![]() |
Cytuj:
|
Ale w top 200 jest...
HAHA Możecie się zemną nie zgodzic ale to Ormo ogarnia najlepiej na Arcani pomimo ,że szału nie ma to stosunkowo do IT,LR i tych wszystkich wyboconych charów oczywiscie jest pare wyjątków i to z partyzanckich gildi jak SB , Occitane i z 2-3 z DPFT/SF starego reszta to boty. |
gratz prohin o/
|
Name: Pal Palus
Guild membership: Part of the Interregnum Hmm.. ta taktyka ktora stosowal (padl 10x) zajebiscie sie sprawdzila, poprawil na staty xD |
Cytuj:
|
życie ;P O_o zdziwieni ?
|
PRohin spy lol , Chlop przeszedl samego siebie. A to zyd n/c A ja mu tak mu ufałem:<
|
Cytuj:
|
hahahahaahhaa
|
HHAHAHAHA co za kurwa debil dal mu inva o boze niema slow XDD
Edit thx za info z waszego forum ^^ powaga macie madrych ludzi w gildi... |
i co z tego forum sobie wyczytales ? nasze nr telefonu ? wasza black liste ? zajebiste info o,o
|
Cytuj:
Netheril tez, w zabawny sposob probuje usprawiedliwic: "HEHEHEHE TO TYLKO TAK DLA ZABAWY BYLO ; ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]" |
Cytuj:
Co zdziwiony? |
Nie bede pisal wiekszych postów tutaj , bo sam bylem zdziwiony ze dostalem inva . Tylko jedno pytanie ... Kto mi dal tego inva?
Pzdr . |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Nie obczaiłem na tibia.com xD. Już nie jest w Inter~ @topic Wojna trwa;p |
e chopy a o co chodzi
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No huj.. Dostał inva do IT. Tak mu to nic niedało.. bo co poaptrzyl se na forum? O.o Monotonia ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:15. |