![]() |
Nieee...
Ale mam jak pada [CHAR]Rhaziel Bruth[/CHAR]. http://rapidshare.com/files/64808003...iachu.rec.html |
To zapodaj na pm albo daj wszystkim :p
|
Cytuj:
To zapodaj |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja od zawsze pamiętam(niby kilka miesięcy a mi wydaje się że lata ;)) że nie byłem i nie jestem za Duskami. |
Czekajmy tylko teraz aż Da Crew zaatakuje Inshon, to zobaczymy co będzie. Czy Katrila jako tatuś jest surowy, ale dobry, czy jest zły.
|
wątpię aby lali się na wzajem.:D
|
Cytuj:
ja tez jestem za dusk~ bo mam tam rl kumpli ale staram sie wypowiadac obiektywnie... nie patrze slepo w swoich ulubiencow... |
|
Cytuj:
swinie, czapki. extasy, krzyze, star wars, cedeki, zlotka, fele jak sie bawic to sie bawic na calego :] |
Supermen roxando xd
Oho Panowie.. Sezon grzybobrania nadszedł xd |
Cytuj:
|
Leszku
Oct 24 2007, 11:53:48 CEST Killed at Level 130 by Thellionn and by Taifun Devilry chyba nikt nie pisał =P |
Cytuj:
W ogóle, co teraz się na tej Furorze dzieje, nie da rady ogarnąć ;d |
w sumie to nic ciekawego
triada expia a vision pewnie robi nowych sorcow ;D |
Niektórzy już zapłacili, inni poważnie o tym myślą. Zobaczymy jak to się potoczy. Jest to szansa na zakończenie wojny, bo jak nie będzie z kim walczyć to walczyć nie będziemy.
|
Czyżby cisza przed burzą.? Tak jak na ostatniej wojnie?;)
@Gogar Ehh.. Ja teraz muszę parę groszy wydać bo moja stała miejscówa się skończyła :( A, że to majątek nie kosztuje to nie chce mi się szukać nowej.. Szkoła przede wszystkim x) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:38. |