Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Eiv vs Aliance (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=129519)

albert0 03-11-2007 23:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1728243)
Nie tak jak wtedy ale brawo ladnie wam poszlo po za tym ze spierdolilem z sytuacji gdzie na okolo mnie bylo 15 osob + hah Ale Dalem Długa :*

JA PIERWSZY UCIEKLEM!! DO TEMPLA XD

ader 03-11-2007 23:49

Wychodziłem z venta ze słowami "fajnie było z wami umierać"..

I BYŁO LOL XD

Ale szok, masakra XD

Dominatorrr 03-11-2007 23:51

Hah Dobre to bylo dobre Gegoobok mnei dostaje baty a ja na skos Elvaka na skos pare razy i dluga hehe :P

Wisniox 04-11-2007 00:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1718964)
SKRZAT TO PAŁA SRRZAT TO PAŁA. Ok. Zacznijcie sie znow wyzywac bo nie mam sie z czego smiac na tym forum XD X*

Chodzi ci o mnie ??:> ktos sie chce powyzywac ??:D

Latim3rid 04-11-2007 10:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wisniox (Post 1728372)
Chodzi ci o mnie ??:> ktos sie chce powyzywac ??:D

Kurde Wisnia wez nie zasmiecaj forum ... xddddd bo na rlu Ci nie poopowiadam xd

Madreth 04-11-2007 12:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1728243)
Nie tak jak wtedy ale brawo ladnie wam poszlo po za tym ze spierdolilem z sytuacji gdzie na okolo mnie bylo 15 osob + hah Ale Dalem Długa :*

Mmmmm, to ja ci opisze twoja sytuacje troche w inny sposob, oddzieliles sie z paroma osobami od Oven i byles na naszych tylach ekipy i pare osob napoczatku zaznaczylo grzecznie na ciebie atak lecz jezeli lider mowi zeby rushowac to sie rushuje na przeciwnika wiec nie upiekszaj sobie ze uciekles niewiadomo jak poniewaz kazdy mial na zadaniu rushowac waszych kolegow ktorych zostawiliscie;]

Master Vilum 04-11-2007 13:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1728345)
Hah Dobre to bylo dobre Gegoobok mnei dostaje baty a ja na skos Elvaka na skos pare razy i dluga hehe :P

Tak chcieli¶cie tego opena a pierwsi kto uciekał i dawał xlogi to Oveny :(

Ale widać Wojtu¶ żadko jest ale chociaż ma honor i walczy do konca :)

Wojtu¶ respect :-)

Wojtemo 04-11-2007 13:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1729062)
Tak chcieli¶cie tego opena a pierwsi kto uciekał i dawał xlogi to Oveny :(

Ale widać Wojtu¶ żadko jest ale chociaż ma honor i walczy do konca :)

Wojtu¶ respect :-)

Oj nie zgodze sie Vilum.Bo jedyna osoba chyba jaka dala loga z Oven to Timejt, ale moge sie mylic. A co do mojego deda to jedyny blad jaki popelnilem to bieglem za nieodpowiednia osoba(co nie Kiko??:D).

albert0 04-11-2007 13:34

@Vilum

Temate dal loga z racji tego, ze nie mial jak dostac sie do reszty CF/Ovenow, i jesli uwazacie ze moglby przejsc niezauwazny przez waszych 60 memberow to sorry, ale jestescie po*****eni. Po drugie panie Vilum, nikt nie dał x-loga - to wasza specjalnosc ;)

Master Vilum 04-11-2007 13:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1729141)
@Vilum

Temate dal loga z racji tego, ze nie mial jak dostac sie do reszty CF/Ovenow, i jesli uwazacie ze moglby przejsc niezauwazny przez waszych 60 memberow to sorry, ale jestescie po*****eni. Po drugie panie Vilum, nikt nie dał x-loga - to wasza specjalnosc ;)

NIKT?! hhahahhaha popytaj sie membersow Ovenow ^.^ na samej gorze przy wodzie z 4-5 osob dalo tam xloga

Versus 04-11-2007 14:20

a aresti italiano czy cholera wie jak on sie pisze(jak mowili nick na ventrilo to nie wiedzialem jak w exive wpisac ^_^) byl na dobrej drodze ^^

Dominatorrr 04-11-2007 15:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Madreth (Post 1729045)
Mmmmm, to ja ci opisze twoja sytuacje troche w inny sposob, oddzieliles sie z paroma osobami od Oven i byles na naszych tylach ekipy i pare osob napoczatku zaznaczylo grzecznie na ciebie atak lecz jezeli lider mowi zeby rushowac to sie rushuje na przeciwnika wiec nie upiekszaj sobie ze uciekles niewiadomo jak poniewaz kazdy mial na zadaniu rushowac waszych kolegow ktorych zostawiliscie;]

Oddzielilem sie od reszty moich i niemialem jak do nich wrucic i bylem z 3 osobami w takim trapi ze niepowinnismy zniego wyjsc
przedemna sciana po lewo woda od gory wy i ood prawej wy i jak mieliscie rashowac jak jakos Gega stojacego obok mnie zajebaliscie. I Termy gonil Elvake.
Pozatym jak mialem walczyc sam na kolo 50 ? Kozak ze bym dal rade sie przedostac i niedalem X-loga tylko na spokojnie sie wylogowalem troche sqm wyzej od was. Ciekaw jestem czy ty byl bys taki waleczny i tracil lv i blessy bezsensownie wbijajac sie w 50 osob od tylu.

Jak zwykle jedyne co umieliscieto trapnac sie gdzies.

Versus 04-11-2007 15:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dominatorrr (Post 1729435)
Jak zwykle jedyne co umieliscieto trapnac sie gdzies.

no i po co tak prowokujesz? zaraz ci ktos odpisze, ze wy nawet tego nie umiecie. albo, ze jedyne co umiecie to cheatowac i uciekac.
przeciez to my was zaatakowalismy, nie wy nas, wiec przestancie juz plakac o to, ze sie ustawilismy na tym ofie bo straciliscie tylko dwie osoby z 14 w ten sposob.

swoja droga nie wiem czemu uciekliscie. na dobra sprawe nikt na prawde wartosciowy nie padl ;p (sorry jesli kogos bola te slowa;P)

albert0 04-11-2007 17:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1729150)
NIKT?! hhahahhaha popytaj sie membersow Ovenow ^.^ na samej gorze przy wodzie z 4-5 osob dalo tam xloga

x-log <-> logout

Widzisz roznice?

Master Vilum 04-11-2007 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez albert0 (Post 1729691)
x-log <-> logout

Widzisz roznice?

Aresti stal i sie nie uhal np

Wojtemo 04-11-2007 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1729497)
no i po co tak prowokujesz? zaraz ci ktos odpisze, ze wy nawet tego nie umiecie. albo, ze jedyne co umiecie to cheatowac i uciekac.
przeciez to my was zaatakowalismy, nie wy nas, wiec przestancie juz plakac o to, ze sie ustawilismy na tym ofie bo straciliscie tylko dwie osoby z 14 w ten sposob.

swoja droga nie wiem czemu uciekliscie. na dobra sprawe nikt na prawde wartosciowy nie padl ;p (sorry jesli kogos bola te slowa;P)

Mnie nie obraziles,ale mowiac takie slowa to widac ze nie wiesz co dla ciebie znaczy guildia i osoby bedace w niej...Dla mnie nawet jakby padl kogos kogo nie znam nie mowilbym ze jest dla mnie malo wartosciowa osoba, poniewaz walczymy w jednym teamie.Sa osoby ktore maja zaje..ste pvp jednak bez calej guildi nic by nie zdzialaly...Takie jest moje zdanie

Versus 04-11-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wojtemo (Post 1729848)
Mnie nie obraziles,ale mowiac takie slowa to widac ze nie wiesz co dla ciebie znaczy guildia i osoby bedace w niej...Dla mnie nawet jakby padl kogos kogo nie znam nie mowilbym ze jest dla mnie malo wartosciowa osoba, poniewaz walczymy w jednym teamie.Sa osoby ktore maja zaje..ste pvp jednak bez calej guildi nic by nie zdzialaly...Takie jest moje zdanie

Konkluzja ciekawa. chyba nikt z moich guildmatesow nie moze narzekac na moje podejscie do gildii i wspolklanowiczow (moze sie myle, to poprawcie). nigdy nie chcialem brac udzialu w tej wojnie jednak doszedlem do niej i zostalem (pomimo posiadania odpowiedniego kapitalu, zeby sie wyplacic) tylko ze wzgledu na moich przyjaciol w gildii. Umiem jednak wartosciowac postacie pod wzgledem przydatnosci w walce i mowiac, ze nikt wartosciowy nie padl mialem na mysli, ze nikt z waszej glownej sily ognia nie padl, a nie, ze ci co padli sa do niczego. Chodzilo mi o to, ze majac taka sile, jaka mieliscie pomimo utraty tych 14 osob dalej byliscie bardzo groznym przeciwnikiem, a mimo to uciekliscie ku mojemu zaskoczeniu. Pozdrawiam

Wojtemo 04-11-2007 19:15

Ucieczka to byla najglupsza rzeczjaka zrobilismy.Wiedzialem ze to sie tak skonczy, bo nie wszyscy byli w stanie przebiec przez wyverny(nie wiem jak to sie pisze:P)bo jest za waskie przejscie.

Scroopy 04-11-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Versus (Post 1729261)
a aresti italiano czy cholera wie jak on sie pisze(jak mowili nick na ventrilo to nie wiedzialem jak w exive wpisac ^_^) byl na dobrej drodze ^^

Vers ale Aresti nie jest ani w Oven/cf wiec nie wiem dlaczego on padl ;P poprostu chlopak przyszedl popatrzec na battle, jak wiekszosc hlvli (nie bedaca w oven/cf) ktora tam byla :P i dlatego tez nie rozumiem dodania go do war statsów :P

A co do battle. Raz na wozie raz pod wozem :P

albert0 04-11-2007 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Vilum (Post 1729799)
Aresti stal i sie nie uhal np

Aresti = Oven ? Kto to wogole do huja jest?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25.