![]() |
Cytuj:
|
Wychodziłem z venta ze słowami "fajnie było z wami umierać"..
I BYŁO LOL XD Ale szok, masakra XD |
Hah Dobre to bylo dobre Gegoobok mnei dostaje baty a ja na skos Elvaka na skos pare razy i dluga hehe :P
|
Cytuj:
Chodzi ci o mnie ??:> ktos sie chce powyzywac ??:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale widać Wojtu¶ żadko jest ale chociaż ma honor i walczy do konca :) Wojtu¶ respect :-) |
Cytuj:
|
@Vilum
Temate dal loga z racji tego, ze nie mial jak dostac sie do reszty CF/Ovenow, i jesli uwazacie ze moglby przejsc niezauwazny przez waszych 60 memberow to sorry, ale jestescie po*****eni. Po drugie panie Vilum, nikt nie dał x-loga - to wasza specjalnosc ;) |
Cytuj:
|
a aresti italiano czy cholera wie jak on sie pisze(jak mowili nick na ventrilo to nie wiedzialem jak w exive wpisac ^_^) byl na dobrej drodze ^^
|
Cytuj:
przedemna sciana po lewo woda od gory wy i ood prawej wy i jak mieliscie rashowac jak jakos Gega stojacego obok mnie zajebaliscie. I Termy gonil Elvake. Pozatym jak mialem walczyc sam na kolo 50 ? Kozak ze bym dal rade sie przedostac i niedalem X-loga tylko na spokojnie sie wylogowalem troche sqm wyzej od was. Ciekaw jestem czy ty byl bys taki waleczny i tracil lv i blessy bezsensownie wbijajac sie w 50 osob od tylu. Jak zwykle jedyne co umieliscieto trapnac sie gdzies. |
Cytuj:
przeciez to my was zaatakowalismy, nie wy nas, wiec przestancie juz plakac o to, ze sie ustawilismy na tym ofie bo straciliscie tylko dwie osoby z 14 w ten sposob. swoja droga nie wiem czemu uciekliscie. na dobra sprawe nikt na prawde wartosciowy nie padl ;p (sorry jesli kogos bola te slowa;P) |
Cytuj:
x-log <-> logout Widzisz roznice? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ucieczka to byla najglupsza rzeczjaka zrobilismy.Wiedzialem ze to sie tak skonczy, bo nie wszyscy byli w stanie przebiec przez wyverny(nie wiem jak to sie pisze:P)bo jest za waskie przejscie.
|
Cytuj:
A co do battle. Raz na wozie raz pod wozem :P |
Cytuj:
Aresti = Oven ? Kto to wogole do huja jest? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:25. |