![]() |
Cytuj:
|
Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.
Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie |
Cytuj:
Wiesz Bolter Ty znowu takim mastachem i takim wazniakiem to nie jestes wiec nie kozacz tak strasznie zobaczymy co powiesz po OB nastepnym. Nie krytykuj innych puki nie pokarzez swojej wartosci bo potem meze sie glupio wszystko odwrocic przeciwko tobie:) |
Cytuj:
|
Titania off...
|
taaaa akurat banute skaczylismy, poszlismy po outfit i przy npc wylaczyli ;o
pofarcilo sie nam ;s |
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic
N/c |
Cytuj:
a Kajzer pisze z maina jak widac nie? omfg |
Cytuj:
Cytuj:
|
Kurwa vilum jestes glupi czy udajesz pisze o postan na tibia.co m z noobow ^^
@Kolos No ale jestem lepszy o ten 1 kwadracik ktory by chcieli odemnie za wolnosc ^^. Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz @Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
No i co Ci z tego kwadracika :o? Siedzisz w pzcie i się nim cieszysz/chwalisz. Wg. Ciebie to, że on zna zasady języka polskiego to już musi zostać wykładowcą na uczelni ^.-? |
Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
to ty jestes smutny :< wymyslilem payment dla ciebie d armor only or hunted forever xDDDDDd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53. |