Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Titania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=203)
-   -   Unit.. CZy istnieje szansa żeby kiedykolwiek wykurzyć ich z serwera? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=85431)

Kajzer 24-02-2007 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285158)
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?

oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^

jestes kims w tibii a nie umiesz poprawnie napisać zdania po polsku ;/

Bolter 24-02-2007 00:50

Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.

Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie

kokos@ 24-02-2007 10:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285158)
tak tak martinesz w tibi jestes nikim to probojesz zaszkodzic inny m^^?

oj oj ja tez mam pare dowodow jak inni sharuja i nie ssy tylko filmiki. hehe ale niejestem frajerem by je wykorzystywac ^^ na dobra sprawe huj mnei to obchodzi ^^

Wiesz Bolter Ty znowu takim mastachem i takim wazniakiem to nie jestes wiec nie kozacz tak strasznie zobaczymy co powiesz po OB nastepnym. Nie krytykuj innych puki nie pokarzez swojej wartosci bo potem meze sie glupio wszystko odwrocic przeciwko tobie:)

Kajzer 24-02-2007 11:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1285469)
Parsi czy ty tylko postujesz poto by komus jechac nie umiem i co z tego ? wielu nieumie ja sie do tego przyznaje ale dlamnie to ryba.

Zreszta co cie to obchodzi :/ piszcie o tym co sie dzieje a nie otym co okims myslicie

ale zastanów sie, tyle osob cie nie lubi wiec cos w tym jednak musi byc co nie?:S

Martinesz 24-02-2007 20:31

Titania off...

Grchw1916 24-02-2007 20:44

taaaa akurat banute skaczylismy, poszlismy po outfit i przy npc wylaczyli ;o
pofarcilo sie nam ;s

Bolter 24-02-2007 23:10

Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic

N/c

Master Vilum 24-02-2007 23:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1287412)
Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ? nirozumiem was tyle osob mnie nielubi sciagnij ich i niech zapostuja z mainow ze mnei nielubia bo noobow ja tez umieme robic

N/c

Co ty tak wspominasz caly czas z tym d-armem...zalosne...
a Kajzer pisze z maina jak widac nie? omfg

Kolos from rodos 25-02-2007 09:37

Cytuj:

Taktak wielce straszne co wy mnie nielubiecie bo mam D-armor a wy nie ?

haha ;p teraz jesteś lepszy od nich o 1 kwadracik w grze ;d Co ci po tym jak pisać poprawnie nie umiesz??

Cytuj:

N/c

taaa

Bolter 25-02-2007 11:27

Kurwa vilum jestes glupi czy udajesz pisze o postan na tibia.co m z noobow ^^

@Kolos
No ale jestem lepszy o ten 1 kwadracik ktory by chcieli odemnie za wolnosc ^^.

Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz

@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne

Dreso 25-02-2007 12:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter (Post 1288009)
@Kajzer dlatego niejestem taki dobry z polskiego bo nawet w tym wieku niesiedze ze smoczkiem i nieslucham sie rodzicow jak niektorzy ze mam sie tylko uczyc .niejesstem mami synkiem ^^ a moze ciebie bili zebys sie uczyl :< takie historie sa smutne

Koles, ogarnij sie. Smutny to ty jestes. Jak ktos sie uczy to raczej robi to dla siebie, zeby nie byc glabem i w wieku 25 lat potem nie powiedziec pracodawcy "Ale ja umiem tylko dragi bic...:/". 1 raz czytam ten temat a juz cie nie lubie bo masz szceniackie argumenty.

Master Vilum 25-02-2007 13:05

Cytuj:

@Kolos

Jak jestes taki bardzo dobry z polskiego idz wykladac na studiach a nie piszesz na forum ... i sie madrzysz

A propo tego d-arma ...my sramy na niego:) on i tak nie wystarcza haha..... Nie moge sie doczekac next open battle jak bedziecie na nim :)

-=Misiekmen=- 25-02-2007 22:44

Cytuj:

@Kolos

No i co Ci z tego kwadracika :o? Siedzisz w pzcie i się nim cieszysz/chwalisz.

Wg. Ciebie to, że on zna zasady języka polskiego to już musi zostać wykładowcą na uczelni ^.-?

Latim3rid 26-02-2007 09:41

Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!

Madreth 26-02-2007 09:47

Cytuj:

@Kolos

Lol, jaki agent :D

Kajzer 26-02-2007 15:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bolter

sugerujesz ze kazdy który w miare umie pisac (w miare) bez błędów jest maminsynkiem? O_o
to ty jestes smutny :<
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd

SeQ_PL 26-02-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Latim3rid (Post 1289894)
Congratz dla Seqa pojawil sie na Tibia.pl w Awansach!

Dzięki <10 znakow>

Kolos from rodos 26-02-2007 17:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kajzer (Post 1290173)
wymyslilem payment dla ciebie
d armor only or hunted forever xDDDDDd

weźź... chcesz żeby on za tego D-arma z okna skoczył ?? :)

Skrzator 26-02-2007 21:25

Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.

Master Vilum 26-02-2007 22:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Skrzator (Post 1290957)
Wątpie żeby bolter płacił zresztą jeśli przegramy wojne to nie gramy w Tibie ;D
Ale bądźmy dobrej myśli.

wy bez tibi? niemozliwe:D jak przegracie to pewnie polecicie na Morgane i tak juz chyba zaczeliscie:D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:53.