![]() |
Zapytam wprost. Powiedział by mi ktoś czy po upie Sorcek bedzie mógl tworzyc SD i czy bedzie mial e wave ;>
|
No i ktoś by mi wreszcie odpowiedział , czy ten drugi czar leczący dla knighta będzie dostępny dla facc ;)
|
Cytuj:
@2up Cytuj:
@down Zgadzam sie. |
O w morde . Exura jeszcze słabsza , a nawet to dają tylko paccowi... Nie to żebym miał coś przeciwko paccom , sam miałem pacc jakiś czas temu... Ale do cholery , cipsoft przesadza...
|
Cytuj:
Mam ek na 100~ lvlu i nie odejdę od niego.. Ale nie będzie łatwo.. :| Chciałem jeszcze powiedzieć, że nie prawda jest, iż knight ma tyle kasy, że może sobie na wszystko pozwolić.. to mit, który powinno się dawno obalić. (Nie mówię tu o 200ek tylko o 50+) Pozdro! :] |
czy bedzie nowy npc skupujacy dsmy army itp?:>
|
@up
tak bedzie taki npc o ile pamietam ma byc wedrowny kupic skupujący itemy. @2x up popieram, knight nie ma tyle kasy ile to sie mowi mam 94lvl i wcale nie mam kasy jak lodu i nie moge sobie pozwolic na hunty na dl jak to dzieci twierdza ze siedze na dl i demonach i kase trzepie. |
Witam wszystkich
Mam prośbę do tutorów, podajcie nazwy i ilość obrażeń każdej różdżki dla druida(o ile sie zmieniły obrażenia)
Wymagany level na użycie nowych czarów i ilość many na nie Z góry dziex ps. szukałem na wcześniejszych stronach ale panuje tam taki "syf" i płacz ze nic co mnie interesowało nie mogłem znależć;( |
Cytuj:
- Avalanche (adori mas frigo): czar runiczny, wymagany poziom:30 zużycie many:460 (silny HMM z obrażeniami lodu) - Terra Strike (exori tera): wymagany poziom:13 zużycie many:20 (czar ofensywny z obrażeniami Ziemi) - Ice Wave (exevo frigo hur): wymagany poziom:18 zużycie many:25 (Fala ognia z obrażeniami od lodu) - Terra Wave (exevo tera hur): wymagany poziom:38 zużycie many:210 (Fala energii z obrażeniami Ziemi (Ja tu logiki nie widzę, ale tak jest napisane :D ) - Eternal Winter (exevo gran mas frigo): wymagany poziom:60 zużycie many:1200 (UE z obrażeniami lodu) |
pewnie wiekszosc czarow jak zwykle dla pacca
trzeba bedzie kupic ;]:p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
All runiczne beda dla facc z tych nowych i chyba ten ice wave
|
@up
jestes pewny? |
i tak bede gral moim pallkiem.
i teraz pytanie Czy strzały też bedą mialy 4 sqm ataku?? |
@up
strrzaly zostana jak bylyB) |
Mam Pytanie co sie stanie z tempest rodem ?? w jaki sposób można zdobyć ta różdżkę lodowa??
|
Cytuj:
|
c++ w gwoli ścisłości ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:21. |