![]() |
Cytuj:
2 fota sciagnieta z neta. Cre~ żenada poprostu. |
3 fragi jak na freestyle i to fajne niezle;d
Dzieki chlopaki za borute :DDD a skad sie w 15min wyjebalo 15 osob to ja nie wiem :DD |
@ berger
Ja mam 30tego, Lisu (stary) ma dzisiaj :) @ krelet Fewa nie bylo :( PS. Jeszcze raz najlepszego Lisu! |
Bajka o BONGO Part 2
A więc na początku był jeden !! ( nie ja ) Na gg miał opis 81 RYC NA ZAMKU LOGOWAĆ a po chwili 8 osób online po chwili zbierania ludzi było nas już 15 więc poszliśmy po niego... ktoś nas zobaczył i ziomek dał loga GRRRRR Później poszedł expić na guardy więc poszliśmy za nim po około 6 minutach pada (biła go 1/5 bongo teamu :) więc co się będzie działo jak będą wszyscy aż się boje myśleć). Skończył Lifely Rafal Nov 23 2007, 21:30:01 CET Killed at Level 81 by Norbi Firefist and by Haraverick Niestety nie pozostawił żadnego loota po sobie albo brakło mu uhów albo stwierdził że to niema sensu i że z Bongo nie wygra później zrobiliśmy wjazd do kazz spowodu braku dobrych ofiar ubiliśmy sobie 40 palka a nósz coś spadnie i spadło mfki :) Fyon Volty Nov 23 2007, 21:40:12 CET Killed at Level 40 by Timmusska and by Dama-Aragorn Panu z gildi Mafia serdecznie dziękujemy i pozdrawiamy gdy stwierdziliśmy że nudzi nam się pking w kazzo wychodziliśmy a tam o.O 68 sorc który został trapnięty i zabity obok depo dla tego pana także serdeczne pozdrowienia (ps dziękujemy za bohy które leżą sobie w moim depo bohy zamienimy na kase kase na sdki sdki na czyjegoś deda czyjegoś deda na fun) Alexs Johnson Nov 23 2007, 21:47:56 CET Killed at Level 68 by Pat'rick and by Loth Joven Gdy już mieliśmy wychodzić napotkaliśmy pana o nicku Gunnar Viking spowodu braku sd nieudało nam się go ubić a sami w dużej mierze zostalismy wybici,lecz wszyscy którym zależało na charach uciekli, gdy zaczeliśmy bić gunnara wpadł xearo knight i chealiee a później nie wiem bo padłem i kamerzysta takżę. Dziekuje za spotaniczną borute a miał być to mały wypad zarobkowy na zamek. |
@Gruhard
ja gram yama, przynajmniej na czas wojny :)) @Lisu NAJLEPSZEGO :O @Anas Ty wez daj znac jak wstaniesz bo sie zastanawiam jak doszedles do chaty:D |
Bongo ubiliście mi rla ;/
|
myślałem, że Gunnar i jego kumple są mądrzejsi =\
ale cóż proceder się powiódł _/ biedny rl no i stolat ps. V wszędzie będzie 2x ale czytanie i czytanie ze zrozumieniem... mmm coś nie gra |
Elo ziomy,
Na Iridi też będzie 2x exp przez tydzień? Bo praktycznie nie było u nas żadnych problemów z wyjątkiem drobnych niedogodności. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak MoŻna po polsku ;p.
Wszędzie chyba chciał powiedziećm, jeżeli miała to byc ironia, to wybacz ale nie odczułem :o. Na Iridi rozumiem że dalej patowa sytuacja :confused: ehh ale w sumie takie uroki naszych wojen B). Mass <3 xD Vere <3 xD Jak tam uwas ?:D signed: Usar |
Cytuj:
teraz bedzie z 8 bp sd i niemalo mfow to niezle bedzie :D |
Kisia- U mnie okeeej xDDDDDDDDD zastanawialem sie tylko czy Pinq nie usnie w pociagu i czy go nie zostawicie xD
|
@ktoś tam up
Super... Qpiłem fajny domek w veno, 70 sqm+... A tak btw, best hit jaki dostałem ;o 10:08 You lose 343 hitpoints due to an attack by a frost dragon. @Edit Better... 10:32 You lose 243 hitpoints due to an attack by a frost dragon. 10:32 You lose 338 hitpoints due to an attack by a frost dragon. |
Cytuj:
@Usar <333 nie ucz sie tyle tylko luknij conieco na iridie ;) Pozdross i 3mam kciuki za pozytywne wyniki =) @PIMOLSSS <3 hiehiehi |
Cytuj:
Tinki-Winki jest z Chorzowa... ;) |
@Up
Prawda xD! @2x up Co się śmiejesz ze loł jestem? :/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tinki łinki spierdolił do Irlandii bo w Polsce za mało zarabiał... |
Cytuj:
|
Cytuj:
Kumplu uwazaj na ludzi z copu :) i zebys sie nie rozpedzal z expem bo moga cie przykarcic :] ale jak masz cos w glowie to spokojnie uciekniesz :P A tak btw Powodzenia na Battlefield's-Iridia :) |
Cytuj:
|
Pytanie
Ile stoi Santa Doll na iridi? tak z ciekawosci pytam bo mam i chce sprzedac.
Kielek tak widzialam ale i tak nie szpilam moim druidem od hohoho bo sprzedany hohoho temu. Moj knight to inna bajka bo mam do niego passy. Dalam sie zlapac na falszywy skan dowodu wplaty i eq poszlo sie jebac + kasa czyli cos okolo hmm 500k. Btw. odezwi sie w grze albo na gg 3107282 |
To jeszcze Cię spotka gdy zobaczysz Bongo Team
btw dziś bongo ubiło 11 osób nicków niechce mi się szukać ale między 25 a 40 lvlem (pking zarobkowy) wyszliśmy na +17k więc całkiem całkiem :< dziś niema bajki bo niemam weny albo może wieczorem to nadrobie kto wie Pozdro Bongo Team |
Cytuj:
Btw. widziałeś co się stało z twoim ED? :| |
Bajka :)
Tomx jak nie chcesz pisac bajki to ja napisze :) .
"Ehh znowu ten cop ... part 8 :) " Expiac na poh wiedzialem ze sie czaja na mnie :/ . Musze im przyznac zaskoczyli mnie :] Napoczatku bilo mnie 4-5 nicponi ... nie uciekalem tym razem do temple [wiedzialem ze tam stoi ekipa] wiec postanowilem uciec do thais :) A tu Nicpon shay wyskoczyl :/ Mowie sobie przejebane dzisiaj bedzie :D . Po wbiegnieciu na droge zaczolem biec do veno ale te Nicponie zaczely mnie doganiac... [mam cos zjebane z map clickiem :/ ] Juz bylem przy schodach na veno i mnie psy przescignely walnely mw i do widzenia venore ... Zaczolem biec do thais :] ale znowu mnie doganiali no to mowie raz sie zyje i biegne do veno i dziekuje Bogu :) ze bylem od nich szybszy i polecialy 2 mw na droge i baj baj cop :* "Lucker" "OMG" - rozumiem ich zazenowanie. Do ludzi pokroju daxa itp :) Pisze to bo lubie ... Forum jest wyrazaniem swoich emocji itp itd :P nie musisz wcale tego czytac ... Wojna vrell [la] vs cop 14 : 1 :) hyhy |
Ale nudy na tej Iridii.. Piszcie coś :(
|
Huehue njaz Vrell.
Btw. ja miałem podobnie jak uciekałem przed Huxy'm, Mimm'em i Don'kenem w venore xD to były jaja też mi sie trochę przyfarciło :D. @Mass Ja na początku grudnia próbna matura to wiesz trza juz cos powtarzac ;] signed: Usar |
Cytuj:
Bo lks to nie jest Lodzki klub to jest zydowski klub i za to chuj mu w dziop ! |
Ooo... widze ze ladnie sie zrobiles Metek :D:D:D :cup::cup:
|
Hiheiheiheiheiehieheiehieheih xdxddd
Thoria Board: Rojtan nasilsiniz. come to iridia help us kill some pl/swe's. needs to join more turks :< Xaaron Iceymerth, wassup!!!11 ye flame me Kulufornia _/ invi szuka poplecznikow na thorii! beware! xD |
Cytuj:
|
Okejjjj !!!
|
Cytuj:
Podjechal bym tam do ciebie ,ale niestety nie mam waznego paszportu i mnie do izraela nie wpuszcza :( Ty jestes jak Chealino: on jest szwedzkim turkiem, ty polskim zydem :) |
Cytuj:
Hahaha! OWNED! |
Cytuj:
|
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1910313
Artharuny tam piszą jakby w Invi były o.0 l1ck, l1ck? |
@ up
bo to tylko kwestia czasu jak do nich dołacza ... wkrotce na iridii bedzie wojna fani arc vs fani invincible a jak ktos bedzie chcial zostac neutral to i tak padnie. Juz sie zaczyna zabijanie rl'i / kumpli ... |
Cytuj:
|
Wrogow to akurat oni chca sobie robic ... tego mozna byc pewnym wsumie przez to jest ta wojna ...
btw juz padlo 3 ziomkow z torcidy ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:47. |