![]() |
Ja mam kosiarkę i ona nazywa sie Ewa wiec wiesz. . .
@down Juz mi sie podoba :d mow dalej . .;p |
Hmm.. Jak by tu w paru słóFkach opisac Kasie : )
sry DA RADE W JEDNYM SLÓFECZKÓ. EMO |
Ja sobie każdego nudnego wieczoru przeglądam ten temat i z ogromnym zainteresowaniem czytam wasze ,,posty" ,które wyrażają jakże ogromną inteligencję użytkowników tego forum czyli po prostu- Jesteście J E B N I Ę C I
(W pozytywnym tego słowa znaczeniu ; d) Kłóćcie się dalej itp. będę miał co czytać :D:D:D @Szuya Retardzie byś kuwa odezwał się czasami na gg ; s |
@Rafix
Muj Ryceszu ;** Uratowaueś mi rzycie dzis w hg przed grośnym suoniem |
|
CHACHA MENDOZY OWNED X 2 Xd
21:34 You lose 134 hitpoints due to an attack by Destroyer Asedium. 21:34 Dook Tock [33]: exura 21:34 You see a dead human (Vol:10). You recognize Destroyer Asedium. He was killed by Thee'sin. pOTEM WPADLO Z 5 ALE MY RUN RUN NA WASP xdddd! @edit JA/arth/yazir/rozjer suprate i paru innych trap w hg 51 ek 22:14 You see a dead human (Vol:10). You recognize Skiel Mendosa. He was killed by Shuna Erion. ps:Kasió nadal cie LOVCIAM ;; |
Cytuj:
22:19 Dook Tock [33]: czego wyostrzyles uprate na forum?; 22:19 Droset [37]: bo to jest duma Byq powiesz mi co to ta Kasia? bo ja dalej nie wiem :( ponoc fajna Oo co ja tu znalazlem ;p Cytuj:
|
no co dok ?; myslisz ze jestes kozak ?:
NIE ROZJEBALES NIGDY JOSZIEGO W DOTKE LAMERZE ps. skonz z kasiom pls k?; |
Cytuj:
PS; WIESZ CO ;;;;;; |
Żeby uspokoić atmosferę w tym temacie,zarzucę fajną melodyjką
Keine grenzen, keine fahnen Von dort oben ist die welt einfach nur schön Keine lander, keine völker Keine kriege kann man von dort oben seh"n |
[quote=Dessperado91;2289005] Byq powiesz mi co to ta Kasia? bo ja dalej nie wiem :( ponoc fajna [quote]
!!!! Z KIM TY qRWA ROZMAWIALES !!!! XD |
[quote=DookTock;2289283][quote=Dessperado91;2289005] Byq powiesz mi co to ta Kasia? bo ja dalej nie wiem :( ponoc fajna
Cytuj:
|
z tobom muj pszyjacielu jahaahahsh xD
|
Ja Mowilem Ze Mi Sie nie Podobaja 14sto Latki Z Glanami I Pejczami ;\
Cze Joszi ; |
Cze Dock
Kasia Ma 16 Lat I Znam Ja Z Rel ;]; ];]; ]; ]; ]; ]; |
|
Cytuj:
|
Fragi;;
Name: Lady Yeraldin Oct 07 2008, 21:22:26 CEST Killed at Level 53 by Rycerz Arth and by Morel Firesun Name: Master Gomer Oct 07 2008, 21:23:43 CEST Killed at Level 25 by Etorrius and by Czesio Shadowbolt Name: Isus Nyks Oct 07 2008, 21:30:09 CEST Killed at Level 27 by Nesoden and by Cromac Name: Avatar'Ang Oct 07 2008, 21:11:51 CEST Killed at Level 17 by Nesoden Name: Johnny Bravoo Oct 07 2008, 21:08:22 CEST Killed at Level 33 by Nesoden Name: Bratt pitte of Saphira Oct 07 2008, 21:13:58 CEST Killed at Level 20 by Nesoden and by Stickey Nobil Oct 07 2008, 21:04:54 CEST Killed at Level 21 by Nesoden Name: Rasew Oct 07 2008, 20:31:16 CEST Killed at Level 22 by Stickey Nobil Name: Ecco melo Oct 07 2008, 20:51:33 CEST Killed at Level 40 by Biko von Trier Name: Gallo Chorrillento Oct 07 2008, 20:40:50 CEST Killed at Level 31 by Szalony Bartuc and by Blade Auril Name: Joker Mendosa Oct 07 2008, 21:34:42 CEST Killed at Level 29 by Luka Lulan Top Fragerzy w dwoch openkach xD : 5 Neosoden 2 Sele druid 2 Raike Illuminate 2 Yazir Druid 2 Czesio Shadowbolt @deseprado Ten avatar mial skulla jak wiele innych wiec wiesz... |
Musze pkowac jednym charem bo mi sie fragi rozdrabniaja na ryca i luke itd.....;;;;
|
Cytuj:
|
Hyba pUjdem NOM w slady Grzegosza tylko ze ten nom ja bendem pomagal Brazukom OK?
LEPIEJ ZAPYTAM PANA I WLADCY PERYFERI TIBIJSKICH ; MOGEM?; pS; TRITA FRAGI SIE NIE LICZA BO TO 17 I 20 LVL'E ;; TEN 33 TO JAKIS LAMUS WIDAC PO nIKó. |
dlaczego?;//////
|
Smierdzi mi z pupy ;/ Co mam zrobic?
|
Cytuj:
@UP A MASZ łYZWY?;\; |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
KURWA NIE SPAMUJCIE FORUM ;;;;;; |
Elo all jestem nowy na swiecie saphira oraz na forum ( to moje 1 konto na forum :> ) gralem wczesniej na swiecie danubia. Gdy tylko sie naucze to bede tutaj wklejac ss'y moich advensow oraz innych ciekawostek z gry.
See you in Tibia. |
Yfo ty noba udajesz czy nim jestes? ;]
|
Nie Wyzywaj Naszego Nowego Kolege On Bendzie Ratowniczym Saphirki ;\
|
huj ze 16 ale z ecco ;;
Oct 09 2008, 17:16:00 CEST Killed at Level 16 by a fire elemental of Dook Tock. qwa duble ; |
:) Słyszalem o tym co sie dzieje na saphirze ale jak na razie nie jest tak zle
|
Cytuj:
A co słyszałeś? |
Ze nobztrakt przylatuje do depo w AB i się pyta PL?
Jak powiesz że tak to Ci daje itemka Jeden koleś nawet ponoć thunder hammera dostał |
Smieszne bajki opowiadasz Dessperado91 ;p
|
To Nie Bajki Ja Dostalem Demon Legi ;\
|
A ja es deka na morde ;s
|
a ja wam powiem rze jak kiedys bylem w abe to bylo tak jak kolega dessperado 8o8o8o8o8o8o powiedzial rze nobztkrakty siem zapytal co jest to znaczy skont jestes dkoladnie ja muwie rze z okolic cienciwiej wulki on sie pyta czy to pe el a ja mu rze tak to znaczy ze jestem polakiem i koham ojczyzne i rze chcialbym pozdrowic ziomali z rel life to znaczy tibia liw bo wiecie on taki haj lef to morze ma kumpli w tvp1 czy gdzies i pszekarze conieco:) a on wtedy rzucil durzo takih fajnych czerwonych itemsuf na ziemie ( nie wiem co to bylo bo nie moglem podniesc ale fajnie siem swiecilo i fladli swfe koledzy( jak biegli to ludziem z abe rozstepowali siem na boki jak woda w mozu przed mojrzeszem siem rostepywala8o) jego pewnie i otoczyli mnie pienknym usciskiem milosci to jest blisko mnie staneli i zaczeli przytulac takom fajnom czarnom kropkom i byo spox bo strzelili tak naras i pokazal sie nademnom muj ulubiony numerek 997 czy morze cyferka nie wiem slaby jestem z majmy i ogulnie taki bylem hepi rze wyjebalem sie na plecki i zaczolem udawac stonke z radosci i potem ukazal sie mym napis pienkny rze mitnołem 'sat fejt' czy cos tam nie spikam inglisz to nie wiem B) potem pojawilem sie w templuni wporzo z niego koles bo to hyba dlatego rze wczesniej muwilem halp tp i mi pomugl :cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup::cup:
mufta co hceta ale ja lubie szfeda8o8o8o8o8o8o |
zahencam rodakuf aby tesz sie dzielili sfoimi przerzyciami ze spotkania z tymi jakrze spoksik ziomalami:):)
|
O W PIZDE XDDDDD
WSZYSTKO CO UP TO PRAWDA! 16:40 Dook Tock [33]: czego masz taki hujowy outfit 16:40 Dook Tock [33]: gdzie masz zcaszke?;\ 16:40 Herin Meran [80]: nie mam czaszki 16:40 Herin Meran [80]: mama zajebala i postawila na telewizorze:( ;;bania?; 17:18 Kasia bejbe grzesia [1]: A MYSLISZ ZE GRZES SIE OBRAZI?;;; 7:20 Yoshi'San [80]: MYSLE 17:20 Yoshi'San [80]: ZE NIE 17:20 Yoshi'San [80]: BO KOCHA KASIE 17:20 Yoshi'San [80]: PONAD RZYCIE 17:20 Kasia bejbe grzesia [1]: HEHE MYSLISZ ODDAL BY ZA NIOM SWOJom MAME?;\ 17:20 Yoshi'San [80]: ODDALBY 17:20 Yoshi'San [80]: ZA NIOM 17:20 Yoshi'San [80]: KRESKE FETY 17:21 Yoshi'San [80]: TO ZNACZY DLA NIEGO WIENCEJ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |