![]() |
Ja solo na 28 levelu sorkiem gs :S (4 hmm poszlo) !
A pallem to ......... ds na 9 levelu bez straty uh i hp :> |
Niewiem jak to zrobilem ale zabilem huntera na 10lv knightem ze skilami ok 45/42. Niewiem jak to zrobilem bo jak chcialem 2 raz go uwalic to on mnie uwalil;(
|
@up
Może jak go zaatakowałeś miał 1hp ? @topic Ja solo ubiłem GSa na pohu na 40 lvlu :), a z team'em to Dragon Lorda jak widać po prawej, jestem paladynem |
Mój best solo to dragon lord. Lałem go z burst arrows + sd. Miałem wtedy 38lvl/49mlvl
|
Sluchajcie ale palkiem na 8 lvl z dobrymi skillami i p setem +boszki mozna na GS
isć :) |
Najlepsze co pokonałem to cyklopy i huntery. Ze statystyk hp/exp moża by wywnioskować, że huntery s± bardziej opłacalne, ale to bzdura. Na 2 cyce na raz zużyłem tyle samo mf'ów co na 1 huntera...
|
beholder na 20 lvl, skille po 55/55 wtedy były :D
|
Moj Solo Monsters To Dragon ( 2 UH'Y poszly)
¦wiat:Elysia Profesja:Knight Best Solo:Dragon Best Team:Gs |
;d
Poprawione wyniki:
Zerk + Leader solo ( bez UH, Orc Fortess [ troche duzo nraz ich tam ]) Dragon z koleg± - mi poszły 2 UH, koledze 3 |
Nacodzień skiluje mam skile 55/53 i lvl 12 jestem knightem z 2 mlvl ale chcialem sprubowac swoich sil i pokonalem beholdera sam bez zadnych runek i czaruw odjol mi zaledwie do jasno zielonego zycia a pokonalem go serpent swordem:cup:
|
Ja tez sie pochwale a wiec zaczynamy :
1. Drag solo (srednio teraz wychodzi po 1 uh na draga) 2. GS solo (7 uh najmniej) 3. Vampek (bez uha) 4. Orc Warlord + sword ring (5 uh) Czekam na Dragon Lorda solo ale niechce mi sie kupywac explo (poczekam na pacca i zabije dziada z exori B)) |
Ja najlepszego stwora zabiłam na 100 lvl.Był to ORSHABALL.ahahahahahahhhahahahahahahahha.Ale to było na Ots'sie:p
|
:p
Ehhh ludzie Wy to macie soloffki ;] Ja ubilem Demona solo na lvl 39/mlvl 44. No i spearman'a na rooku na 6 lvlu :D
|
Cytuj:
|
dwarf guard
na lvlu 12 czy 13 i mlvl 8 2 hmm zeszly :) |
A ja..
Mój best solo bez runek exurek itp...
Orc Bersacker czy jak to sie pisze na zamku chyba z war hammer szybko padl level 15 a skille 47/44 :) |
Cytuj:
|
ja na 14 lvl i 15mlvl ubilem huntera :baby: i tera expie na cycach:baby:
|
Best Solo
25 lvl sorcak-
dragon solo z summonami bez uhow, ihow itp:] demon skeleton solo z 1,5 hmm (bodajze 15-16 lvl):baby: |
Cytuj:
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:20. |