![]() |
@Kasztan
no dobra ale ty też tam dolewasz oliwy do ogniawiec nikt nie jest bez winy no może tam pare osób. Podsumowianie:Zacznijcie sie zachwywać jak ludzie cywilizowani i pokażcieże maci i korzystacie z szarych komórek zamiast pokazywać żę ich nie macieX( X( |
Cytuj:
Jesli nie ma innego rozwiazania to wykorzystuje sie swoje znajomosci a nie czeka sie az cie ubija 2 raz Oczywiscie jesli przeciwnik jest silniejszy :) |
Odnośnie mojej skromnej osoby ...
1. Nigdy nie zabijam polaków bez powodu ... 2.Wogóle w swojej " karierze " pk ubiłem może 2 polaków ... 3.Sokzu to moze byc Nepi west / blazertoms z którymi mam na pieńku za to że ubiły we dwie mojego RL'a Taxo Verta ( wówczas 25 kina ) 4. Kiedy ostatnio szłem ubic blazertoms to mi sie nie udało ... dlaczego ? Ponieważ stała na bocie i jeśli cos lub ktoś pojawiło sie na jej okienku battle to automatycznie dawała log out ... To generalnie wszystko odnośnie pkowania polaków na silverce przeze mnie ... Nigdy nie zabiłem polaka bez powodu ... No chyba że był to polak brazylijskiej narodowości :D j/k Pzdro |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Lodzianin o kim ty mowisz? Po co mialbym miec inny nick na forum? Ja juz nie mam zamiaru sie klocic dluzej bo to nie ma sensu ;/ i mnie nie obchodzi co sie dzieje na tym serwie...a jak chce sie wypowiedziec to robie to mendolina...
|
Zmiencie temat bo to juz staje sie nudne :P
Zaczijcie mowic o czyms innym a klucic sie to na tibi bo na forum to niezly smietnik sie robi. |
Omo
Looknij palkiem dp carlin :) Wszystkiego naj i jeszcze raz sry ze nie bede mogl przyjsc :(;(:( |
Cytuj:
|
wszystkiego najlpeszego omo, duzo zdrowia, radosci, wielkiej kasy(gdziechcesz) i madrosc. A jesli chodzi o gre to duzego lvl'a, wiele k i wytepienia wszystkich br z Silvery;)
|
@ Rzotek
wielkie dzieks za prezent i życzenia naprawde szkoda że ciebie nie bedzie @ narkoman też dziekuje bardzo za życzenia for all polska BIG CMOK :*** |
@up Wszystkiego Naj Naj Naj :)
|
@Omo
Wszystkiego najlepszego :) A tak do mojej osoby to skończmy się już kłócić bo nie dość że to nudne to uważacie mnie za nooba a po co kłócić się z noobem? Podsumowując jestem noobem, moje pvp jest sux, nie potrzebnie się wtrącam,ale zabijając mnie kilver i neoxer zrobili to niesłusznie bo właściwie to nie wiem za co mnie zabili (podobno zabiłem ich kumpla 12 lvl lol) I skończmy ten temat |
LOL? Nie mam kumpli na 12 lv a jezlei juz to rl ;)
|
@Omo
Najlepsze życzenia:P ...nie mam co napisac dalej...wiec... Pozdro for all friends :) |
20:31 You advanced from Level 54 to Level 55.
Nareszcie:D jescze 5 levelków i banshe quest :cup: |
@All
Dzieks Dzieks i jeszcze raz dzieks :*:*:*:*:*:* Mała notka do all polaków ziomali i nie tylko WSZYSTKICH powtarzam WSZYSTKICH JESZCZE RAZ ZAPRASZAM NA MOJE 18 URODZINY W SOBOTę O GODZINIE 19 POWóD: MAłO LUDZI (Z TYCH ZAPROSZONYCH :P) WPADłO DO MNIE. OBECNOść OBOWIąZKOWA. PREZENT NIE JEST POTRZEBNY PONIEWAż ROBIE TO DLA WSZYSTKICH POLAKóW I TA IMPREZA MA CHARAKTER JEDNOCZąCY NAS W JEDNOść ZAPOMNIJCIE O STARYCH KłóTNIACH I żALACH OCZYWIśCIE BEDE POTRZEBOWAL MAłEJ POMOCY OTóż POTRZEBUJE STOłOW I TO Z 10 CZY JEST TAKA OPCJA żE KTOś SKOłUJE STOłY ODDAM KASE ZA STOłY (SQUARE TABLE) KRZESłA SIE ZNAJDA ALE NAJWAżNIEJSZE Są STOłY PLZ POMóZCIE JAKOś ZORGANIZOWAć. OCZYWIśCIE WSZYSTKIM PRZYBYłYM W DNIU DZISISEJSZYM (18.10.BR) DZIEKUJE ZE PRZYBYLISCIE I SWIETOWALIśCIE RAZEM ZE MNA PS: Uwaga proszę wziąć swoje eq runy itp ponieważ po całej imprezie jest szansa na zrobienie paru parunastu questow ;] wszystko da sie załatwic PS 2: musi panowac spokuj i zrozumienie PS 3:oczywiscie prosze teraz na forum przedstawiac swoje propozycje wykonania questow bedziemy głosować to czy ktos zrobil czy nie to akurat tez bedzie omawiane PS 4: Proszę być gotowym na niespodziewany atak br: Powód Duża ilość polakow to niezły kąsek dla brazoli ale oczywiscie niewiadomo czy beda chcieli wpaść PS 5:dawać swoje propozycje co byście chceli omowic na tejze imprezie PS 6:Sorka za pisownie ale nie chce mi sie stawiac polskich znakow za to WIELKIE SORRY PS 7: to chyba najdłuższy post :p PS 8: zapraszam do debatowania na ten temat |
Omo@
twoje urodziny sie skonczyly wiec dzisiaj padniesz :D oczywiscie joke :P Zyczenia ci juz zlozylem wczoraj oraz 2 zyczenia odemnie sa dolaczone do parcela :P Ehhh omo omo jak mogles powiedziec swojemu najlepszemu kumplowi (mam nadzieje ze najlepszemu:D) powiedziec ze te urodziny robisz w sobote a nie w srode :(. No ale nic sie nie stalo prezencik powedrowal i w piatek czy tam w sobote balujemy na senji :P Chyba ze znajdziemy lepsze miejce :P Ehhhh ariel pamietasz te czasy jak gralismy na innym servie?? :) Od kiedy sie poznalismy w tibi to zawsze razem :P Pozdrowka dla ciebie ziomku :P i dla innych tez Ehhh rozpisalem sie jak weteran ktory przezyl 2 wojne swiatowa :) |
@dolor
Poprostu żle sie skumalismy :( mówiłem że rl impre robie sobote a na tibii w środe miałem zakłucenia w telefonie prawdopodobnie Ciebie nie słyszałem o co dokładnie biega :( Jeszcze raz sorki |
Cytuj:
|
Czy ktos moze wie, gdzie jest bardzo duzo kurczakow ? xD
|
@Kattinka
Northport (miejsce koło ab :D) |
Ello wszystkim po dlugiej przerwie!!
Po czasie sqmalem ze nie ma sensu odlozyc moradina w kat i zbierac kurze ^.- Postanowilem wiec go sprzedac! A mianowicie itemki AoL Dlance CrushH Klegi Demonka Faxe Carmor 4 bp uh ok 10k w zlocie Wpizdu kluczy ( ze 2 bp (kazdy iny), nie mam pojcia do czego sa bo niesprawdalem:P) I wpizdu dupereli do domq, albo do czego innego jak np ancient set jakies hydra eggi,ornament,lub inne blyskotki jak amethysty albo inne "smieszne rary" Moja sugerowana cena to 200 zl( do ustalenia) GG : 4895809 |
Cytuj:
A juz myslalem ze to wielki powrut moradina :(( |
nie martw sie, wpaddnie w odpowiednie ręce :P
|
WTF?!
Myslalem tak samo ze wracasz !! Lipa !! Robimy akcje strajkowa przeciw Moradinowi, nie kupujcie jego items neich wraca !! :P |
@UP
Dobrze gadacie nic nie kupujemy od Ciebie Moradin to ty masz wracać do nas jesteś spoko Ziom i nie damy tak o Tobie odejść kto jest za żeby Moradin Zaczoł grać a nie selował charaX( ;) |
Cytuj:
On juz poprostu podjol decyzje i nic na to nie poradzimy :( |
A czy rekin musi all kupowac na silverze co jest? :>
|
Chcecie się pośmiać ?
:D Odwiedził mnie dziś na Candi Eschueso=Druid Skejtinho=Asen Yokar=Sabrinka - name Leo frajer 8o Mistrz świata i okolic :cup: :cup: :cup: Nie wiem po co wogóle odezwał się do mnie, chyba tylko po to aby powyzywać :D Niestety nie dałem mu okazji do dyskusji ponieważ dostał ignore :p Pewnie troszkę się rozczarował ale co mi tam :evul: Poprostu uwielbiam tego gościa :D jest rewelacyjny :baby: :baby: :baby: (żałosny) A tak wogóle to facio czy kobitka ?? Bo name Sabrinka troche mi bardziej pasuje na dziewczyne :) A może tranwestyta ?? Pozdrawiam ps. Chciałoby się wam czas tracić na świecie gdzie się nie gra tylko po to aby powyzywać kogoś ?? :baby: ps.2. mega człowiek dla mnie :D :cup: :D |
@Moradin
Pamietasz rozmowe z michalakiem :D Michalakmee: pl? Moradin: nie rusek dalej juz nie pamietam :P :D ale to było dobre niezła pompa :D |
@Mendolina
lol po co to mowiłes ja dokładnie nie pamiętam jak wyglądała rozmowa ale wiem że się spytałem czy jest polakiem a on odpowiedział że jest ruskiem i powiedział że zna trochę polski a ja mu uwieżyłem lol no ale cóż byłem noobem. Dopiero jak zobaczyłem że gada z innymi polakami spytałem się z kąd tak dobrze zna polski a wszyscy zaczęli się śmiać ze mnie :D i wtedy dowiedziałem się że jest polakiem (miałem wtedy 30 lvl około i było to w ankrahmun)Nie wiem czy ktoś to pamięta ale ja tak :) |
Qde, dziekie wielkie, milo mi ze tak mowicie,
chyba jednak tego niesprzedam i pogram sobie czasami :P No tak zrobie, bede gral rekreacyjnie!! No to szykuje sie maly powrot :cup: ^^ |
To super bardzo się ciesze że powracasz :D Tylko że ja odchodze na inny serwer :)
|
Michalakme zamknij sie juz z tym odchodzeniem bo stajesz sie nudny w kazdym poscie o tym piszesz. A wiec powiem ci NARA!! NIE BĘDZIEMY TĘSKNIĆ!!
Moraidn, to zajebiscie ze wracasz :D Leo, nie przejmuj sie tym Frajerem to jest zwykla piz** ktora gra na multi.. |
@Moradin
No to gitez że wraczasz i tak ma być jesteś boski pierwszy polak który ma lepszego Axa od Ligusa :p:p |
@Moradin
SUPER ze wracaz :):):):) Może sobie czasem na dle skoczymy? :> pamietasz? hrhr ;) nie wiem czy wiesz ale moge dsy convincowac :D wiec tylko druida (Dawerga) trzeba :D |
Ta michael moze bysmy skoczyli gdybys gral...
|
EDIT:
Ech była tu wypowiedz tego dziecka Eschuesho (czy Sabrinka), z dziś wieczora, ale właściwie to po co wklejać jego bzdety?? Moradin, super że będziesz grał, masz naprawdę dobrą postać i kupę przyjaciół :) Pozdrawiam |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:04. |