![]() |
Cytuj:
Ell~ do Ciebie nic nie dociera, ale sram na Ciebie już usahusauhsahusa FAJNE EQ ! AUFHASUFHAISFHASIHN i naucz się edytować posty a nie :/ nabijasz je lepsie |
Cytuj:
Nie chcę później zmarnować tony wody by obmyć się z ich smrodu. Ja nie jadę ;/ Btw. Explomen, kto BOT'em wojuje, od BOT'a ginie ;D |
Ale mnie po karaliście :(
|
Cytuj:
Ej, budzili cię kiedyś w nocy? |
Hahahahaha forumowi n@pinacze kij wam w d***** padniecie nie raz jeszcze.
Raków RKS Stalówka ZKS Nasza Zgoda Najlepsza W Polsce Jest!!!! :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: |
Widze, ze temat podupada. Jezeli macie zamiar sie wyzywac, to nie w temacie o Morganie, right? Btw. Dzisiaj na Morganie zrespil sie Morgaroth :) , pewnie nikt go nie ubije, bo jak narazie na naszym swiecie za male lvle sa, a szkoda, bo szybko sie znow nie pojawi.
|
Cytuj:
Spróbuj mnie zabić ^.^ @UP Powiedz coś nowego |
Cytuj:
|
@Ell~
Skoncz sie napinac, prosze. Padles jak noob, nosiles takie eq majac RS (jak noob) wiec prosze Cie, nie wrzucaj na ludzi, ktorzy Cie dojechali ok? Poza tym zachowujesz sie jak dziecko wrzucajac po starych i chyba nie potrafisz skleic jednego zdania bez wulgaryzmu...
Wiem ze prawda w oczy kole, ale czasem trzeba stawic jej czolo ;p |
No dobrze, zróbmy przerwę w starciu Ell Demono vs Stalowa Wola i porozmawiajmy o Morgaroth'cie, który najechał na Morganę. Jak sądzicie, czy jest szansa na zabicie jego? Ja sądzę, że nie (niestety).
|
Cytuj:
@Vacek No, zależy ;] @Ell~ Jutro spróbuję się z Tobą skontaktować... |
Leefoo roooox xDD
Doooobra :D
Pora troche powyć z innych graczy :D a wiec ponizej przedstawie krotka scenke ktora miala dzis miejsce jak bylem na starowce z Mucka :D Cytuj:
|
...
20:35 Ell Demono [65]: 20:35 You advanced from Level 64 to Level 65. |
Cytuj:
Daj mi tylko przejrzeć kolekcję moich filmów z morgany i znajdę Ci: xx.xx Raditz Saiya-jin: z xxx ;) |
gz ell
jakie masz teraz eq :P???? |
no to tak.. przed chwilą poganiliśmy troche Ell~ po Thais lecz jednak nasz forumowy forum fighter bał się nas i gdy nas zobaczył zaczoł uciekać :( ( a miał nas powycinać all, byliśmy all czego nam tego nie zrobiłeś?), po czym zawołał (napisał do Saweha~ i Jessy~) gdy jessy się zjawiła wyłapała od nas Combo, ale niestety się wyuhała .. Saweh też bał się nas jak ognia :( gdy już wszyscy pouciekali od nas wpadł nasz drogi kolega Nizahe :) (czyżbyśmy byli tak silni żeby Jessy~~ i Saweh~ nie dali nam rady? .. a jeszcze wpadł Lavio Cold gdy zobaczył że Niz~~ online żeby podlizać dupke :), hmm to tyle z wieczornej wyprawy.
|
Ten Serwer jest nasz ten serwer do nas nalezy nie damy nikomu nie damy nikomu bo on sie nam nalezy. :evul: :evul: :evul:
|
@2up
Próbujesz być taki fajny, co? Kompleksy robią swoje, może sam siebie nie akceptujesz? A może jakieś problemy o innym podłożu? Boję się nawet o tym pomyśleć. A co do zaistniałej sytuacji to lognąłęm się, bo się lognąłem. I przyszedłem do Raista, który też był na statku. Z Nizahe nie zamieniłem ani słówka, także wkręcać sobie filmy możesz dalej o 'lizaniu dupy', jak już przedtem powiedziałem...nie próbuj być fajnym na siłę, bo to robi się żałosne. |
Ell~ dziecko:baby: Stara tak na ciebie najeżdża w domu? ze musisz sie spinac na forum. Ty tylko potrafisz gadać, a jak przyjdzie co do czego to Spi*****asz.
Jedno jest pewne WYPI*****ASZ z SERVERA sZeRyFiE. 8o btw. Wbiles lev :cup: To teraz go stracisz 2x :evul: |
Kurwaaaaa mam już tego dość, naabs.. Założyłem specjalnie dla Was forum. (Ell Demono i pk team~). http://www.tusiekloccie.fora.pl/ Miłego srania się i nie spamujcie więcej tutaj.
|
Sorki ze tak pózno pytam ale za co padl Dalolo ?;( Tylko za gildie ? Czy jest jescze jakis powód ?
|
@up podobno za szeryfowanie-kozaczenie w Thais, ale to już chyba zamkniety temat, bo spamy sie zaczynają.
To ja mam pytanie. Ztego co pamiętam mówiło się o POI. Minął miesiąc i...? Będzie coś z tego, Zbiera się jakaś ekipa, czy za duży rozpiżdziaj na Morganie?:] |
2 @up sorka:p myslałem że znowu o Ell...
a tego to nie wiem:] |
z@L...
@up Dalolo padł bo jest PA i to Dorlika postać. @up Czytaj uważnie posty. koleś sie pytał o DALOLO nie o Ell~ (nooba). @up Jak ma być POI skoro jest wojna. @up Co sie jaracie tym MORGAROTHEM skoro k***a nikt nie pójdzie zabić bo jest wojna, i nie ma odpowiedniego blokera. (Nie Lamentuj tak na tym forum tylko idź go sam zabij) @up Ell~ NICE 14:40:46 CEST Killed Fransua De'laviva at Level 20 unjustified ;( (Pls no kill me im pay you :confused: ) PS. Skończcie już PIER***IĆ wszystko wiedzący "forumowcy". btw. Jak chcecie to mam na roku eq, MOGĘ POŻYCZYĆ. :baby: >>>SELL<<< :evul: >>>BUY<<< Sell: -G-Legs/140k -MMS/100k -DSM/50k -B-robe/15k -C-Legs/28k -Medusa Shield/8k -Boh/35k Buy: -All bp SD -All SS'a |
Cytuj:
Wyskoczcie z nim na duela. Lavio nikomu dupy nie liże. O, i pewnie prawie Nizahe padł? Bravo! Bravo! Btw. A Mateusz Dragon Wielki też tam był? @MatiStw Cytuj:
;] |
@Crealnex
Nom i tak jak już powiedziałem up. ty tylko tyle potrafisz "forumowcu":baby: Jeżeli jesteś taki kozaczek to wpadnij razem z Ell~ to przynajmniej będzie ciekawiej. Może i Lavio dupy nie liże ale ty im liżesz, oni i tak ci nie pomogą kiedy staniesz sam na sam z Shadow COMBO. A i jeszcze jedno Nizahego nie było, tylko Jessie z Sawehem szkoda tylko że uciekli 8o. Btw. MDW też tam był. Tylko ciebie zabrakło, w sumie to na magicznej krainie jaką jest rookgaard nie ma pvp. ;( |
Cytuj:
Jak mogę im lizać dupę, jeśli ani Lavio, ani Ell nie wiedzą kim jestem? -.- Śmieszny jesteś. Btw. Ale na Infernie jest. Tylko, że ostatnio na 1 UE padłem ;/ |
@up No coment :baby:
btw. Już nic nie masz do powiedzenia?8o PS Filmiki będą wkrótce. |
Cytuj:
Nie lubię rozmawiać z osobami, które najpierw mówią, a później myślą. Powiedz, jak ja mogę lizać dupę Ellowi? ;/ Btw. Mówicie o tych filmikach cały czas. Zamiast pier****ć to je tu wrzućcie i będzie git. |
Z@L. :baby:
|
11:39 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Volltio. He was killed by Fureyka. |
Cieszysz :baby: ?
Przyjdzie czas na ciebie nananana ... PS Z dedykacja dla wszystkich fighterów forumowych. |
Biedny Volltio. Pamietam jak padl jak go Tengu gonilo, nawet sie nie uhnal ;(
|
~ ~~~~~~~~ ~
Apocalypse Angel ~ ~~~~~~~~ ~ Teufelhuenden May 02 2007, 22:23:02 CEST Killed at Level 56 by Explomen and by Erku Montanas http://www.rogepost.com/n/8341371260 Tenchu Vortex May 03 2007, 21:54:41 CEST Killed at Level 69 by Marcin Reichert and by Fransua De'laviva http://www.rogepost.com/n/7252868750 Ell Demono May 04 2007, 21:26:57 CEST Killed at Level 66 by Marcin Reichert and by Master Fiara http://www.rogepost.com/n/8424400467 Dramoda May 05 2007, 07:58:34 CEST Killed at Level 41 by Zaznos Nemesis and by Explomen http://www.rogepost.com/n/1010257490 Dalolo May 06 2007, 10:24:12 CEST Killed at Level 68 by Switek Niszczyciel and by Darendius http://www.rogepost.com/n/3780365577 Morganinek May 06 2007, 15:56:29 CEST Killed at Level 54 by Eis Lodreip (BRAK FILMU) "Rozgrzewka" Knight of the Thunderaxe May 06 2007, 16:01:39 CEST Killed at Level 66 by Enrico Maxwell and by Zaznos Nemesis Richoaren May 06 2007, 16:02:10 CEST Killed at Level 56 by Enrico Maxwell Quinwow May 06 2007, 16:10:38 CEST Killed at Level 40 by Shadow Anaconda and by Darendius http://www.rogepost.com/n/1369670754 Cdn~ :evul: |
Cytuj:
Nie ciesze sie bo Kuba to jeden z najlepszych przyjaciol i on o tym wie ;* Ale, ze wybral Succ~ to niestety jestesmy "wrogami". |
Zabawne jak jakies pixele moga poroznic dwie osoby.
|
Cytuj:
-.- @Com-bo Czemu nie na TibiaCam? =/ |
Nie czuje sie dwulicowa. Kuba to jedyna osoba z tej gildi, która bardzo lubie. To, że wybral victerona i bande to jego sprawa, czujemy sie zdradzeni ale mial mniejsze lub wieksze powody by tam dojsc.
Mimo wszystko to nie zmienia faktu, ze traktuje go jak przyjaciela. Raditz ma niestety racje ;/ |
Cytuj:
To oni powinni czuć się zdradzeni >.< |
I Jak się podobały filmiki :evul:
PS przyjdzie i pora na wasze spotkanie sie z Shadow Combo 8o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:19. |