![]() |
@Grebol
Widze, ze ty niekumaty jestes. Wiesz co to znaczy bez odbioru? Nie rob teraz z siebie idioty, bo ja dokladnie pamietam twoje noobowskie pytania na gc w tym rowniez to o aol'a i rs hahaha. Masz racje zrob deleted dla swojego chara i idz juz stad. Zaplac Drazowi za bycie w jego guildi, bo ty jestes do tego zdolny bheuh. Zegnaj...:D |
Cytuj:
wiesz wogle kto to Wakko?! bez znajomosci tematu piszac takie rzeczy tylko robisz z siebie błazna |
Przed chwilka bylem ofiara PA Gammblerka i Senseja, ow panowie przyszli na hydry zarobic,W nerwach przez przypadek wcisnolem yellow skulla na gammblerku, dlatego bylem piewny ze padne(jedynie chcialem stracic wszystkie runki). Jednak jakims cudem udalo mi sie wyjsc z tiq~ chocciaz probowali mnie strapowac jednak nie udalo im sie ta sztuka. Mimo to ze udalo mis ie wyjsc z tiquadny to nic mi nie dawalo poniewaz dalej mialem yellow :P W miescie bawilem sie z gammblerkiem az wkonu przyszedl anarchos przyblokowal troche gammblera a ja to wykorzystalem i uciekalem ;d T ring, utani gran hur. i juz bylem na koncu miasta a gammbler nie mogl mnie dogonic :( az wkoncu znikl mi pz :P Oj gammbler co ty soba reprezentujesz.. 38 lvl to dla ciebie wyzwanie? Gratz udanego poscigu!
|
@Shanoz
Pamietam jak klociles sie z Gritem kiedy jeszcze wanted caly czas panowalo i DoF nie wychodzil z pz'ta. Ty juz wtedy byles przeciwko el drazito i jego ekipie. Wyzywales Grita i mowiles jaki to on nie jest noob itd. Wspomniales rowniez o jego pvp...teraz chyba troche zonk bo padles wlasnie od niego hahaha |
Cytuj:
Jestes tak zaslepiony zemsta na Drazie ze nie widzisz lub nie chcesz widziec co sie dzialo i zaczyna dziac teraz... Ps. I prosze nie mow mi ze jestem rasita bo to mnie obraza... jednak dla ciebie wyzwiska to nic wielkiego |
@up
mass log wanted vs shanoz :) jak to mialo sie skonczyc na smokach gdzie nie ma gdzie uciekac a ja mam tylko 650 hp ;) pomysl czasami zanim cos napiszesz :D |
Ruphy
Aug 07 2006, 20:17:09 CEST Killed at Level 40 by Jameha and by Vorn Rochon Taa, a ktos z DoFu powiedzial ze draz i urb zabijaja 50 lvle. Heh, dobrze jest mowic na kogos po czym robic dokladnie to samo -.- |
@up
Caly DoF. Zapomniales, ze oni sa swieci ? ;o huheuheuhe Pozdrawiam :) Franek :) |
Ruphy jest supporterem/noob charem Wanted, można go zobaczyć na filmiku kiedy pada Draz, także nie wiem skąd wasze zdziwienie.
|
Padlem tylko dlatego, ze sie dogadalem z drazem wysluchalem jego prosb zebysmy ja i Sathan wrocili do wanted, tylko dlatego poszedlem na dragi bez osoby ktora by mogla blokowac przejscie na 1sqm a Drazharm to zwykly oszust i frajer.
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1356518 |
o boshe shanoz jak ty mogles pasc przeciez sam jeden 10 roznosisz zawiodles swoich idoli teraz az zal.Ej ludzie wezcie sie ogarnijcie a nie sikac tylko umiecie.rebol wiem ze miales cieszakie dziecinstwo i ołowiem byles karmioty ale nie przelewaj swoich problemow na forum plx chlopcze z morskiej pianki
|
Cytuj:
wspolczuje deda ale huj odrobisz to ale najpierw trzeba pokonac frajera.... |
Shanoz do bystrzakow to ty naprawde nie nalezysz skoro myslales ze Wanted zostawi cie free.Jak ty mozesz mowic nakogokolwiek zlodziej i zdrajca po tym jak po raz ktorys chciales zmienic strone.I kto tu wyszedl na frajera?? Barany sa po to zeby je strzyc.
Btw.obojetnie ktora strona wygra to przeciez Shanoz i Sathan nie myslicie chyba ze ktos wam tu grac pozwoli, wasze chary beda unicestwione obojetnie jak to sie skonczy. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Shanoz Ty sie chlopie zdecyduj czy jestes przeciwko wanted czy z wanted. Najpierw wyzywasz Draza od frajerów, idiotow itd a teraz chcesz wrocic. Co ty myslales, ze on cie przyjmie bez paymentu? Za chwile bedziesz pewnie wyzywal Hega albo ludzi z DoFu. |
Cytuj:
|
@mioduch
Widze, ze zbytnio nie znasz tematu albo nieuwaznie przeczytales moje wczesniejsze posty. Jugan the rising star zostal zabity za to ze jest w DoFie a nie za friko -.- Plax przeczytaj troche wstecz -.- |
Cytuj:
@down Ale konkretnie kto tutaj sie smial z samego faktu, ze ubijaja niskie lvle? Bo ja juz nie ogarniam twojego toku myslenia |
Cytuj:
Nie wiem jak na forum tibia.com ale tutaj jak widzisz podniecal sie tym jakis koles, ktory w wanted nie jest, wiec nikt z wanted sie tym fragiem nie chwalil -.- Poza tym nie chodzi tutaj o chwalenie sie fragami tylko o to ze DoF smial sie z Draza i Urba, ze ubijaja niskie lvl, tymaczasem DoF robi to samo -.- @Mioduch Nie znasz tematu, albo go nie kumasz, a ja nie mam zamiaru sie rozpisywac tlumaczac ci wszystko. Napisalem ci zebys przeczytal troche wstecz, zastosuj sie do tego. |
@Clas Seren
ale mi chodzi o Ruphyego :p |
Ktos moze wie ilu graczy leveluje teraz Minave? Roli, ten od Darimotha, czy jeszcze Urb sie teraz zalapal?
Na pewno wkrotce znow bedzie ciekawie :D Albo Patanou, ktory zmienil wlascieciela... tez ciekawe kto te postac kupil hehe. PK i PA mu idzie ostatnio jak sraczka po sliwkach :D |
Wez w ogole ja nie komentuje tego co robia teraz Szwedzi... Czest jest tak :
Thais godzina kolo 21 Wyskakuje Patanou z 4 noobami na 20-30 lvlach i bija all... Co z tego jak Cie zabija, nie masz nic do gadania . Haha ,zaatakuj ich; Patanou , Derbi Senda Of Azura, Stofiebaloffie, Huzubozi i inna ekipa wyskakuje i masz bide ruską... Omg nie da sie grac tak jak kiedys ^.- I najgorzej ,ze nikt nic z tym nie zrobi, a nie zdziwie sie ,ze jak Wanted , DoF beda sie wyrzynac nawzajem , Szwedzi wkroczą i znowu opanują server...-.- |
Ja z Drazharmami nie gadam zemna zaden frajer sie nie umawial bo i tak zna odpowidz ;]
|
Cytuj:
Dziękuje |
@mrok
czemu mam dziekowac Corsowi za Bojo Frajer Team???oswiec mnie prosze bo niegram az tak dlugo na tym servie;] przyszedlem na ten serv jak zakonczyla sie wojna ze szwedami......B) B) |
Uwaga panowie!
Wielkie GZ dla Corsa,Wishoora,Vorn Rochon. Nossowi tez trzeba pogratulowac bo chłopak nie zdazył ale za to ja obłapałem z sd od nooba :) Oto Ci panowie zdobyli cennego fraga! Wolfwerine Aug 29 2006, 02:52:13 CEST Killed at Level 53 by Vorn Rochon and by Cors Ent I kto tu klepie low lvl'e? I co do Nosso. Jego uzytecznosc na wojnie. Kiedys było to poruszane. 02:53 You lose 164 hitpoints due to an attack by Nosso Mc'Furry. Twoje sd ma pomagac w podbicu servera to fajnie :) Moze do Dof-a bys poszedł. POzdro Gremb |
@Grebol
To nie znaczy, że nic nie ma do gadania B) Przecież, wraz z Miterem sfragowal na Gricie, nawet z Corsem na Drazharmie. PS. Za to ty Grebol dużo robisz w wojnie... na forum. |
Ktoś niedawno tłumaczył deda Ruphego... DoF się nie unosi z tym, że zabił 40+, 50+ lvl... To wy tu to piszecie... Wolferine jest sojusznikiem Wanted jakbyście nie zauważyli... A co mówił DoF? Że będzie zabijał tych, którzy pomagają Wanted. Boże. Czy to aż takie trudne do zrozumienia?
DoF zabija: - wanted - sojuszników wanted Wanted zabija lub ściąga armory z: - DoF - sojuszników DoF - neutralnych graczy Szwedzi zabijają: - neutralnych graczy I nie mówcie, że tak nie jest. |
No niestety tak jest :( A moze wiesz od jakiego lvl przyjmuja do DoF akademi?
|
Ehhh sporo mam tu do napisania, wiec i post bedzie wmiare dlugi.
Jezeli chodzi o najswiezsze sprawy: 1. Sposrod Szwedow pkuja tylko Manur i Patanou, inne fragi sa uzasadnione 2. Obawa przed tym ze Szwedzi przejma kontrole jest niczym nieuzasadniona, amb i thor graja na pandorii, jackson, sumzi dowir nie graja, pozostało ich juz tylko kilkoro 3.To ze wanted robi PA nie jest niczym dziwnym, maja mozliwosci, trwa wojna, zwykla procedura, sam im oddalem bohy 4.Wakko Araujo zabijalem razem z patanou z tym ze nie ma mojego fraga, a powodem byl atak na moja skromna osobe 5. z innej beczki: niesamowicie mnie wpienia ostatnio najezdzanie na draza, nie zebym bym jego wielkim fanem:P ale nie wiem czy przypominacie sobie jak grimm zamiescil na forum link do strony zawierajacej informacje o "przygodzie" hega, ludzie plakali ze to nie fair, ze nie mozna tibii laczyc z rl itp, sam zreszta umiescilem na forum w/w opinie, teraz natomiast jest "aleksy hut" jakies zarciki itp. Jestem pewien ze starzy czlonkowie dofu nie maja z tym nic wspolnego i jest to dzielo 30-40 lvli, w kazdym razie jest to slabe w ryj. Jezeli cos mi sie przypomni dopisze. I zeby tradycji stalo sie zadosc: Kurwa. Pozdro Kan aka Kakburk |
Kan my Hero :baby:
|
To nie prawda ze szwedzi robia PA, to nie prawda ze szwedzi pk'uja, to nie prawda ze nikt z tym nic nie robi... wszyscy jestesmy rasistami bo na to zwrocilismy uwage... jedyna osoba ktora jest sprawiedliwa i nie oskarza bezpodstawnie naszych przyjaciol jest Cors, o wielki Corsie wielkie dzieki za swiatlosc twej nauki pomagajacej nam polubic PK'erow. Taaak teraz czuje sie zdecydowanie lepiej na duchu...:baby:
PS. teraz na powaznie otoz wiem ze nie kazdy swe jest zly bo np. w quorum jest pelno swe ktorych mozna spotkac na liberty i w innych miejscach tibii i nie zdarzylo mi sie aby ktorykolwiek z nich zrobil cos zlego, ale szczerze obawiam sie tego aby hlvlowe odpady z jakan unit nie zrobily nam burdelu, bo by sobie pocwiczyli nieco na azurze a wszyscy wiemy ktory z polskich "sprawiedliwych" tam byl (jakan unit) |
Cytuj:
10:17 You lose 168 hitpoints due to an attack by Gammbler. 2) Wolfwerine padł bo jest sojusznikiem wanted :S Cytuj:
Wanted tez sciaga ze swoich lub ich zabija :] |
Moj koment
Nosso Pomaga w wojnach jest tak dzielny na bitwach jak na forum i sd za 167 to dobre sd, Radzikk sfragowal Marjole uderzajac z hmm za 26!!!!!!! Grebol Poza forum nic nie masz, tylko nie przeklinaj bo bana dostaniesz twoje zycie straci sens i sie potniesz dziecko :( |
Cytuj:
Ty sie potniesz narkomanie i noobie do tego < pokazales to w ostaniej akcji z Drazem> @adaam NIe gram aktywnie w tibie przez wakacje bo mam inne ciekawsze rzeczy do roboty.Loguje sie tylko po to by pogadac z qumplami i dowiedziec róznych informacji. W wojnie mam za mały lvl ale uhac kolegów moge :) Wolfa mozna ubic jeszcze raz bo okazał sie noobem, wyszedł po dedzie z gildi. Płakaliscie ze Wanted ubiło Jugana a tutaj co? Draz z Urbem zabili go bo ten paradował... A Wolf? Ekipe na 50 lvl-.- Poprostu zal.pl. POzdro Gremb |
@up
Gowno wiesz wiec milcz. |
Tak sobie czytam i jakie sa te wydarzenia z Azury?
Głownie skupia sie to na tym, ze nosso jest kur**, shanoz narkomanem, grebol sie potnie, a cors jest wielki co juz zupelnie mija sie z prawda... Ogarnijcie sie prosze:) edit: I propozycja do modów, nie mozna zalozyc oddzielnego forum o nazwie dajmy na to "mekka spamerow"? Albo "Porady Nossa i Grebola Krynic wszelkiej madrosci"? Taka sugestia |
Ta popieram ciebie Kan niech oni sie ogarna bo zal jest na maxa jak sie czytam forum to wielkie g.. sie znajdzie i smiac sie idzie jak jakies sa nosso denne posty typu grebol to wez nie odp na nie plx
|
@Kan and Cezarius
Moze w ogole nie wypowiadajmy sie na tym forum bo przeciez ono do tego nie jest. Narazie to widze, ze wszystkich tepicie i wszystkich macie tutaj za bezmozgow procz siebie wiec nie wiem o co chodzi. Ktos czasami powie cos madrego ale dla was to denne komenatrze. Taka propozycja...napiszcie cos od siebie na temat tego co sie dzieje na serwie, a nie tylko krytykujecie innych -.- @down Nie powinien miec miejsca, ale czasami trzeba wyjsc nieco poza temat, poniewaz wynika to z sytuacji, wedlug mnie to nieuniknione. Thx |
Cytuj:
Dziekuje. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:08. |