Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Azura (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=200)
-   -   Nephilims vs Wanted (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=215206)

Lakii 03-12-2009 16:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2698297)
po formie twojej wypowiedzi wnioskuje ze zwrot "DoF" nie odnosil sie do ciebie, raczej do ludzi ktorych kultura osobista wymaga przestrzegania chociazby w minimalnym stopniu zasad dobrego wychowania.
dlatego nie wiem dlaczego odpisujesz Ciri~ bo pytanie skierowane bylo do kogos zupelnie innego

Swoja odpowiedz dostosowalem do jego poziomu. Zreszta nie ma tam zadnych naduzyc, stawierdzilem fakty. Jak masz czelnosc mowic o dobrym wychowaniu? Wystarczy poczytac wasze posty albo wypowiedzi w grze na temat turkow czy rodzicow kogos. W Dof nigdy nie bylem.

Johny Cross 03-12-2009 16:11

"W Dof nigdy nie bylem."

dalej nie rozumiem po chuj sie udzielales O.o

Lakii 03-12-2009 16:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2698300)
"W Dof nigdy nie bylem."

dalej nie rozumiem po chuj sie udzielales O.o

Bo jest to forum publiczne i mam do tego takie samo prawo jak kazdy inny, mistrzu kultury :baby:

Johny Cross 03-12-2009 16:17

skoro pytanie nie bylo skierowane do ciebie to po co sie udzielasz?
chcesz pocisnac kamyxowi to zrob to na prv albo od biedy na forum, ale po co wypowiadasz sie z imieniu grona osob do ktorych jak sam przyznales nie nalezysz?

twistoff 03-12-2009 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Johny Cross (Post 2698307)
skoro pytanie nie bylo skierowane do ciebie to po co sie udzielasz?
chcesz pocisnac kamyxowi to zrob to na prv albo od biedy na forum, ale po co wypowiadasz sie z imieniu grona osob do ktorych jak sam przyznales nie nalezysz?

a ty po chuj sie udzielasz skoro to pytanie bylo skierowane do kamyxxa?

Johny Cross 03-12-2009 17:20

Bo jestem obronca ucisnionych

Nuriel 03-12-2009 17:25

@ Smoq

Ty też napisałeś co sądzisz o swoich wojownikach na samym końcu filmu.. :D

Jasne, że w obydwu gildiach są ludzie którzy nie ogarniają. Ja nie ogarniam tak dobrze jak inni i się do tego przyznaję, tak samo jak przyznawali się do tego np. Wacha czy Bibol - i tyle.

Wygra najlepsza i najbardziej zgrana ekipa i tyle ;)

Pozdrówka

Smoq_Xanosta 03-12-2009 18:41

http://www.$$.com/files/19603308/ORO_****E.cam

spidyshare

mala niespodzianka chlopcy :)

Yours,
Smoq

Aglerer 03-12-2009 18:41

http://www.*.com/files/19603277/Yalaharmassacre.cam

spidiszar

Precik 03-12-2009 18:44

Nie zesrajcie sie macie do nas jeszcze jakies 150 fragow.

Pels0n 03-12-2009 18:45

YalaharMassacre hahahahha koles dobry jestes ;D 100% trap i nie kazdy z nephilims padl hahaha, jeszcze 2 osoby od was dedek. Sorry nie wiem czym sie tu szczycic, ale Gratulacje pierwsza akcja z wynikiem dla was

eldar 03-12-2009 19:02

^ haha wybili was jak szmaty, ale 'ok' zjebali akcje.

twistoff 03-12-2009 19:07

rozumiem ze teraz wszyscy sa zadowoleni,ze wanted zaczyna byc aktywne.

Smoq_Xanosta 03-12-2009 19:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Precik (Post 2698391)
Nie zesrajcie sie macie do nas jeszcze jakies 150 fragow.

pierwsza akcja bez szpiega i udana i przestan pierdolic, bo tylko powiedzialem beiroc odrazu szybkie wrotki i do dp uciekal, a jezeli naprawde uwazacie sie za super graczy to po co wam szpieg, boty? pokazcie jacy jestescie zajebisci, jak nam dojebiecie odejdziemy i tyle

Yours,
Smoq

Garget 03-12-2009 19:20

dobrze ze szpieg w dobrym momencie mi napisal i zdazylem stracic skulla -.-'

Siwuszka 03-12-2009 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smoq_Xanosta (Post 2698389)
http://www.$$.com/files/19603308/ORO_****E.cam

spidyshare

mala niespodzianka chlopcy :)

Yours,
Smoq

I dziewczyny ;)
Dobre to było :D

Acriati 03-12-2009 19:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuriel (Post 2698358)
Wygra najlepsza i najbardziej zgrana ekipa i tyle ;)

Pozdrówka

nie nie wygra ekipa w waszym wypadku która lepiej ogarnia elfa, wkręca do wanted vt spy i bedzie zgarniało jak najwiecej magów z azury :p

PS: nie oszukujmy się, nieznacie mojego maga, a jak bym wykazał troszeczkę, kapke chęci zeby dowas dojsc, to bym był przywitany z otwartymi rękoma i wpajali byście mi jaki to ja dobry wybór podjołem :p acha i miałem propozycje od jakiegos idioty bycia "wolnym", może wiele nie pomagam dla wanted ale NIGDY nie zapłacę wam pajacom, predzej przestane grac w te pixele

co do akcji na yalahar 9/10 :p

NoToTak 03-12-2009 19:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Acriati (Post 2698416)
nie nie wygra ekipa w waszym wypadku która lepiej ogarnia elfa, wkręca do wanted vt spy i bedzie zgarniało jak najwiecej magów z azury :p

PS: nie oszukujmy się, nieznacie mojego maga, a jak bym wykazał troszeczkę, kapke chęci zeby dowas dojsc, to bym był przywitany z otwartymi rękoma i wpajali byście mi jaki to ja dobry wybór podjołem :p

co do akcji na yalahar 9/10 :p

Zajebisty wybór byś podjĄł. Może byś się tam chociaż nauczył pisać.

Lakii 03-12-2009 19:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698414)
I dziewczyny ;)
Dobre to było :D

Taka z ciebie dziewczyna jak z baytera facet. Dziecko uzaleznione od tibii z wodoglowiem (prostokatna glowa?). I fotka czarno-biala bo na kolorowej wygladasz duzo gorzej, haha.

Acriati 03-12-2009 19:38

@NoToTak

super

eldar 03-12-2009 19:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698299)
Swoja odpowiedz dostosowalem do jego poziomu.(..)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698428)
Taka z ciebie dziewczyna jak z baytera facet. Dziecko uzaleznione od tibii z wodoglowiem (prostokatna glowa?). I fotka czarno-biala bo na kolorowej wygladasz duzo gorzej, haha.

Wyglada na to, ze to jednak twoj staly poziom ;/

atoboreinj.hatobzeb 03-12-2009 19:39

Cytuj:

Jak znasz jakas wolna z takim wodogłowiem to chętnie się z nią zapoznam.
Człowieku Ty nie wiesz co piszesz. Tobie został tylko Zuther na forum bo w rl nie stać Cie na taka kobietę.

Siwuszka 03-12-2009 19:40

Cytuj:

Widzę, że tak się podniecasz tą wygraną, że zaraz mnie chyba zabijesz ;o
Po drugie nie jestem dzieckiem, chyba, że jesteś tak stary, że jeżeli ktoś ma 20 lat to jest dzieckiem dla Ciebie.
Po trzecie mógłbys się podpisać nickiem z gry jak taki mądry jesteś, a po czwarte to mało interesuje mnie co o mnie sądzisz.

twistoff 03-12-2009 19:42

Cytuj:

zaraz ci od kurew pocisnie,bo ona jest taka eloelo

Johny Cross 03-12-2009 19:44

Użytkowników czytających ten temat: 20
i rosnie!

NIE WIEEEEEEEEEEEEEEERZEEE
straciliscie najwyzszego maga O.o

Vrzasiastyy 03-12-2009 19:57

Boże, ale Wy jesteście pojebani... I na chuj piszecie, że akcja nie udana ? Akcja w 90% udana, i to że dostaliście tym razem po dupie nie oznacza, że musicie odrazu nas pojeżdżać ... Nephilims miało swoje akcje, teraz Wanted ma swoją więc zamknijcie pizdy. I wyjebane mam na to że zaraz pojedzie mnie 345435080543809 noobcharów, elo

PussyWizak 03-12-2009 20:07

Najlepsze jest to, że jedynymi, którą się to akcją podniecają, są Nephy. Wchodzę na jedno forum, drugie, trzecie i wszędzie widzę tylko "YEAAEEEEAAAAAAAAAAAAAAHHHH XDDD :]];;];];]] MUAHAHHAAHAH, GOOD ACTION U WIN WAR, :PPp;p;p; [; MUEEHHEUEHE" od jakiś Korsarzy, Krazxołów i takich tam. lol.

Zegea 03-12-2009 20:18

20:10 Luca Elawan [115]: ++++++++++++++++++++++++++++++wyjebac ktoregos?

to sie nazywa szczyt lizania dupy, chodzenie na akcje i marnowanie fragow byleby nefilisom zylo sie lepiej haha, i to juz nie 1szy raz pamietna ekszyn nobami na d lair ven, to samo, "EJ PLX MOGE KOGOS DEDNAC" i 116 rp zabija 45 msy, pogratulowac.

lizu lizu mmmm

Lakii 03-12-2009 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698437)
Widzę, że tak się podniecasz tą wygraną, że zaraz mnie chyba zabijesz ;o
Po drugie nie jestem dzieckiem, chyba, że jesteś tak stary, że jeżeli ktoś ma 20 lat to jest dzieckiem dla Ciebie.
Po trzecie mógłbys się podpisać nickiem z gry jak taki mądry jesteś, a po czwarte to mało interesuje mnie co o mnie sądzisz.

Jaka wygrana? Dla twojej informacji nie biore udzialu w tej wojnie. Ta gra cie kompletnie pochlonela widze.

Ja nikogo nie obrazam, stwierdzam jedynie fakt a to jest roznica. Jesli twierdzisz ze nie masz brylastej glowy to sie pokaz z profilu.

Siwuszka 03-12-2009 20:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698495)
Jaka wygrana? Dla twojej informacji nie biore udzialu w tej wojnie. Ta gra cie kompletnie pochlonela widze.

Ja nikogo nie obrazam, stwierdzam jedynie fakt a to jest roznica. Jesli twierdzisz ze nie masz brylastej glowy to sie pokaz z profilu.

Musiał byś przyjechać do miasta, w którym mieszkam, żeby zobaczyć mnie z profilu. Więc zapraszam ;)
Widzę, że jesteś jakimś neutralem, który nie ma odwagi podpisać się nickiem z gry. Co z Ciebie za facet ?

atoboreinj.hatobzeb 03-12-2009 20:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698495)

To musi być jakaś zazdrosna kobietka z tibii. Hehe zazdrościsz urody? Moze pochwal się swoimi zdjęciami. Lady komu ty tam tak za skórę zaszłaś? Moze innej Lady~ xD

Johny Cross 03-12-2009 20:49

oooo czuje wyzwanie....

o honor na edron

Lakii 03-12-2009 20:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Siwuszka (Post 2698500)
Musiał byś przyjechać do miasta, w którym mieszkam, żeby zobaczyć mnie z profilu. Więc zapraszam ;)

Elokwentna jestes i wygadana, tak tak, zaslon sobie jeszcze czolo kosmykiem wlosow aby nie bylo widac jakie wielkie jest. Wygladasz jak ryba-młot. Hammer - head ?

Zegea 03-12-2009 20:53

http://www.$$.com/files/19603837/michal_krak.cam

spidyszyer he

Siwuszka 03-12-2009 20:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698504)
Elokwentna jestes i wygadana, tak tak, zaslon sobie jeszcze czolo kosmykiem wlosow aby nie bylo widac jakie wielkie jest. Wygladasz jak ryba-młot. Hammer - head ?

To pokaż swoje zdjęcie. Nie jesteś jedynym facetem, który nie ma jaj ;/

--- Siwuszka dodał 0 minut i 52 sekund później ---

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez atoboreinj.hatobzeb (Post 2698502)
To musi być jakaś zazdrosna kobietka z tibii. Hehe zazdrościsz urody? Moze pochwal się swoimi zdjęciami. Lady komu ty tam tak za skórę zaszłaś? Moze innej Lady~ xD

Możliwe ;)

atoboreinj.hatobzeb 03-12-2009 20:56

Cytuj:

Nie wiem czy kos oprócz kobiet używa takich sformułowań na tym forum "kosmykiem włosów" droga zazdrosna koleżanko ujawnij się xD

twistoff 03-12-2009 21:01

Cytuj:

Nono siwa ma wroga?Bardzo pasjonujące.Opowiedz nam droga siwo,któż to cie moze tak bardzo nie lubic.Zrobimy dochodzenie ;)

Lakii 03-12-2009 21:03

Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.

twistoff 03-12-2009 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez atoboreinj.hatobzeb (Post 2698510)
Nie wiem czy kos oprócz kobiet używa takich sformułowań na tym forum "kosmykiem włosów" droga zazdrosna koleżanko ujawnij się xD

moj glos wedruje do sterlajn,pewnie zazdrosci ci lvla,bo przez pewien czas chyba sie scigalyscie ;] Chociaz sterlajn jest troche za tepa zeby tak zrecznie sklecic ww zdanie,ale kto wie

Siwuszka 03-12-2009 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lakii (Post 2698517)
Jakby taka ladna byla to by nie siedziala codziennie godzinami i nie rabala w durna gre. Za duzo meskich hormonow ma panienka to sie dowartosciowac musi.

Ja nie muszę się dowartościowywać grając w tibie w przeciwieństwie do Ciebie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:52.