![]() |
Ja ujebalem Dl'a 45 Rp skile 80/56 :cup: nie zapomianie wrażenia xD
|
wrl.dl.bk.hydra.serpent spawn.behemoth...probowalem tez Ungreeza ale padlem :P
|
Ja ubiłem GSa 51 knightem wiem ze słabo ale slabe skille mam ;(
|
xp
ja zniszczyłem ungreeza na 102 lvlu ek skills 86/83 oczywiście niezły waste ;p
|
Niewiem czy to się liczy, ale ja (27 najt 70/70) wraz z kolegą (34 rp 71/55) ubiliśmy dla, waste było, ale to tylko gra xD
|
45 Kina 70/70 Solo Dragon Lord ;> waste bp mf :d
|
Cytuj:
|
@up
z takimi skilami kumpel na 19 lvl ubil dla. Fakt udalo mu sie to wtedy tylko raz ale ubil. @top dl na 40 lvl ze skilami 75/59 a w teamie to bilismy warlocki z 39 najtem i 85 royal palladynem na sali z banshee quest (dodam że to to miejsce gdzie sie pojawiaja 2 warlocki naraz) |
@up
i jechał na samej exurze tak? niewiem jak mozna sie wyexurowac z combosa za 300 dostajac zaraz nastepnego combosa za 300. |
Dl
Ubielm DL'a na 40 lvl palkiem skille 70/45
|
hit z krzesła w rata za 20 + combo woda mineralną z wave w cave rat. ale skończyła mi się mana i glebę zaliczyłem...
|
Gs 40 kina skille 70/70
|
Drag na 21 :P palkiem
|
14 druid solo -> Demon skeleton
63 knight solo -> Giant Spider 26 palek -> dragon lord (skile 73/49 wtedy) |
@up nie napisales czy solo tego dela zajebales bo w to ine uwierze
ale w takim razie ja napisze troche 23lvl banuta done czyli "pokonalem" gs serpent spawny etc 33lvl ostatnia misja ice island quest czyli zabilem demona xd co tam ze 70 expa dostalem ;p 42pally dl solo 36 druid drag lord solo |
Solo drag 23palkiem ze skillami 63/45 z kuszy na starej tibi (nawet 100 nie siadlo bo to przed ta hitowa reformacja xD)
|
11 pally 68/46 dragon
52 pally 78/63 2 gsy na raz |
ej co to za link... nie sciagać to jakiś wirus X(
a co do tematu to na 15 lvl zabiłem cyca solo wiem, że to nic takiego ale to mój najleprzy potfór xD |
Cytuj:
|
ja na 14 solo witcha paladynem poszła mana cla i jeszcze 180 hp (utamo vita mialem)
|
Ja pokonalem draga ;] na 40 leczylem sie tylko 1 raz potem.:cup:
|
Ja tak ogolnie to 48 ek braindeath ze skillami 66/66 co bylo wyczynem :D (2 dni temu) best blok to tym samym knightem behemota.. a best team to 49 druidem walilem demona z icicle ;D
|
Ja zabilem Draga na 25 lvlu druidem.
(Uzywalem Exevo Frigo Hur i leczylem sie Exura Gran.:D) |
Dragon Lord
Dragon Lord na 38 levelu!:cup:
|
Pallem to na 20 lvl zabilem draga, a w teamie GS 24 lvl . Na sorcu to najlepsze co ubilem w teamie to dl na 30 lvl
|
na 25lvl Dragona Palkiem :)
|
Ja ubiłem wyverna 18 knightem ^^.A ostatnio padłem jak lama 26 palkiem na dragu bo hotkeye mi sie pomyliły, padłem mając 0hp i full mane xD
|
Za dawnych lat, podczas grania swoim 110RP to sobie klepałem sam Demony,
a w teamie to Ghazbaran'a (nawet mam filmik "Ghazbaran on Xerena") i boss Ice Witcha we trzech, nie pamiętam nazwy tego bossa. Pamiętam, że z Ghazbarana spadł Death ring i Demon shield, a z bossa Ice Witcha - shard. Pozdrowienia, dawny Royalny Kleks |
Moje najlepsze fragi:
Giant Spider na 45lvlu Dragon Lord na 43lvlu Banshee na 60lvlu |
Ja najlepszego zabiłem GSa na 8 lvlu sorciem metodą stairhop. Oczywiście bijąc z vortexa. :cup::cup::cup:.
|
@up Co to takiego ta metoda "stairhop" ?
|
Ja zabiłem 31 palem gs'a nawet nie doszedł, bo miałem bohy i time ring ;) i 48 kinem dl'a :cup:
|
Mój best solo? Behemoth - 80 Elite Knight, skille 85 sword oraz 85 shielding. :)
|
demona
pall lv 93 skills:89/89 |
Może nie jest to wielki wyczyn ale rozwaliłem GS na 34 lvl ze skills 70/69.
|
Cytuj:
|
Orcus The Cruel
|
Cytuj:
Wiedziałem ,że ktoś mi nie uwierzy, ale filmiku nie będę robił, bo jak mam włączony jakis program to filmów to tibia mi zaczyna ciąć i z włączonym programem nie mogę stairhopować, bo dednę na 2 hity ;P. |
ja mam 13lvl best solo guard skille 60/45 :D
|
Moze to nie wyczyn ale na 14 levelu (druid) fire devila ubilem B)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:17. |