![]() |
Cytuj:
|
Predzej beda w Tibii niz w Polsce :s
|
duski haknięte??
kolejna osoba z [GUILD]Inshon[/GUILD] i [GUILD]Duskiness[/GUILD] hacked ?
[CHAR]Dramarox Karste[/CHAR] 115 EK http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/34821 UWAGA WTF ?!?! |
NVMD
nie sprawdzilem delate |
Cytuj:
tibicams....... |
Nie pisze sie postow jak sie nie sprawdza...
@film moge sie zalozyc ze hack z wlasnej glupoty;p |
na rozruszanie tematu:
19:34 You advanced from Level 161 to Level 162. \o/ |
up GZ!
90% hacków jest przez głupote graczy;/ |
sprzedaje tu ktos pacce za tibia cash ^^?
|
20k na erefe do edron i kupie ci pacca :D
|
Cytuj:
|
[CHAR]Ymy[/CHAR]
Dec 08 2007, 11:36:04 CET Died at Level 162 by a diabolic imp [CHAR]Trista Meioh[/CHAR] Dec 08 2007, 11:55:28 CET Died at Level 114 by a hellfire fighter http://img152.imageshack.us/img152/1512/bpzc3.jpg W końcu robimy trony Ruthless Seven |
Szkoda ze Ymy padl.. ; /
Kreci ktos filmik z POI'a? |
Trista :( <znaki>
|
Chyba będzie nowy rekord w długości robienia POI. Ładnie, ładnie, nie powiem. Skąd się biorą takie nooby na 80+? oO
|
[CHAR]Yaykam[/CHAR]
Dec 08 2007, 16:57:21 CET Died at Level 85 by a nightmare :( |
Hahahaha ;p
Wjebałem sie do tp Phatnazmów którego juz miałem zaliczonego :D HAJL ! Ogólnie zdeczka nie ogarniety team, mielismy zaczynac o 9 zaczelismy o 10.. Trony zaczelismy robic okolo godziny 14.00 Moim zdaniem za dużo osob :] gl & hf |
Cytuj:
[CHAR]Yaykam[/CHAR] Dec 08 2007, 16:57:21 CET Died at Level 85 by a nightmare [CHAR]Demonic Milva[/CHAR] Dec 08 2007, 17:46:36 CET Died at Level 98 by a nightmare [CHAR]Phrantax[/CHAR] Dec 08 2007, 17:30:13 CET Died at Level 101 by a blightwalker [CHAR]Ximonus[/CHAR] Dec 08 2007, 15:01:20 CET Died at Level 96 by a destroyer [CHAR]Etteron[/CHAR] Dec 08 2007, 18:46:13 CET Died at Level 93 by a phantasm [CHAR]Varexal[/CHAR] Dec 08 2007, 18:54:08 CET Died at Level 125 by a hellfire fighter [CHAR]Wild'makker[/CHAR] Dec 08 2007, 15:02:04 CET Died at Level 93 by a fury [CHAR]Sirag Gala[/CHAR] Dec 08 2007, 18:12:36 CET Died at Level 92 by a destroyer |
Name:Spaaw
Sex:male Profession:Elite Knight Level:228 Guild membership:Pan of the Furora Nasza Jest [GUILD]Furora Nasza Jest [/GUILD] ; o, lol |
POI zakończony w 87% sukcesem...
13% to nooby które nie wiem jakim cudem wbiły 80 lvl :baby: Szczególne pozdrowienia dla tych 2 panów: -5 tronów zaliczonych- 18:01 Thus Zeth [94]: ej niemam all tronów co mam zrobic pomuzcie plix mam tylko 3 zrobione 18:11 Valygar Mistrz [93]: Dzieki mnie macie poi bo ja zawolalem 18:11 Valygar Mistrz [93]: wyczysccie 18:11 Valygar Mistrz [93]: 1 seil -6 tronów zaliczonych- 18:48 GHALL BATOR [80]: QRA MAM TYLKO 1 TRON ;/ @BTW! Jest ktoś chętny kupić arbalest (kusza) ? You see an arbalest. It weighs 95.00 oz. It is a bit heavy due to the iron mounting, but very precise. |
Hail Furora <33 Macie odpowiedz why tu nei gram
Hail Galana ;P |
Cytuj:
|
Cytuj:
Drugie tyle to powinno byc zabite przez ludzi, dla przykladu. Aha, naucz sie edytowac posty ziąą. @DOWN: Twarde jajo z Ciebie. ;< |
Cytuj:
Umiem edytowac tylko nie wiem jak to zrobilem xD |
Masmix: No co ty gadasz! przeca oni blokowali!111 bo przeciez taki 80~ knight bedzie blokowal lepiej niz np Spaaw albo Fenix!111
No bo po co ten knight ma robic miejsce shooterom skoro moze wsadzic dupe jak najblizej liczac ze loota zajuma!!111 A tych co przy 6 sealu zakumali ze maja 1 z 6 to uczcijmy minuta ciszy..... <po minucie> NO BO PRZECA DLA NICH CALY TEAM BEDZIE XXX RAZY WYBIJAL TO SAMO NIE? ;> Slovik: Bo tylko tam Cie nie wygonili? |
Po 1 jebana kurwo gowno wiesz wiec japa daj nick na tibi szmato.
po 2 jak wpadlo kilkanascie osob w zly pokoj to kurwa moj ziomek ktorego zawolalem ich wyciagnal w tym restera... po 3 otwarty byl Priv channel i nikt nei pisal ze mamy isc bo jest tron zrobiony a w tym czasie kazali blokowac respa wiec japa. Ogolnie poi dla kasy i jebac ludzi. Spaaw chcial pomoc potem ale shooterzy stwierdzili ze jebac. huj z tym bylo poi nie ma poi moze bedzie next. ok 1 koles mial tylko 1 tron zgoda znoobil ale jak kilku blokowalo respa i nie poczekali na nich to lipka lekka. BYLO MINELO CZASU NIE COFNIEMY ALE JAK KuuRWA NIE WIESZ TO NIE OCENIAJ KURWA :s Z mojej strony przepraszam niektorych za slowa bo bylem i jestem zdenerwowany. |
Tuczu moj drogi:
Po 1. Tez Cie kocham, ostatni char na jakim gralem furorze to Dreath, bodajze 8 druid, facc. Po 2. Z tego co pamietam pytali czy wszyscy maja(pamietaj ze ci co organizowali tez mieli prawo sie w*****c na kretynizm ludzi no bo ile mozna), a ze zamieszanie to juz ich sprawa... trzeba miec podzielna uwage joe? Po 3. Ogarnij lepiej 50~ osob z czego wiekszosc ma iq krzesełka, nie kuma co sie do nich pisze, ma w dupie to co sie do nich pisze, zero logiki w dzialaniu. Okaj? Po 4. A wyobraz sobie ze wiem! he? Po 5. Zanim napiszesz policz do 10, gleboko oddychajac. Okaaaj? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Teraz się rozpędź zrób zakręt do pokoju rodziców i jebnij w okno wróć przeczytaj co napisałeś i wszystkie inne moje posty :) Wyjebali mnie z furory ? Z żadnego serwa nikt mnie nie wygonił, tylko wole galane i szwedów którzy tam kupuja chary i maja po 13 lat niż Furore na której więcej debili i noobów niż na INNYCH SERWERACH . |
Cytuj:
JESZCZE RAZ POWTARZAM, ZE POSZCZEGÓLNE OSOBY NIE WYKONAŁY WSZYSTKICH SEALI PRZEZ WŁASNA GŁUPOTĘ I ŻALOWE OGARNIECIE ! Cytuj:
|
Wrzuccie relanium
Ma ktos film ? :) Moge wam dac z poprzedniego poi w wykonaniu duskow |
Slovik:
Z przykroscia stwierdzam iz w drodze do pokoju rodzicow nie ma zadnego okna :< Nie mogles zniesc glupoty ludzi wiec sie wyniosles, skad wiesz ze ci ludzie sie nie zmowili zeby cie wykurzyc z serva? Euee? Zakladajac ze tak bylo wyrzucili cie; > Na galanie tez mozna znalesc idiotow i noobow zapewniam cie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Czytaj ze zrozumieniem, miałeś wbiec do ich pokoju i pierdolnąć w okno, a nie po drodze do pokoju rodziców jeszcze raz Cytuj:
|
Poi jak poi, ma swoje plusy i minusy, kazdy mogl sie domyslec ze 70+ osob bedzie trudno ogarnac, juz na samym poczatku przy dzwigniach bylo tyle problem bo nie mogli ustac na 1 sqm. Wyszlo ponad 10h poniewaz pare osob sie pomylilo, inni padali i sie wrocili np. ymy czy trista, nikt nie jest doskonaly ( pomijajac oczywiscie forum fighterow ktorzy sa doskonali ) i bledy kazdemu mogly sie zdarzyc, nastepnym razem bedzie lepiej bo czlowiek sie uczy na bledach :) pozatym nikt nie noob'owal specjalnie, poprostu nie wiedzieli co sie dzieje i ufali plota ze jak nie zrobia szkieletow to nie moge nic zrobic i wyszlo na koncu ze ziomek ma 1 tron bo caly quest spedzil na rozmowie ze szkieletami :)
Ps. Tak wiem, kazdy z was na forum by to zrobil lepiej niz ekipa czyszczaca, i byscie lepiej to ogarneli. Jezeli tak sie wam nie podobalo to bylo trzeba poprosic o tp na samym poczatku i nie plakac teraz. :) |
co do poi i niektorych postow Up.
policzylem do 10 xd .. wiec bylem tam i nie zrobilem 1 tronu i slyszac wasze wypowiedzi ze ci co tego nie dokonali to nooby itp itd czuje sie urazony na mojej postaci gral 162 ek ktory 2 razy sam zblokowal poi wiec nie mow ze nie ogarnial, ja bylem na 2 postaci i trzymalem sie jego... tak tak to wlasnie on zawolal kolege zeby wyprowadzil ekipe co wpadla w zle miejsce (Pozdro Klapek dzieki za uratowanie kilku ludzi i dotrwanie na 1 z charow do konca poi) szkoda ze go potem nie chcieli sluchac bo by poszlo sprawnie. jeszcze raz mowie slabe ogarniecie i ktos mial racje ZBYT duza iloscia robiacych .. nie mozna bylo podzielic tego na 2 teamy z wiekszym lekko paymentem . ? mozna tez bylo wrzocic all na venta jakas dolinka czy co kolwiek, zawsze lepiej jak ktos by ryknal wiazanke slow i cholota stalaby spokojnie i sluchala.(ze mna na czele chodz ja sie sluchalem) Co do tego trona powtorze sie blokowalismy respa na gorze i to caly czas praktycznie my i jakos tak wyszlo ze all zrobili i wyszli a tu kapsko . kolo co zrobil 1 tron tylko to naprawde zal lekki -.- Ale jak widze ze ktos bezpodstawnie sie nasmiewa mi z mojego pallka to mnie denerwuje ;p Valygar mistrz dla scislosci ;p Ok Peace and Love Trzymam Spaawa za slowo. on wie o co chodzi;] |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wolfram : skoro wolisz sie otaczac 13letnimi ludzmi to ok. Mysle ze kazdy z nas woli furore niz furore! Hail_/ Naginasz Słowik :> |
@Gulka dobrze ujete i dobrze sformulowane....
|
Tucz:
50~ ludzi na vt? to ja wole odrazu se widelec w ucho wsadzic ;p Prawda taka ze trudno ogarnac tyle ludzi. o. Edit: Zreszta nikt nie twierdzi ze ci co nie maja wsio sealow to nooby, ja np. mowilem tym co z 6 mial 1 |
po co widelec odrazu -.- mozna ogarnac to inaczej jak juz wiele raz to robili. siedzi na vencie Triady i na tym a to ma wyciszone ze ich nie slyszy tylko oni slysza siebie na wzajem i jego (tego ktory by kierowal )
spr mozna bylo ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:51. |