![]() |
Jak dobrze pamiętam to ten topic jest o Galanie, a nie o tym dlaczego padła Lady Mot... chcecie to idzicie się kłucić gdzie indziej, a nie zaśmiecacie forum. Padła i psikus, nie odkręcicie tego...
|
Rivenn po swoim deadzie zrobił z Keekzem new gildie;) Doszedł do niej Nuskei a invite ma też Icarus. Chciałem spytać Szkodiego czy macie z nimi sojusz ;>
|
Cytuj:
no coz chcial nie chcial mi sie przysluzyles ;) dzieki za info :D sinid@ wiem co znaczy ass licking, i wiem co mowie, a czy ty sie z tym zgadzasz czy nie to twoja personalna opinia, czy ja mowie ze musisz sie zgadzac z moja? to tak jak mowienie: "kardear nie jest pa bo mi nigdy nic nie zrobil" << przyklad nie zwiazany z sytuacja, chodzi tylko o to ze kazdy z nas, poza samym szkodim, zna tylko czesc sytuacji. ja nie ukrywam co o nim sadze, ale nie mowie tez ze nie ma zadnych "+" i nie twierdze ze to co mowie to jedyna sluszna prawda ;) i nie napisalem ze ty kogos wyslales tylko "wy", co qreew tutaj potwierdzil ;) a tym ass lickerstwem, to ze kogos nazywam ass lickerem to nie znaczy ze w kazdej sytuacji dziala tylko i wylacznie z takich pobudek. nie generalizuj i nie upraszczaj, bo nic nie jest takie proste. szkodi@ fajnie ze wszystko sobie obracasz w zart, ale mam nadzieje ze czasem pare rzeczy wezmiesz na powaznie, i nie mowie o insultach. i nikt nie mowi o doslownym lizaniu komus tylka. chociarz ty tu chyba napisales, i sie z tym zgodze, ze czasem przyajzn przy duzej roznicy lev moze byc nazywana ass lickerstwem przez z ludzi ktorzy tak naprawda nie wiedza na czym ta relacja miedzy dwoma osobami sie opiera. tak czy siak mi sie jednak wydaje ze mam podstawy do swojej opinii o tobie. PS: gratuluje odejscia z right~, jesli chociarz po czesci bylo to z powodow o ktorych mysle to jest to jak najbardziej sluszna decyzja, no a jesli z innych no to coz, gildia jak gildia ;) |
ja pierdole jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
no comment,to smutne |
Cytuj:
co do odejscia to odszedlem sam jak kilku z nas. co do asslickerstwa to jezeli chodzi wam o lizanie komus tylka to moze sie wam wydawac ;] ot tyle :D a to forum naprawde biore na powaznie ;) Cytuj:
|
[quote=Kenseji]ja rzodkiewka jest supere jestescie wszyscy zalosnymi kretynami nie dziwie sie ze nie gracie na galanie bo kto by was tu chcial?
Odezwał się najmądrzejszy ku**a... Patrz frajerze na siebie :S |
Cytuj:
|
Isildur's Earl@ Jeżeli coś ci się nie poddoba to wy*******ajX( X( X( !!!I graj na tej swojej śmierdzącej Antice.X( X( X(
|
Cytuj:
Hehe zdziwyłbyś się, ale o Galanie wiem duuuużo więcej niż twój ograniczony umysł może pojąć chłopczyku :baby: |
Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie:D .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/
|
Cytuj:
@ Isildur's Earl@Ja Na Galanie Gram od września 2004 roku. Czyli od początku serwa. A Ty może masz pojęcie o tym swiecie .A tego smoczka to se wsadź w dupę.I S*******aj na palmę prostować banany.Jak ci sie nie podoba. Nie rozumiem takich ludzi jak ty ;/ Chyba ktos tu chce pasc :( Im Evul :( |
Master Maniek grow up :P przestań tak rzucać wyzwiskami
Czyżby nowa wojna?? http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1239186 Kurde szybciej niż myślałem normalnie jeszcze trochę i co tydzień będą jakieś "zrywy" jak zwykle "część starych patsów" wystąpiła przeciwko kondzie and company ciekawe co tym razem z tego wyniknie |
Cytuj:
1. Smoczka w tyłek sobie nie wsadzę 2. Akurat w pobliżu palm żadnych nie mam więc Twój pomysł odpada ;( 3. A ja gram na Galanie od lutego 2005 roku więc koleś nie podniecaj się tak :evul: |
Cytuj:
kogo to do ch**a pana obchodzi jak macie sie klocic o takie durne rzeczy to wy... piszcie na priv |
Cytuj:
4 flaszki mowisz? podaj adres i je obalimy ;] |
Ja tesh chce:] .Kiedy Pijemy ;) ?
|
Cytuj:
Lol, ja przed kompem nie placze i nigdy nie plakalam-.- 8o |
Cytuj:
Kto tu jeszcze jest z lodzi/okolic poza Komandos~ i Mankiem? |
Cytuj:
|
dzieki gran ze mnie wykluczasz :P ale co tam :) chyba wracam do gry ale jeszcze nie jestem pewien dobrze wiedziec ze sinid i nihell wracaja tez :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:34. |