![]() |
Cytuj:
|
"W Dof nigdy nie bylem."
dalej nie rozumiem po chuj sie udzielales O.o |
Cytuj:
|
skoro pytanie nie bylo skierowane do ciebie to po co sie udzielasz?
chcesz pocisnac kamyxowi to zrob to na prv albo od biedy na forum, ale po co wypowiadasz sie z imieniu grona osob do ktorych jak sam przyznales nie nalezysz? |
Cytuj:
|
Bo jestem obronca ucisnionych
|
@ Smoq
Ty też napisałeś co sądzisz o swoich wojownikach na samym końcu filmu.. :D Jasne, że w obydwu gildiach są ludzie którzy nie ogarniają. Ja nie ogarniam tak dobrze jak inni i się do tego przyznaję, tak samo jak przyznawali się do tego np. Wacha czy Bibol - i tyle. Wygra najlepsza i najbardziej zgrana ekipa i tyle ;) Pozdrówka |
http://www.$$.com/files/19603308/ORO_****E.cam
spidyshare mala niespodzianka chlopcy :) Yours, Smoq |
|
Nie zesrajcie sie macie do nas jeszcze jakies 150 fragow.
|
YalaharMassacre hahahahha koles dobry jestes ;D 100% trap i nie kazdy z nephilims padl hahaha, jeszcze 2 osoby od was dedek. Sorry nie wiem czym sie tu szczycic, ale Gratulacje pierwsza akcja z wynikiem dla was
|
^ haha wybili was jak szmaty, ale 'ok' zjebali akcje.
|
rozumiem ze teraz wszyscy sa zadowoleni,ze wanted zaczyna byc aktywne.
|
Cytuj:
Yours, Smoq |
dobrze ze szpieg w dobrym momencie mi napisal i zdazylem stracic skulla -.-'
|
Cytuj:
I dziewczyny ;) Dobre to było :D |
Cytuj:
PS: nie oszukujmy się, nieznacie mojego maga, a jak bym wykazał troszeczkę, kapke chęci zeby dowas dojsc, to bym był przywitany z otwartymi rękoma i wpajali byście mi jaki to ja dobry wybór podjołem :p acha i miałem propozycje od jakiegos idioty bycia "wolnym", może wiele nie pomagam dla wanted ale NIGDY nie zapłacę wam pajacom, predzej przestane grac w te pixele co do akcji na yalahar 9/10 :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@NoToTak
super |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Człowieku Ty nie wiesz co piszesz. Tobie został tylko Zuther na forum bo w rl nie stać Cie na taka kobietę. |
Cytuj:
Widzę, że tak się podniecasz tą wygraną, że zaraz mnie chyba zabijesz ;o Po drugie nie jestem dzieckiem, chyba, że jesteś tak stary, że jeżeli ktoś ma 20 lat to jest dzieckiem dla Ciebie. Po trzecie mógłbys się podpisać nickiem z gry jak taki mądry jesteś, a po czwarte to mało interesuje mnie co o mnie sądzisz. |
Cytuj:
|
Użytkowników czytających ten temat: 20
i rosnie! NIE WIEEEEEEEEEEEEEEERZEEE straciliscie najwyzszego maga O.o |
Boże, ale Wy jesteście pojebani... I na chuj piszecie, że akcja nie udana ? Akcja w 90% udana, i to że dostaliście tym razem po dupie nie oznacza, że musicie odrazu nas pojeżdżać ... Nephilims miało swoje akcje, teraz Wanted ma swoją więc zamknijcie pizdy. I wyjebane mam na to że zaraz pojedzie mnie 345435080543809 noobcharów, elo
|
Najlepsze jest to, że jedynymi, którą się to akcją podniecają, są Nephy. Wchodzę na jedno forum, drugie, trzecie i wszędzie widzę tylko "YEAAEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHH XDDD :]];;];];]] MUAHAHHAAHAH, GOOD ACTION U WIN WAR, :PPp;p;p; [; MUEEHHEUEHE" od jakiś Korsarzy, Krazxołów i takich tam. lol.
|
20:10 Luca Elawan [115]: ++++++++++++++++++++++++++++++wyjebac ktoregos?
to sie nazywa szczyt lizania dupy, chodzenie na akcje i marnowanie fragow byleby nefilisom zylo sie lepiej haha, i to juz nie 1szy raz pamietna ekszyn nobami na d lair ven, to samo, "EJ PLX MOGE KOGOS DEDNAC" i 116 rp zabija 45 msy, pogratulowac. lizu lizu mmmm |
Cytuj:
Ja nikogo nie obrazam, stwierdzam jedynie fakt a to jest roznica. Jesli twierdzisz ze nie masz brylastej glowy to sie pokaz z profilu. |
Cytuj:
Musiał byś przyjechać do miasta, w którym mieszkam, żeby zobaczyć mnie z profilu. Więc zapraszam ;) Widzę, że jesteś jakimś neutralem, który nie ma odwagi podpisać się nickiem z gry. Co z Ciebie za facet ? |
Cytuj:
|
oooo czuje wyzwanie....
o honor na edron |
Cytuj:
|
http://www.$$.com/files/19603837/michal_krak.cam
spidyszyer he |
Cytuj:
--- Siwuszka dodał 0 minut i 52 sekund później --- Cytuj:
Możliwe ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja nie muszę się dowartościowywać grając w tibie w przeciwieństwie do Ciebie. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52. |