![]() |
¦mieszny Nick
Server Solera:
-Maly kibelek |
Dodaje ..
Za..bie cie szmato (chyba ocera)
|
ja najsmieszniejsza nazwe widzialem kiedys na honerze ta nazwa brzmi Tiruwka :] 8o
|
Komandos dziurawe gacie (Celesta):p :p :p
|
jem swoje skarpety ( czy ajkos tak ) -Aurea ( gdziekolwiek szedł ci±gle było tylko
"smacznego " xD) Tibia mnie to boli - chyba secura;) |
zwal mi konia - 44lev knightFortera
osrane pianino dupa szatana dupek zbok |
powiniene¶ dostać bana za spam i pisanie 2 ( a arczej 4) postów pod rz±d
|
No to pare moich nickow:
Oddam Kupie Sprzedam Ortografia Nigdy |
No to pare moich nickow:
Oddam Kupie Sprzedam Ortografia Witaj |
ja widzialłem takie nicki
przeterminowany danonek (calmera) durex condone zepsuty kompajn :) ;) :p B) :D 8o |
lepper to burak - secura :cup:
jeden taki co zaj***ł księzyć - niepamiętam :evul: |
Dzisiaj przechadzam się po rooku moj± now± postaci± a tu patrze, widze kolesia z nickiem "Bolaca Dupa Spoconego Murzyna" :-). Tarzałem sie po ziemi przez około 10 minut
PS. T± postać widziałem na serwerze Kyra ;) |
a wcale ze nie
Cytuj:
Nie Może być Mi¶ bez oka!! :p bo w Mi¶ jest Pl litera ¶ ----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
gupie nicki :)
nAjglupsze nicki HaHahA
Magic xzibit Serv Guardia Ziomaldinho Serv Guardia Blad Assasino Serv Danera Siola Serv Danera :dance: ----------------------------------------------------------------------------- YOU SPAM - YOU NOOB |
A zedytować posta poprzedniego nie mozna było ??B)
|
Ja na roku widzialem babe 15 lvl z nickiem "wielki brzydki odbyt"
|
name.
to ja widzialem nick na aldora:
-brudne Nogi albo na harmoni -muzgo trzepacz -zjadacz chleba -uraz na refugi -gnida gworska ;) ;) |
fu fa
17:11 You see Fu Fa Zmiekly Ci Kolana (Level 6). He has no vocation. - taki na rooku na Guardi :D
|
xD
ja widzalem taki nick :]
Piotrek Pogormca Ciot xD :D |
xD
ja widzalem taki nick :]
Piotrek Pogormca Ciot :lolo: :D Moim Zdaniem Niech sie sam pogromi Takt:blazen: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:01. |