![]() |
Cytuj:
@Ventar Mam szczerą nadzieję, że Ci się to kiedyś uda :) @Saxe "Napisalem iz koles przelicytowal mnie w aukcji. Napisalem rowniez ze jestem gotow za ten domek zaplacic (nie jest to CC na Edron czy jakis stu kratkowiec w Veno) ale no coz, przecie jak taki zlodziej i PA moglby od kogos cos prawie uczciwie kupic." Widzisz, o co mi chodzi? Napisałeś, że chcesz ten domek odkupić i, że tak powiem, godne to i sprawiedliwe, ale wystarczyło, by ktoś Cię skrytykował, a Ty wykorzystujesz to, jako powód, aby jakiegoś maluczkiego oskubać. ("A co do PA, no coz, jak tak bardzo chcesz... Koles odda domek za friko no i jeszcze doplaci 10k, co ty na to? A pewnie cie to nie obchodzi bo to nie twoj domek i nie twoja kasa. No ale trudno, wkopales goscia. XD") Sorry, ale z boku wygląda to na łapanie się pierwszego lepszego pretekstu, by przenie3ść odpowiedzialność za wymuszenie na inną osobę, albo foch dwunastolatka. Jaki jest sens w obciążaniu osoby trzeciej konsekwencjami wymiany zdań z kimś tutaj. Facet/babka, jeśli nawet wie o istnieniu tibia.pl, to pewnie w ogóle nie czytuje tego forum, a ma pokutować za to, co tu piszemy. Postaw się w jego sytuacji, kiedy dostanie msg w stylu "chciałem odkupić ten domek, który wygrałeś, ale teraz musisz mi go oddać i zapłacić 10k, bo pokłiciłem się z Lordem Jedaj na jednym z for poświęconych Tibii"- przemawia do Ciebie ten argument? Co się tyczy oceny grupy, to chodzi mi tylko o jedno- gildia ma jakąś reputację, a osoby wchodzące w jej skład godzą się na to, że spływa na nie gloria, lub niesława, która jest uśrednieniem dokonań wszystkich członków. Pozwolę sobie na przejaskrawione porównanie: za komuny istniała taka formacja, jak ORMO, znana z tego, że ochoczo i brutalnie rozpędzała manifestaje opozycji, zdobyła sobie przez to złą sławę, a osoby chcące zasilić jej szeregi wiedziały, pod jaki sztandar się zaciągają. Tak samo jest teraz z Wanted- nie ma dnia, żeby ludzie od was kogoś nie utłukli, czy nie okradli; Draz i osoby, które mają ewentualnie wpływ na dyscyplinę u was, nie robi nic, aby położyć temu kres (gdyby było inaczej, kilka osób pożegnałby się z członkowstwem, albo padł, oddało skradzione rzeczy, czy po prostu przeprosiło swoje ofiary), ergo taki stan rzeczy jest ogólnie akceptowany. W Tibii nikt nikogo nie zmusza do przynależności gdziekolwiek, jeśli komuś nie podoba się to, co robią jego kompani, to w każdej chwili może poszukać sobie takich, których sposób bycia jest zbieżny z jego własnym- to zupełnie naturalne (trwałość DoFu opiera się właśnie na podobnym podejściu do gry i innych graczy, utrwalonej i wypróbowanej na przestrzeni trzech lat wspólnej zabawy) i dlatego właśnie uważam członków Wanted za siebie wartych. Oczywiście, jest kilka osób, które u was lubię przez wzgląd na pamięć o tym, jacy byli, kiedy miałem możliwość wspólnej z nimi gry (np. Ty, czy Citek), z drugiej strony ich właśnie nie rozumiem w tej sytuacji najbardziej, bo zmiana barw, zwrócenie się przeciw niedawnym przyjaciołom i w najlepszym razie nie sprzeciwianie się temu, co robi Wanted jako całość, jakoś nie pasuje mi do takich "Was", jakimi byliście jeszcze niespełna rok temu. EDIT: Matko, alem referat sieknął... |
ja nazywałem to co robiłem po imieniu- zabijałem sobie z kanem czy swe bo jak kogos nie lubilismy to ginoł i tyle - bez filozofi - prawo silniejszego- zwijcie to pa.
wy wymyslaliscie bzdury - ktos kogos bił - to nagle jeden był protected/ friend/ rune maker i kase za bicie leciała - notabene nie do goscia ktory był bity, ale do dofowego depo - to sie nazywa "dofowa sprawiedliwosc" pozatym goscie z DoF na ponad 200k maja u mnie dlugi - NIGDY, NIKT nawet nie wspomnial o ich oddaniu i jeszcze jedno - nie ładuj mnie do worka DoF - opusciłem te gildie odkad sprzedaliscie Szwedów @Veers - kiedy ostatni raz widziałes Azure? oceniasz ja po tym co widzałesna forum? |
skoro nie bylo cie w dof to z kad wiesz co sie dzialo? a jak ktos ma u ciebie dlugi to sie upomnij do niego a nie na forum to wyciagasz lmao
|
Cytuj:
|
Sraxe
Wez ty sie w leb jeebbnij kilka razy. Jestes skonczonym pajacem. Nawet nie potrafisz przepisac wyrazu z poprawnie. Masz racje na razie wypiierrdalaj z tego forum ,wyedukuj sie i wroc. A co do tego "nedznego" kraju to system szkolnictwa w Polsce stoi na wysokim poziomie. Shanoz A czemu wg ciebie jestem zalosny? Oceniasz mnie to podaj powod. Czy ja mowie ze PA jest zle? Mowilem tylko ze sa rozne rodzaje pa i bez sensu jest jak to cors ujal "wymyslanie ideologi do deda" . A zapomnialem dodac ze przesada rowniez jest zabijanie typow ktorzy maja protekcje wykupiona od abusera ale o tym pisalem na poprzednich stronach. Ogolnie to zycze powodzenia na new serwie. Niepozdrawiam |
Prawda boli. Uważam, że Cors ma rację. Śmieszy mnie takie tłumaczenie, że PA jest złe i tylko Dof ma monopol na uczciwą grę, bo jest starą zasłużoną gildią z zasadami. Po pierwsze kto powiedział, że ta gra musi być uczciwa ? Każdy gra jak mu się podoba, a raczej jak potrafi. Tak jak w życiu, Ci bardziej zaradniejsi potrafią się ustawić i dominują nad tymi mniej zaradnymi. Słabsi płaczą i się użalają, bo im nic innego nie pozostało. To znaczy, została im walka do Rooka, bo tak by robili goście, którzy mają jaja, lecz niestety większość ludzi się boi o swojego chara i zamiast walczyć gada bzdury na forum. Taką zachowawczą grą to nigdy nic nie zdziałacie. Macie coś do draza, to go zabijcie a nie pieprzecie głupot. Udowodnijcie co jesteście warci, a jak nie to krzyżyk na drogę i bluzgajcie się dalej na forum, bo taka już widocznie Wasza rola.
|
Sandra
Sandra Magnus Jun 13 2006, 02:20:20 CET Killed at Level 163 by Urbexx
gz Urb |
Cytuj:
Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =) @Cors Jedynymi osobami ktore robily pa w DOFie byles Ty i Twoj kompan Asari. Nikt poza wami PA nie robil, nikt z ludzi sie nie skarzyl, wiec po co ta gadka?B) @up Widze ze wkoncu Urbexx sie doczekal, te 20h na dobe ktore siedzial przed kompem, wiem ze niedawno mial prace ale juz jej chyba nie ma bo po co komu robota jak ma Tibie . Z takich ludzi nalezy sie smiac Draz i Urb dla ktorych zycie w rl sie nie liczy tylko liczy sie kilka pikseli, SMIECH PANOWIE!!!! Maja ponad 20 lat a zachowuja sie jak dzieci =] Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =) |
Double Post (Problem z przeglądarką.) Może ktoś zreportować do usunięcia tego posta?
|
01:25 You are permanently ignoring players.
01:25 Your last visit in Tibia: 13. Jun 2006 00:06:54 CEST. 01:25 Sandra Magnus: utamo vita 01:25 Draka Anza: yo 01:25 You lose 563 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus. 01:25 Sandra Magnus: exevo gran mas vis 01:25 Drazharm: exura vita 01:25 You lose 444 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus. 01:25 Sandra Magnus: exevo gran mas vis 01:25 You lose 499 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus. 01:25 Sandra Magnus: exevo gran mas vis 01:25 Drazharm: exura vita 01:25 Draka Anza: I have a question about your runes 01:25 You lose 312 hitpoints due to an attack by Sandra Magnus. 01:25 You see a dead human (Vol:10). You recognize Sandra Magnus. She was killed by Urbexx. 01:25 Urbexx: EXURA VITAhahaha 01:26 Draka Anza: So msg me when ya got some free time 01:26 You see a dead human (Vol:10). You recognize Rata Minney. He was killed by Sandra Magnus. http://s4.photobucket.com/albums/y12...ent=UO0050.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A game weakness, contrary to a bug, is not an obvious error of Tibia, but usually a side effect of a certain program feature which is supposed to be the way it is. For example, you are not supposed to walk onto the same floor tile where another character is already standing, unless you get teleported or use ladders, stairs, holes or the like. As a side effect, you can not walk past a character standing in a narrow corridor, which can be abused to block or trap you, e.g. on non-PvP worlds where you cannot attack players to make them move out of the way. Co za roznica czym Dagor blokowal? nie dalo sie go przesunac, inaczej padlby o wiele wczesniej. Nie bylo to powodem do bana bo DS mogli go atakowac, zabic i tym samym usunac z drogi predzej czy pozniej. |
[quote=DetiVo]Skoro myslisz ze Draza mozna uj***c raz dwa to wez tego swojego 20 lvlka i sprobuj uwalic go solo, przeciez tak jestes obeznany co kto jak i gdzie ze moglbys tego dokonac!
Prosze jak masz do powiedzenia to co wyzej napisane poprostu zmien forum =) QUOTE] Gdzie powiedziałem, że to jest będzie łatwe zadanie? Jedyne co potrafisz mi zarzucić, to mój niski level na Azurze. Jest to żałosne, bo widzę, że postrzegasz ludzi poprzez pryzmat levelu w grze komputerowej, co jest żenujące. Ujawniasz w ten sposób totalny brak argumentów. 163 MS można zabić, a 164 palka nie można zabić ? Zarzucam Wam tylko brak woli walki i grę zachowawczą i to jest moje zdanie. Widzę w dofie kilka osób, które rzeczywiście coś próbowały działać, ale to wyjątki. Jeżeli tego nie zmienicie to Azura już na zawsze będzie dla was więzieniem. Ja się tym interesuję, bo sam kiedyś byłem w takiej sytuacji, tyle że na innym świecie, a przeciwnikami byli Swe. Walczyłem do Rooka i wierz mi,nie miałem wtedy 20 levela. Nie żałowałem swojej postaci, bo ważniejsze było co innego: honor. Wy wolicie sprzedać postać na allegro albo siedzieć w PZ, bądź pisać jęczeć na forum jak małe dziecie, którym ktoś zabrał zabawki. Nawet w takiej grze jak Tibia, można zobaczyć, kto ma charakter, a kto jest zwykłym frajerem bez jaj. |
Hejjo , chcialem tu wkleic kawalek rozmowy Sir Damiana Mory z jakims koleszka z kturym pkowal bardzo go nielubie dlatego chcem zebyscie zobaczyli jaki z niego klamca, zabija 50-60 levele dla kasy :/ :
23:51 Sir Damian Mora: Bohy 23:51 Sir Damian Mora: jupi 23:51 Woteme: ;/ 23:51 Arca Dane: nice 23:51 Sir Damian Mora: jupi 23:51 Sir Damian Mora: jupi 23:51 Arca Dane: na 2 23:51 Arca Dane: :D:D 23:51 Sir Damian Mora: hmm 23:51 Sir Damian Mora: ile 23:51 Sir Damian Mora: ;] 23:51 Arca Dane: tylko bohy 23:51 Arca Dane: ? 23:52 Arca Dane: 00:06 Sir Damian Mora: Biedny Xux 00:06 Arca Dane: to jest kumpel z rl falzer 00:06 Arca Dane: ;] 00:06 Celestial Anubis: bad hit 00:06 Celestial Anubis: ;/ 00:06 Celestial Anubis: 23:46 You lose 1 hitpoints due to an attack by Sir Damian Mora . 00:06 Arca Dane: juz 00:06 Sir Damian Mora: Falazer w wanted? 00:06 Arca Dane: masz jeszcze pzlocka ? 00:06 You see a framework wall. 00:06 Sir Damian Mora: niee 00:06 Sir Damian Mora: Falazer w wanted? 00:06 Arca Dane: jak cos xux mial skulla i cie bil 00:06 Arca Dane: to apdl 00:06 Sir Damian Mora: nom 00:07 Arca Dane: a bohy ktos zajebal |
Co wy cwaniaki muyslicie ze Sandra by was nie poskladala? hehe z s amuletem i i z might ringami bo bali sie jej poteznych UE ...Cwaniaki jeszcze musieli miec power bolty buhahahahahahah co za nooby....
Nie bojcie sie i tak jeszcze ta wojna bedzie dla DOF-u :) A ty urbexx szkoda ze nie padles bo bez aola by sie nice loot posypal z dzieciaka....buahahaa...cya noobs ... Pozdro dla all DOF..:):):):):):) One pizza margharitta to London plzzz...:baby: :baby: :baby: |
@kozak15
zanim cos napiszesz to pomysl troche ssy sa po to zeby je zakladac jak sie bije sorcow ;) a power bolty po to zeby ladnie kosic widac ze raczej nigdy nie widziales wojny ani nie brales w niej udzialu pozwiedzaj troche serwerow tak jak ja to sie czegos nauczyc a nie tylko wyzywania na forum @dirk pitt Elysia(hack)arcania(hunted)furrora(hunted)azura(hu nted) low lvlowych charow nie licze. Gram po to zeby ktos wiedzial ze kiedys istnialem i jak wiem ze jest wojna to biore udzial a nie lize dupe tak jak ty a twoje chary i tak gozej koncza niz moje :D Kiedys moze zrozumiesz Tylko ze lizodupy nie maja Honoru ;) a co do tych swiatow co mialem hunty Ta sam takie zycie wybralem :) nikt mi nie kazal walczyc tylko ze ja gram po to zeby isc na war ;) Pozdro dla Dofu, Wanted |
Cytuj:
wiec ku**wa mowie ze tacy madrzy sa a ty zamnik ryjka bo ona cie na ue sciagnie a jezeli chodzi o wojne to nigdy cie na zadnej niewidzialem wiec ty chyba noobek 100 sorc ale 13 lat jak padnie to placze mamie...:P zamknij twarz i nie komentuj bo mam na azurze tagiego hara ze napewno bym ciebie zabil.......:):):):):) HAIL DOF :):):):) |
@Kozak15
Ty i twoje słowa są niczym, ośmieszasz się pisząc takie głupoty tu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:56. |