![]() |
He, ja ostatnio kupilem ancienta dla paragona, ale teraz to nawet ni mam czasu na dluzsze siedzenie na GW, wpadam, robie 1 dungeona/2 questy i smigam :/
|
Cytuj:
Tak na serio, to kwesta gustu... Jednemu podobają się takie armory, drugiemu takie ^^ Btw. jaki masz armor na swoim monku? Dasz screena? Ja mam male - Canthan dyed white... Ale przez głupotę zrobiłem z niego 55hp... Teraz farmię na 5x black dye, chcę kupić Ascalon Armor i go zabarwić na czarno ^^ EDIT: To mój... http://img503.imageshack.us/img503/6929/grubastd8.png +Yakslapper ^^ Śliczny ;*(staff, bo armor blee...) |
@up
Nie lubię armorów właśnie tego typu...taki buddystyczny ,_, przeplatane materiały itd....ja mam kurzick 1k dyed black, a screen jest kilka stron do tyłu wraz z mocno nieaktualnym wykazem titlów. |
@Bakura
Ty jestes ten Bakura co teraz u nas w BTO jest ?? |
@up
Głupie pytanie, bueh ^^" |
Cytuj:
|
Nie spełnia ?? A których ??
|
Wiekowych oczywiscie...
|
Napisałem w podaniu, że mam 14 lat. Skoro mnie przyjęli to mieli ku temu jakiś powód prawda?
|
Mozliwe...;)
|
@Bakura
Też sobie sprawiłem Kurzick armor, ale na biało ^^ IMO ładniej, niż na czarno, IMO czarny barwnik pasuje do assassina, necro, ewentualnie derva... Masz rację, jak spojrzałem na mojego Canthana pod kątem 'buddystycznym', to skrzywiłem się ^^ Niedługo dam screena mojego ;P Ale nie wiem, na co zamienić Amulet of the Mists... Czy go sprzedać, czy zachować... Po ile on ~chodzi? |
Cytuj:
@UP : Cena amuletu to jakies 5-6k, wiec warto sprawic sobie cos, czego nie mamy z danego atrybutu za taka cene ;) |
Obiecany screen armora:
http://img407.imageshack.us/img407/6...kurzarmpy5.png IMO ładniejszy od black ^^ |
Fuuuj...
Ja się lansuję w chałowatym templarku warriorem. I tylko bym elite chciał. |
Fuj?! Jeden z najładniejszych armorów dla monka, tylko Primeval jest ładniejszy... IMO Primeval dla monka nie pasuje, bo monk z kolcami? Prędzej necro... Ale i tak ładny ^^
|
Fuuuj...
Brzydkie to ;P Ładne to ileśtam razy up. |
Sorry ale wygląda jak jakiś hipis :P
|
Nie znacie się i tyle :P
|
A mi sie tam podoba:p Sam musze podrasowac swego łowce ;)
|
Lol
Heh...Gdyby ktoś nie grał w GW to napewno by tych waszych skrutów nie zrozumiał :p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:43. |