Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Multimedia, problemy? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=153230)

Zego 12-01-2009 14:28

Kurde 3 tygodnie bez lagow a tu znow od niedzieli sie zaczely:/

http://pl.youtube.com/watch?v=YlR3OnJFWKg <filmik na yt

pentagram 12-01-2009 14:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez demoninator (Post 2417869)
@up
W poniedziałek ma się to ustatkować wszystko podobno.

No rzeczywiście. Nie miałem lagów tydzień i od poniedziałku są z powrotem.

>.<

Xaviour 12-01-2009 15:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pentagram (Post 2419047)
No rzeczywiście. Nie miałem lagów tydzień i od poniedziałku są z powrotem.

>.<

BYŁO SIĘ ZE MNIE ŚMIAĆ?! HAHAHAHAHA

JA TERAZ BĘDĘ BEZ LAGÓW !!

4 EVUR

Damian284 12-01-2009 18:57

To może i ja się dołącze do waszych wypowiedzi,zaczęły mnie irytować laggi.
Jakieś 2 tygodnie temu kumpel poprosił mnie,żebym z nim pograł na otsie,pograłem kilka dni,następnie laggi,normalnie hardcore,kicki,freezy i wogóle,nie dało się grać.
Dzisiaj spróbowałem znowu,kilka minut było wszystko wporządku,następnie znowu to samo,myślę sobie wina leży po stronie serwera OTSa.
A więc próbuję sprawdzić czy ten sam problem występuje na Publicznej Tibii i problem występuję ten sam.
Jestem z Olsztyna,Osiedle Hamburg i mam internet z Multimedii.
Problem staje się bardzo uprorczywy,z tego co pamiętam kilka miesięcy temu było to samo,ale przeszło z czasem.
Czy ktoś rozwiązał wcześniej ten problem i czy coś konkretnego mówiliście dzwoniąc do Multimedii?

budzik1325 12-01-2009 19:49

Chłopaki może to problem Warmi i Mazur ja jestem z Iławy ;]:):)

Xaviour 12-01-2009 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez budzik1325 (Post 2419576)

Jakbyś przeczytał troszkę wcześniej, to byś wiedział, że są tu również osoby z Gdyni i Gorzowa.

dawid__993 12-01-2009 20:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez budzik1325 (Post 2419576)

Ja tez z ilawy i mam lagi no dzis akurat nie bylo :p

Szyszkati 12-01-2009 20:45

Coraz więcej jest nas niestety niedługo to się rozejdzie na wszystkie miejscowości :(

demoninator 12-01-2009 21:31

Nie no jednak ta multimedia to jedna wielka kupa ;/ kumplowi pare bloków dalej wszystko działa normalnie od dziś a u mnie dupa... był nawet u mnie z laptopem i też lagi czyli że to nie od kompa xd jeszczy tylko wypróbować nowy modem. A jak nic nie pomoże to też się żegnam z multimedią założe sobie neo bo nie jest drogie a za neta z mm to nawet ja moge te 30 ziko zapłacić.

pentagram 12-01-2009 22:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damian284 (Post 2419477)
Jestem z Olsztyna,Osiedle Hamburg i mam internet z Multimedii.

Mieszkam 15 lat w Olsztynie i nawet nie wiedziałem, że jest takie osiedle.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Xaviour (Post 2419100)
BYŁO SIĘ ZE MNIE ŚMIAĆ?! HAHAHAHAHA

JA TERAZ BĘDĘ BEZ LAGÓW !!

4 EVUR

:<

Furiat 12-01-2009 22:54

pentagram to ostro masz;d ja mam 15 lat mieszkam na zatorzu i wiem ze jest takie osiedle w olsztynie jak Hamburg;]

Mario-1987 13-01-2009 08:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2416406)
Ja nikogo nie obrażałem, za duży jestem na to. Z życiem i Xaviourem to był żart, taka aluzja że w końcu będzie miał sprawny internet i sobie wykorzysta, interpretuj poprawnie... Krytykuję tylko za to, że niektórzy krytykują osoby zupełnie za to nieodpowiedzialne (np. pani przy telefonie). Kilkanaście stron wcześniej dawałem różne porady, kilka wcześniej zresztą też, a że tobie się nie przydały, cóż... Co do skanu - wiem z własnego doświadczenia że niektóre syfy zamulają internet, jest to chyba rada co? Może komuś by pomogło, np:

A nadawać to według CIEBIE mogę się na każdego, nawet na prostytutkę, ale twoja opinia nie ma żadnego poparcia póki mnie nie poznasz. Ogólnie cały problem który w tobie tkwi to to że nie czytasz ze zrozumieniem.

Tak w ogóle to wczoraj do mnie z MM dzwonili i pytali czy wszystko mam w porządku o.0 Nie wiem po co, może sprawdzają coś...

a jak mam zinterpretowac to ze do ciebie dzwonia chociaz nie prosiles o kontakt a ja i inni prosilismy z nimi o kontakt i nie dzwonia? jako klamstwo z twjej strny czy co?

Mario-1987 13-01-2009 08:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CytrynowySorbet (Post 2418695)
Pomyśl zanim coś napiszesz. Według twojego toku myślenia każdy jest naciągaczem, nawet ty. I przeczytaj to: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...postcount=1189 , szczególnie punkt 2 linijka pierwsza. Jeśli dalej nie zrozumiesz, to znaczy że dopiero zacząłeś gimnazjum i ZACZYNASZ dojrzewać i mieć jakiekolwiek pojęcie o życiu. Czas przejrzeć na oczy i spostrzec, że nie będziesz miał wszystkiego podanego na tacy, a życie nie jest idealne.

Aha a teraz oczywiście mnie zjedź, powiedz że jestem pracownikiem MM czy co tam jeszcze pisano na mój temat...

ja tu juz tylko wchodze poczytac sorbeta bo ma takie zyciowe prady, wchodzi na forum gry w ktora nie gra, nie ma takich problemow jak my i nam doradza gz ziomuz, idz pradzac na samosia.pl

Xaviour 13-01-2009 08:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mario-1987 (Post 2420065)
ja tu juz tylko wchodze poczytac sorbeta bo ma takie zyciowe prady, wchodzi na forum gry w ktora nie gra, nie ma takich problemow jak my i nam doradza gz ziomuz, idz pradzac na samosia.pl

Owned :>> .

Moroxs 13-01-2009 14:38

kurde dzwonilem przed chiwla do nich i koles tak gadal ze nic nie uslyszalem powiedzial ze mam mu wyslac ss czegos na email i podl mi wiecie moze co to i jak to sprawdzic bo ja nie mam pojecia :p

z gory dzieki

CytrynowySorbet 13-01-2009 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mario-1987 (Post 2420061)
a jak mam zinterpretowac to ze do ciebie dzwonia chociaz nie prosiles o kontakt a ja i inni prosilismy z nimi o kontakt i nie dzwonia? jako klamstwo z twjej strny czy co?

Może tak, że w końcu zorientowali się, że coś jest nie tak i sprawdzają czy taki sam problem mają inni klienci? I nie widzę powodu, żeby kłamać na forum, to tak jakbym się chwalił, że w rl jestem piękny super inteligentny i ultra bogaty (oczywiście nie jestem :() :U

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mario-1987

Miło mi, że moje porady się przydają, myślałem kiedyś o pracy jako psycholog, ale stwierdziłem, że nie ma sensu się męczyć skoro ludziom i tak zawsze coś nie będzie pasowało i zjadą nawet, gdy poświęciło im się swój czas (vide ty). Co do tego, że nie gram w Tibię, a siedzę na tym forum, to żebyś się nie zdziwił, ale 30% użytkowników nie gra już w tą grę, a grubo ponad połowa ciągle pisze że Tibia to zło itp, więc nędzny argument imo. Co do "nie ma takich problemow jak my", nie wiem skąd ci to przyszło do głowy, może masz jakieś kompleksy? Nie bulwersuj się, skoro ty masz jakieś spekulacje na mój temat, ja będę tworzył na twój.

Równie dobrze mogę napisać "tak się wszyscy tu żalicie to idźcie na pozalsiepanieboze.omfg" ale nie zrobię tego, bo sytuacja, że ktoś ma jakieś problemy wcale mnie nie bawi.

Uprzedzam wasze pytanie: wypowiadam się tu ciągle (najczęściej cytując posty na mój temat) bo nie lubię jak ktoś kreuje sobie błędną opinię na mój temat.

Coś jeszcze? Chętnie podyskutuję, na POZIOMIE.

Moroxs 13-01-2009 15:28

dobra juz znalazlem chodzilo mi o tracerta teraz tylko nie wiem na jaki adres mail mam to wyslac bo wysylam na [email protected] i mi wraca :(

Szyszkati 13-01-2009 15:39

up@

Sprobój przez jedno o. nie ebook tylko ebok
Widzę że Ci to samo pierdolili co mi bo też z Gdyni. Wyslalem ten tracert 2 tyg temu i ŻADNEJ odpowiedźi do tej pory nie dostałem. A lagi mam takie że szkoda pisać. :/

Moroxs 13-01-2009 15:44

no niby poszlo nie dostalem wiadomosci zwrotnej zobaczymy ciekawe czy odpisza -.-

MordercaCienia 13-01-2009 16:03

sorbet przestan juz tu pisac bo nikomu to nie pomaga a jedynie w*****a ludzi...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:47.