncentracji dał się we znaki ale po kontuzji wróci i będzie bronił jak nigdy. |
wreszcie jakaś ludzka odpowiedź. Seaman nie wiedział kiedy odejść(zrobił to za późno) a Lehmann?oby nie uczynił tego samego błędu
|
A Smolarek zagrał w debiucie całe 12 minut, niby coś normalnego tylko że dostał czerwoną kartke. JAKI KOKS
|
koks to mu ją dał bo najpierw trafił w piłkę(chociaż na 100% powtórki tego nie wyjaśniają)
|
W spotkaniu eliminacyjnym mistrzostw świata 2010 reprezentacja Fidżi rozbiła Tuvalu 16:0. Aż sześć trafień zapisał na swoim koncie Osea Vakatalesau.
Równie imponującą zdobyczą (po trzy bramki) mogli pochwalić się Roy Krishna i Pita Rabo. No to , kto pierwszy zadzwoni z kontraktem dla Vakatalesau,.. Real, Milan, ManU, czy może Orka Drzecin ;> |
Cytuj:
|
Parasol Wrocław
|
Solskjaer kończy karierę. Fajny koleś, zawsze go lubiłem - nie zapomne jego bramki na wagę zwycięstwa w LM 8 lat temu ;>
|
Cytuj:
A Francesc Fabregas w wywiadzie dla The Guardian zadeklarował miłość i przywiązanie do klubu. Tak więc i Barca i Real mogą sobie o nim tylko pomarzyć. |
The Babyface killer! Dzięki za te wszystkie lata! Dzięki za finał LM 1999!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ja nie twierdzę, że Fabregas marzy o grze w Madrycie. Ale opierając się tylko na słowach piłkarza, nie można stwierdzić, że inne kluby mogą sobie tylko o nim pomarzyć. Już wielu mówiło, że kocha swój klub, by następnie odejść.
|
Cytuj:
|
Yoh mówi Ci coś nazwisko Henry?
|
Cytuj:
|
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:03. |