![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
dziedzek skomentuj sytuacje na nebuli bo smutno. Epujcie, po blessy latajcie. tak trzmac chlopaki xD chyba prezent VU zrobilsice. 500k tylko dzis w blotko:P
|
Cytuj:
|
@up w związku z tym mieli święta z monitorem zamiast z rodziną? POZDRO PANOWIE :D
|
Cytuj:
|
Proponuje isc z duchem czasu i wymyslic cos lepszego niz "przegrywamy bo mamy RL", to bylo modne jakies 2 lata temu.
|
Hidek a co z Twoimi filmami?
znowu jakies opóźnienia ? :) |
Witam wszystkich, pragnę zaprezentować państwu naszą dzisiejszą pracę do konkursu pt. "Wyślij zdjęcie z wakacji i wygraj fiata cinkłociento xD"
http://img510.imageshack.us/img510/1585/vujq5.jpg |
hehe jakie łapki skrzyżowane i ten roleks na rączce_/
|
@Boytano
Nie wiem czmeu sie z nich smiejesz skoro sam masz ryj jak nie wypal no ale pozdro :) |
^ smutno ci bo padłeś Exsiliunem?
|
Ale fota :0!!! dobrym aparatem robiona widać btw Maciuś - załamany jestem jednak.. nic się nie zmieniłeś koksie ty mój Kpie.. z ciebie pal*****
|
@Boyatano
Żałosny jesteś...kocyk, resorek i do piaskownicy |
Co w tym żałosnego??
wytłumacz |
Boytano tylko posklejał ich zdjęcia to nie ich wina że tak wyglądają :|
|
Cytuj:
a co do Exsiliuna to juz doszly mnie sluchy ze to ponoc ja xDDDDDDDDDDDD Wiec powiem Ci tak : nie jest mi przykro :< Ale jak chcesz zem na pograc to pisz na prv dam ci ip jakiegos otsa sprawdzimy kto ma lepsze pvp, no chyba ze masz chara na furora to sie pona*******amy przed ss ^^ |
maciek z klanu? masz tam adres, niuniu90.fotka.pl :(
|
Cytuj:
Dziwie się, że cię ziemia nosi. Gdybyś chociaż miał zeza to mógłbyś jednym okiem roweru kolegom popilnować, a tak jesteś zupełnie bezużyteczny. Daj adres to z litości ci matchboxa wysle pobawisz się koło piaskownicy bez kocyka "resorekiem". |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:15. |