![]() |
coraz bardziej wulgarne te reklamy neostrady z dzicmi w tle
|
wszystko dobrze ale czym tu sie chwalic, ze sie bierze narkotyki...........zletka rzalowe
|
Ze sie bierze narkotyki o huj rozjebales mnie, moze do zyly zmielone wstrzykuje co ;D?
|
potocznie to nazwalem a marihuana to tez narkotyk
|
sadli ma to do siebie ze jego rodzina na serio ma zydowskie korzenie i mu chyba to nie odpowiada :<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
czy to jest kutas kozla? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a teraz cos zajebistego ! http://www.youtube.com/watch?v=i1XeT...eature=related JPJPJPJPJPJP POPEK LEGNICA |
Slyszal ktos o akcjii Resovi Rzeszów odnosnie derbow ?
hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he hu he ? pozdro Ate ! Piona ! ^^ // ponad 60 lat w tradycji i w CHWALE ... a czym ty sie pochwalisz pasiasty pedale? |
Cytuj:
A o akcji nie słyszałem możesz opisać ;] PICI PIONA!, LOLU$ PIONA!, ORMO PIONA! B) VENORE PIONA! ARCANIA PIONA! :D |
Hahhaha co do Pici Piona to wyprostuje
Tak kuwa nie sharuje juz z picim na otsie ROTFL ROTFL @ Akcja taka ze zyduchy (Ate, Shavenis i reszta resoviakow) sie zbuntowala(?) i stwierdzili ze na derby nie przyjda poniewaz : a)bilety drogie b)dostali bilety 4 dni przed meczem c)w srodku tygodnia mecz d)nie odpowiada im godzina No to tak ... a) Na PP w tamtym sezonie na zydowni mielismy rowniez bilety po 10 zl i nikt o to nie srał b) dostalismy bilety na 2 dni przed meczem w tym jakies p'dolone ograniczenie w liczbie sze¶ciuset osób (poszlo o wiele wiele wiecej, kazdy wszedl ale to juz pomijam... chodzi o ograniczenie dla nas) podczas gdy oni nie maja ograniczenia liczbowego c)My mecz mielismy na ich stadionie w ¶rode... przyszlismy bez robienia problemow d) Mielismy godzine 16:30 b±dĽ 17.00 nie pamietam az tak Wiec parchy postanowily nie kupowac biletow tlumaczac sie swoimi a)-d) i chca przyjsc postac pod bram± ... Na moja mysl poprostu nie chca sie skompromitowac liczb± jak to na lige im przyjedzie do nich pol polski i pisza potem ze ich jest X000 zywej masy. DERBY DLA STALI a żydowska propaganda z wieku na wiek trwa.. |
wychodzimy a organizator-smokuu nie przyszedl
|
Cytuj:
|
Apr 06 2009, 21:03:18 CEST Killed Medivh Shady at Level 245 ok
Apr 06 2009, 20:59:17 CEST Killed Denz'el at Level 176 unjustified a moim zdaniem nie wiem jak inter to bylo zajebiscie(pomimo oczywsitego faktu ze wzielsicie nas jak zwykle na mase od 3 stron bo tak to bylo po pizdzie). fajna walka tyle co z 2 blesami tylko bylem xd + ames fart jak chujjjj |
gz wszystkim fajnej akcji bo co jak co bylo przyjemnie :)
|
Character Deaths
Apr 06 2009, 21:12:26 CEST Killed at Level 111 by Pall Swayze and by Xoan Miguel lolol |
Cytuj:
|
ale kurwa tak jak nas wzieliscie na mase to masakra, pozegnalne ob a wy musieliscie od 3 stron bic o.o EWIDENTNIE NA MASE NAS WZIELISCIE Z 3 STRON RZAL
FILMY: 764271759.html <-- AMEZ 909832412.html <-- Maly gruby Knight 827832992.html <-- Fosfik a.k.a Don 904733231.html <-- Damoon view (propably best) |
IP przegralo ale w jakim stylu!
|
wasza taktyka to brać jak najwięcej osob i poprostu wbiec bo na cos innego to kurwa za tepi jeste¶cie. fakt sa u was osoby które zajebiscie graj± i wyróżniaj± sie spod tłumu typu thed. Sory za spine ale wiecie ded byl to sie wyzywam
|
Cytuj:
Skończ pierdolić napinaczu internetowy... Żeby się o takich sprawach na tym forum to ¶miać można po raz kolejny z waszej głupoty... A teraz idĽ się wypłacz bo kibicowsko zawsze w dupe dostajecie. Do zobaczenia 26 Kwietnia na prawdziwych derbach. @battle Nice massacre |
karol wy*******aj w tym gownem co tu piszesz. gowno nas obchodzi twoje pierdolenie a robisz sam na pol przegl±darki ty Kurwa debilu
|
Walka byl dobra, przegrali¶my ale to było dobre "ostanie OB".
|
Cytuj:
|
Wojna się skończyła IP dostało po dupsku i teraz ucieka na thorie hahahah. Panowie tak sie nie robi że nie dacie rade rozjebac przecietnych interowców to nie znaczy ze musicie uciekac z arcanii. Kiedys juz tu pisalem jak z łatwoscia pokonac interregnum bez uzycia choc 1 sdka ale widocznie wy mnie nie sluchacie. Uciekajac na thorie pokazujecie jacy jestescie " mocni " . Voronix w koncu doszedl do wniosku ze i tak nigdy nie pokona Interregnum wiec sprzedal chara a wy zamiast probowac zdobyc serwer uciekacie na thorie. W trakcie wojny gadalem z borumirem i mowil jak dostanie tym razem na wojnie po dupsku to konczy z tibia a co teraz robi? ucieka na thorie? hhahahahaha Poczekajcie troche to i tam was dojada tracicie tylko czas na ta gierke. Dodam jeszcze ze gdy zaczeliscie dostawac po dupsku invitneliscie do tego swojego szamba sworderka makisa dyde i inych nieogarów a przed wojna wyzywaliscie ich od ciot phi co ja gadam w trakcie wojny wyzywaliscie ich. CO jak co ale nie spodziewal bym sie zeby leszczu wielki wladca invtn± t± bande ciot która i tak do niczego sie przydała. Nie macie zasad i teraz to pokazujecie. Zawsze wiekszosc z was mowila "tylko arcania" i zawsze bedziecie walczyc zeby zdobyc nasz serwer a teraz co robicie? Krótkie podsumowanie - BANDA CIOT nic dodać nic uj±ć ;)
|
nie mow za wszystkich, ja i paru innych dalej Arcania
|
albo nie wazne,let kids flame
|
Cytuj:
Fayter Fayter a ta twoja wypowiedz to nie wiem czy do mnie czy do kogo bo z tego co wiem to jestem starszy od ciebie więc to KIDS to mów to swoich ziomali :baby: |
Cytuj:
moja niedoszla wypowiedz miala byc do tych wszystkich "oraczy" i "okufzaokuf" ale dalem sobie siana,bo metoda my swoje oni swoje to wzywalibysmy sie do jutra,pozatym ty nie flame'owales wiec nie wiem pod jakim pozorem to zinterpretowales pod siebie ;d don't be so self concentrated |
o bob jak ty dobrze znasz angielski, troche cie posłucham to moze bede mogl spamowac na Tibia com i nie chodzi mi tu o gf. a wlasnie dobry pomysl dawno tam mnie nie bylo. brat mozesz mi na pw napisac kto ty? bo dobry ziomek jestes jp reprezentujesz a nie wiem kto to
|
Cytuj:
btw. To był ostani ob, teraz niech it bawi sie samo. |
Cytuj:
U was JP! u nas PIONA! Pozdro dla wszystkich dobrych chłopaków z Krakowa! B) Draknos ja mówię o osobach które dostały po dupie na Arcanii i uciekaj± na thorię... B) |
tyle wiem o tobie co obejrze w m jak milosc. jakas podpowiedz? cholera za cholere nie wiem, juz pw pisz. sprzedam byla chate młodego, czasy mnie do tego zmuszaj±, pisac w grze, temacie na trade boards, albo wysłać list do Cadia Nierro na veno
|
Na ten moment nie mogę nic zdradzić :kon: Z biegiem czasu wymy¶lę jak±¶ podpowiedz lecz zapewniam że będzie to tylko jedna podpowiedz ;)
|
|
Pierwsze ujdzie,no ale to drugie zdjecie naprawde pokazuje mega ekipe,ile tam jest osob 30?
|
http://i90.photobucket.com/albums/k2...ras/derby6.jpg
Ide spac ; o @bob pytaj Shavenisa/Ate o liczbe ^^ Ew. podam Ci co napisaly gazety... ^^ ale to jutro. Dobranoc qwa ^^ |
Lolek nie chodzi o to ile na stadionie bylo,tylko poprostu tamto zdjecie bylo "lewe" i nie wiem czemu je wrzuciles :P pozostale sa calkiem dobre.
|
Ksywka : Lolu¶
Wiek : 15-16 lat Zainteresowania : Tibia, Piłka nożna Profesja : Internetowy Hooligan |
hehe to na kompie czytaj :D
|
Cytuj:
@bob moj blad @flame me me me me me flame flamee meee |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:16. |