![]() |
Kurwa no zal to czytac noi stal i nic nie robil bo nie umie grac i ma 10 lat -.- no ja peirdole...
|
@Thorius skoncz pierdolic
pozdro dla tego co mi przytrzymal pz na akcji _/ bawcie sie bezemnie |
Cytuj:
@Bongo Team ale zjebaliśmy akcje ALL DEDUWA pozdro<3 |
To teraz mozemy sie czuc podwojnie owned kumple:| !
|
jak nie miales aol'a to co spadło anas?
|
7389318
wes viffarn sie ze mna skontaktuj pod tym numerem gg. wazna sprawa /bartek |
Cytuj:
@Gruhard na każdym forum jest opcja EDYTUJ >> polecam, bo sie śmietnik zrobi. @Pimol Kuzyn trzymaj sie tam xD |
Cytuj:
krzysiek mowi ze jest zajety skilowaniem i nie moze sie oderwac |
Kiedy napisalem ze niemam aol?
|
Cytuj:
@Brat Enrin ryorna (7-10-2007 21:46) Viking 23:45:21 calego bongo Viking 23:45:29 assklikerzy swe jak to prawda ze tak napisal to wybacz mu xD @Viking- nie przejmuj sie dedufka damy rade wkacu biles go musisz sie liczyc z starata;p cu |
trzeba z tymi szwedami porządek zrobić może zbierzemy jakiś większy team i zrobimy coś ciekawego bo jak widzę szwedasy wpadają nie tylko po Bongo ale i ambitniejsze ofiary ofiary se znaleźli :/
@Wszyscy wyżej skończyć mi się tu kłucić i tak przeszłości nie zmienicie... Do BONGO dalej mam lagi więc mi fragi podkradacie ja się tak nie bawie :D musze zmienić neta :/ teraz pare dni uspokojenia po zjebanej akcji... |
Dzis padl np Maciek Michau
|
A za co? -.^
|
nie no moj mastah pro evil lider padl a ja nic nie wiem o tym xD
zasiedzialem sie na lacinie, ale zaplaca za to... @edit sorki, juz wszystko czaje xD |
Mowia ze za darmo ale jak juz powiedzial Krajzel beda placic
POdobniez im sie troche nudzilo dlatego |
Cytuj:
|
Cytuj:
Skillowaniem na fibuli? |
Cytuj:
|
i znuw polaczki dedly :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
|
Cytuj:
Cytuj:
Krajzel ta ty z fidepsitami wywolasz wojne juz to widze ubijalismy was z Lothem i jakos nigdy nikt nas nie tknoł:< ale moze przesliscie jakies kursy xd |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:27. |