![]() |
Co zrobic?
Nauczylem sie grac knightem (23lvl) ale wole grac palkiem- bardziej fajne mi sie zdaje... ale te rozwalajace sie speary.. :( ale nie o to mi chodzi... mam distance 28 i shield 19 , mlvl 3 gdzie expic.. mieszkam w thais... zeby dobry loot i exp najlepiej... dzieki z gory
|
Jake są minimalne wymagania skille, eqip i lvl dla knighta zeby pokonac mino maga ???
|
Cytuj:
Hmm.... z takim skillem distance to ty mozesz sobie isc popukać maks w trolle! Najpierw dotrenuje do 50 dist i bedzie git, np idz na gobliny zabij z 10, pozbieraj kamienie, a pozniej nawalaj kamieniami.. Osobiscie polecam katedre knightom 20lev+ skille 50/50+ 4mlvl+, duzo expa i loot calkiem dobry, mozna lootbaga toczyc nawet, brass armor, iron helmety i steel shieldy... |
5 bh
gdzie jest exp 5 bh na raz plz odpiszcie
resp 5 beholderów naraz jest niedaleko thais na quescie ale niebede dokladnie pissac bo bedzie qs. |
Skille do expa
Moj rycerz na celescie ma ma 11lvl i skille 46/50 , ktore wedlug mnie sa bardzo dobre jak na ten lvl ;) No ale wszystko mozna skrytykowac nieprawdaz :p
|
Też zapytam, a więc:
Gdzie expić ze skillami 40/40? Lvl jak widać słaby. Tak by był mniej więcej gut exp i gut lot. Ahh i jeszcze, gdzie najlepiej skillować? W jakim miejscu? |
Mam 8 lvl skille 23/21 czy moge isc na dwarfy? bron scimitar, dwarven shiled, scale aromor, legs arm:5 soldier helmet a ijestem knightem
|
Raczej nie. Lepiej idz na trolle.
|
Mam skille 60/57 lvl 13 m lvl 4 gdzie expic takzeby miec duzo expa??
|
Siemka mam pytanie troszke odskakujące od tematu mianowicie gdzie trenować? 26 LVL 64/63 skill 4 ml knight? Pls o odp szybko ;P Pozdro 4 all
|
re: UP
Minotaury - Folda, Ancient Temple. Dwarfy, Rotwormy - Kopalnie. Możesz spróbować na Slimach. |
Problem jak zawsze :(
Mam 41 Knight Skille Noobowskie bo nie chcialo mi sie skillowac. ;(
Powidzcie plz gdzie mam expic. Mam Giant sworda.Mlvl 5 Skills 66/64 :baby: Eq: Golden armor crown legs platinium amulet crusader helmet vampire shield bright sword. :evul: Tard enduro ODPOWIEDZCIE PLZ |
od 17lvl lub niżej mozna spokojnie epxic na dark katedze na 1 poziomie nie zapusczac się dalej an assasiny bo zakonczy się to śmiercia. Najlepeij mieć ze soba uh na niższych poziomach
|
A ja mam 36 lvl, knight, skille 75/75, na czym expić?
|
Czy sorcem (level 18, mlv 26) pokonam mumie? Mam do syspozycji bag sd i 2 bp xplo lub hmm... i jakie jest prawdopodobieństwo że mi silver amulet wypadnie??
|
Gdzie expic?
Cytuj:
Doskilluj sobie do przynajmniej 70/70. Przy slabszej broni mozesz chodzic na zamek kolo ab'dendriel. Gdy sie juz ubezpoieczysz w cos lepszego np.Fire sword mozesz isc na dwarf soldier'y(najlepeiej tam gdzie nie ma guardow <== zalezy to takzie od poziomu umiejetnosci gracza). Powodzenia, zycze milej gry. ;) |
Ponawiam pytanie :p
36lv 75/75 ^ ^ :baby: |
Spoko
MMS- Spokojnie mozez zabic mumie, tylko szkoda sd z hmm lej:P
|
Szybko plz odpowiedz!!
Mam 41 Knight Skille Noobowskie bo nie chcialo mi sie skillowac. ;(
Powidzcie plz gdzie mam expic. Mam Giant sworda.Mlvl 5 Skills 66/64 :baby: Eq: Golden armor crown legs platinium amulet crusader helmet vampire shield bright sword. :evul: Tard enduro ODPOWIEDZCIE PLZ |
@up soldy ??
tak serio, potrenuj.... takie skille to ja mam na 21 lvl'u( nawet wieksze) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:25. |