![]() |
hop siup !
Ile Eternal zrobil skilli, ile Del'Toro fragow zdobyli, Ile ludzi gra Cachero, Ile hackow w era zero, Ile Expa Bubble ma, Ile warty backpack mpa, Ile noobow jest na rooku, Tyle Zyczen w nowym roku xD ryba nie odbieraj nam tej przyjemnosci zobaczenia jaka pada azared @pephy ,kiroy ,ryba itede wescie uzbierajcie wiekszy team ,bo w 10~ nie pokonacie Ng |
@vylkano
jezeli ET wygra i nawet jesli pepsi zrobi exp locka tak jak mannow to i tak pewnie nikt go nie dogoni :P |
gryka sa lepsi od pepka uwierz mi :p ale watpie zeby chcieli grac na obsidii :x
rajman oj zdziwilbys sie :o a z tym filmem wiem chyba o co chodzi, ktory nie wylaczyl gdzie uciekacie ?:d |
na waspy przy ab :D:D
|
a mi misiek mowil co innego :x
btw. chcecie wiedziec czyja strone trzymam ? Archina. A on moja. |
no to szcześliwego nowego ;]
|
Szczesliwego nowego roku. Dobrego Expa, Loota i Lvla ;)
Zyczy pewnien ziom z obsidi dla wszystkich. B) |
Jesli tutaj maja sie spelniac ze tak powiem delikatnie userzy forum i spamowac co chwile neich ryba badz pepsi ktorzy maja czynny udzial w wojnie a nie przygladanie sie zaloza teamt gdzie bedize pieknie zajebiscie wszystko pokazane napisane itd. ;]
@Misterio akurat wtedy jezeli dobrze pamietam Ci ktorych szanuja na tym 4um a byli przeciwko pepsiemu (w tym ja bo wole sprite) to mowili ze nie padnie a bedzie huntd by NG a to jednak jest roznica :) rybcia dobra robota ;* (nastepnym razem daj znac akwarium xD <- bede to powtarzac rok rocznie po kazdym kilerze xD!) |
Cytuj:
|
|
a co ma byc na tym filmiku. Bo napewno nie ded Azareda;p
|
heh szybko padł... uhac sie nie umie ?;o
|
Gryka a jezeli taki ktos sie trafi albo Pephiemu sie znudzi bicie lvla?
|
nie jestem jakims idiota zeby explocki rozdawac co to w ogole jest
|
Cytuj:
PHP Kod:
|
12:09 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Polathanem. He was killed by Pephy. |
napewno za hunceniem mnie bedzie Mentor;p. Nie wiem jak reszta bo u was sie zmienia jak w kalejdoskopie. wiem tylko ze Mentor bedzie chcial namowic niektorych z was do zabicia mnie pewnie pod swoja stala gadka ze ukradlem mu bohy;p
Pephy to tylko dobrze swiadczy o tobie;p Hohoho widze kolejne fragi:] co to sie dzieje na tej Obsidi ludzie padaja jak kawki;p |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam :)
No to chyba nikt sie nie spodziewal ze bedziemy wygrywac !! ale narazie spokojnie powoli bedziemy sie rozkrecac !! takze trzymajcie prosze kciuki :) Hail Polska :) Pepsio rządzi Pepsio radzi Pepsio nigdy Cię nie zdradzi ^^:cup: 8o Wuja Kiroy |
niech chce sie chwalic no ale prawie bylem przy tym jak pepzi go zownił;<
spalem na fotelu :o hail polaczki ;* |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |