Bolek XXX |
12-06-2008 17:26 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kamarroo
(Post 2109725)
zmienili stronę wiadomo z jakiego powodu , ilu masz tych przyjaciół 1? jaka gildia ma siłę chyba nie mowisz o tej gildii , w ktorej jest twoj wodz Emzy , a i jeszcze jedno nie pograc w siatke tylko poprobowac odbijac;] to ostatni post wiecej ci nie odpisze bo szkoda czasu na jebanego idiote , ktory nie gra i mogl tu chuja zrobic ;p
|
1. Tak mam jednego przyjaciela, Ciebie.
2. Tak, chociażby o jego guild. Ty pilnuj swojej, bo wkońcu masz tam wtyki od początku serwera a Xoo znasz z rookgardu. Jak na razie jesteś nikim na tym serwerze, a mordą chlapiesz, ale już ci to mówiłem. możesz mi teraz po raz setny odpisać, że nie mam chara tutaj i chuja mogę, ale przynajmniej każdy tu na forum ma co do ciebie podobne zdanie ;)
3. Ketynie mógłbyś się najpierw czegoś ode mnie dowiedzieć zanim coś napiszesz. Bo dla Twojej informacji gam w siatkę od 4 lat,a w piłkę nożną/ręczną trochę dłużej. Możesz pomarzyć o takim czymś, bo z twoim śmiertelnym przywiązaniem do komputera możesz co najwyżej sport pooglądać w telewizji podczasz gdy na Titanii jest server save o 9:00.
Masz rację, nie odpisuj, bo aż mi cię szkoda xd
Xiro, przynajmniej Ty nie zniżasz się do poziomu debili xd pzdr ;*
|