Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   RPG (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=26)
-   -   Maple StoRy (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=41393)

zoliax 24-10-2007 18:01

A. Przestańcie już tu spamować. >.>
B. Powiedz kiedy to się stało czy sie non stop powtarza, co wtedy robiłeś, bo w ten sposób to nawet pan Gates by ci nie pomógł...

<.< 24-10-2007 18:07

Zaczęło się dzisiaj rano, bez powodu. Nie mam pojęcia czym mogło by to być spowodowane. Wszystko było jak po staremu, nic nie kasowałem ani nie instalowałem. Aha, i jak się zaczęło, końca nie ma - próbowałem już 8 razy.

kołbaś 24-10-2007 18:50

kumpel tez tak kiedys mial i bylo to spowodowane chyba jakims virkiem. radze ejdnak przeformatowac dysk. No chyba ze ktos inaczej umie to zrobic.

Kmati 24-10-2007 19:51

<.< Musisz dokupic RAM ... (Tez tak kiedys mialem) ;)

X-Zero 24-10-2007 19:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <.< (Post 1710240)
Zaczęło się dzisiaj rano, bez powodu. Nie mam pojęcia czym mogło by to być spowodowane. Wszystko było jak po staremu, nic nie kasowałem ani nie instalowałem. Aha, i jak się zaczęło, końca nie ma - próbowałem już 8 razy.

Buah naresz....to znaczy ja też tak miałem, wystarczy format <wiem że chcesz tego uniknąć, ale innej możliwości nie widzę >

@down:
Heh, a ja wróciłem do gry po formacie, chociaż nie był celowy (tzn. nie dlatego że chciałem w Maple grać)

<.< 24-10-2007 20:03

@Kmati: Dlaczego? Przez cały rok mi śmigało bezproblemowo na 256-ce...
@Up: I tak jeszcze wcześniej zamierzałem go sformatować, teraz mam sensowny powód :D

Tawer Redeye 24-10-2007 20:58

Patch GMS v0.45
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez nexon.net
MapleStory will be going through a patch on Wednesday, October 24th.

The patch will last for approximately 5.5 hours, and users will not be able to access the game during that time.

<MapleStory Patch>

- Server : All Game Servers

- Time : Wednesday, October 24th, 10:00 pm ~ 3:30 am PST

(Thursday, October 25th, 5:00 am ~ 10:30 am GMT)

The website will be available during the patch.

Thank you, and Happy Mapling!

-The MapleStory Staff-

Jutro 7.00 ~ 12.30 :F Ciekawe co wrzucą?

<.< 24-10-2007 21:07

Zonk, co tak szybko zaczęli patchować?!

kołbaś 24-10-2007 21:26

im czesciej beda rzucac hacki tym mniej bedzie hackerow bo wolniej beda robione hacki. Sposob niezly ale pracy w ch*j

<.< 24-10-2007 21:44

Kołbaś, idź pod stół! Przez ciebie będę musiał ściągać nowego patcha :<

kołbaś 24-10-2007 21:51

Ojej ale straszne bedziesz musial sciagnanc cale 10 mega ojojoj. Btw jak sam zaczniesz hackowac to zobaczysz jak to moze k*rwica strzelic jak chcesz sobie poexpic a tutaj path wyskakuje i znowu czekaj tydzien na nowe.

Necromantor 24-10-2007 22:08

hahaha dobrze ci tak hax0rze!!111oneone22!@!@!!!dwatszy1

X-Zero 24-10-2007 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1710760)
Ojej ale straszne bedziesz musial sciagnanc cale 10 mega ojojoj. Btw jak sam zaczniesz hackowac to zobaczysz jak to moze k*rwica strzelic jak chcesz sobie poexpic a tutaj path wyskakuje i znowu czekaj tydzien na nowe.

Szczególnie jak trzeba ściągać manual patchera, albo nawet całą grę (mój kolega tak miał) >.>
Po za tym jak takie expienie nazywasz expieniem to bez komentarza -.-

----------
W Tym poście użyłem dwóch najbardziej wkurzający mnie emotek.

@edit:
Jest nowy quest w maplemob...dokładnie go nie rozumiem, ale:
"Jest nowy quest, trzeba się ubrać na halloween tak jak swoja postać i przesłać im zdjęcie."

zoliax 25-10-2007 08:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <.< (Post 1710240)

Ale system się odpala? Czy nie? Bo posta mogłeś napisać. ;p

Tak się dzieje przy włączaniu Mapla czy kiedy indziej? Jeśli to drugie to zły dział. :P :P Nie wiem co na to można poradzić, możesz spróbować kliknąć F8 przy odpalaniu kompa, wybrać tryb awaryjny. System sam powinien zaproponować potem "Przywracanie systemu"...

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez <.< (Post 1710745)
Kołbaś, idź pod stół! Przez ciebie będę musiał ściągać nowego patcha :<

Ale patrz ile osób uszczęśliwia: "O,o,o! Nowy pacz! Hurrra!!!oneone11eleven!"

A ty kołbaś chociaż nie przyznawałbyś się do tych ha... hac... Kurde, nawet nie dam rady powiedzieć tego słowa: "ha..", "hac...". :/

kołbaś 25-10-2007 10:30

ale powiedz mi co w tym zlego ?? hackuej sie tylko w takich miejscach gdzie nie ma ludzi inaczej hacki rozwala lub bana zlapiesz. Nie ma zadnego pvp to i nie ma powodow takich jak w tibii ze ja mam hacki to szybciej ciebie zabije i wogole jestem masta. Wiec co wam to przeszkadza ?? Zazdrosc ze ktos szybciej lvl'uje od was ?? lub moze to ze ja umiem obslugiwac hack a wy nie ??

Inqba 25-10-2007 12:47

Przez cheaterow rozwalona jest gospodarka MS (uczciwych graczy nie stac na ekwipunek)
cheaterzy dostaja nagrody ktore powinni dostawac legici (np. gdy sa nagrody ze 8, 88 i 888 osoba na nowym serwerze dostaje NX)
wiekszosc z nich ma mozg wielkosci orzeszka, pozniej twierdza ze byli caly czas legit i jeszcze obrazaja cheaterow...

Cytuj:

Zazdrosc ze ktos szybciej lvl'uje od was ??
No a dlaczego ty uzywasz cheatow? Wlasnie po to by szybciej lvlowac od innych... aby twoj e-penis urosl i tyle

CloudPark ma nowy adres, domenke www.cloudpark.pl

kołbaś 25-10-2007 12:54

niestety nie prawda. Staram sie dorownac do kumpli zeby moc dalej ze soba expic/huncic pokonywac bossow jak bym nie cheatowal to bym dalej siedzial na tych sliamch a kumple juz po 30 lvl by mieli.. A to ze low lvl nie stac na eq to wina cheaterow ?? wybacz jednak ja expie zbieram przedmioty i zazwyczaj do sklepu chyba ze jakies eventowe lub cos. Albo zatrzymuje dla innych postaci albo oddaje dla jakis low lvl'i(a zcesto mi sie zdaza)

<.< 25-10-2007 17:14

@Zoliax: Normalnie uruchamiam MapleStory, klikam na play, GameGuard się ładuje, ekran się wyłącza, a następnie się podświetla na czarno (jak zawsze przy zmianie rozdzielczości), a gdy powinienem usłyszeć to di-di-din-diiiin od nexonu, wyświetla się niebieski ekran.

zoliax 25-10-2007 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez kołbaś (Post 1711246)
ale powiedz mi co w tym zlego ?? hackuej sie tylko w takich miejscach gdzie nie ma ludzi inaczej hacki rozwala lub bana zlapiesz.

Ta? No co ty nie powiesz? Człowieku, na jednym kanale mogą expić zwykle 2-3 osoby. Gdy wejdzie tam cheater-nikt poza nim.
Cytuj:

Nie ma zadnego pvp to i nie ma powodow takich jak w tibii ze ja mam hacki to szybciej ciebie zabije i wogole jestem masta. Wiec co wam to przeszkadza ?? Zazdrosc ze ktos szybciej lvl'uje od was ??
Co przeszkadza? To, że należysz zwyczaje do cheaterów, zajmujesz kanały, swoją osobą praktycznie nakłaniasz innych do ściągania cheatów. Zazdrość? Jakby to była zazdrość to sam bym te vaki, godmody i inne pościągał... Osoby z wysokim poziomem, tj. ~340 w Tibii(pozdrawiam emdewu) czy ~200 w Maple bardziej wzbudzają mój śmiech niż zazdrość...
Cytuj:

lub moze to ze ja umiem obslugiwac hack a wy nie ??
O żesz w morde, to musi być niesamowicie trudne, zassać, zaznaczyć kilka okienek, wpisać wartości znalezione w Internecie... nie wiem jak to wygląda, wiem jednak, że nie nazwałbym tego umiejętnością. ;d

I jak już Inqba mądrze wspomniał-cheaterzy niszczą gospodarkę...
Coś o tym chyba można znaleźć tu:
http://www.maple-story.yoyo.pl/index...age&pageid=251

Upierz 25-10-2007 17:32

Cytuj:

O żesz w morde, to musi być niesamowicie trudne, zassać, zaznaczyć kilka okienek, wpisać wartości znalezione w Internecie... nie wiem jak to wygląda, wiem jednak, że nie nazwałbym tego umiejętnością. ;d
Wiesz, kilka osób tutaj pytało się jak wpisać PIN/założyć konto, więc nigdy nic nie wiadomo.

@Celoz: No nie wiem, wywal ostatnio instalowane programy, przywróć system.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:41.