Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Cataclism 14-11-2006 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1079019)
A co to nie prawda?uuu;/ A teraz upatrzyli sobie cel ktory da rade zniszczyc i miec wladze nad nim "thoria" B)

Graja tam moze ze 3 osobyod nas i robia sobie pk chary zeby sie pobawic

a co do waszej gildi tam xD n/c WANNA BE HWL ? HAUahuaHaUaHauhA

Agnieszka21 14-11-2006 15:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078997)
Ciota jest osoba ktora mowi duzo a nic nie robi :> w tym przypadku ty

Ciota - 1) homoseksualista 2) wulgarne okreslenie miesiaczki
ehhh ale taka definicja.. nie byla mi dotychaczs znana .. musze sie podszkolic8o

Ps. Kto wie kiedy tibia bedzie dzialac???

Kenseji 14-11-2006 15:49

dużo gadacie a nic nie robicie,sad =]

Adelao 14-11-2006 15:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1079035)
Graja tam moze ze 3 osobyod nas i robia sobie pk chary zeby sie pobawic

a co do waszej gildi tam xD n/c WANNA BE HWL ? HAUahuaHaUaHauhA

Jakiej naszej ? aff, ja nie wiem czy na thori jestem wogole w jakies gildi :S

Agnieszka21 14-11-2006 16:15

Tibia dziala :D

Erasmus 14-11-2006 16:23

@Cat
Racja masz przyjaciol po drugiej stronie konfliktu i jestes im wierny i to sie ceni (ale trzeba pamietac ze to tylko gra wazne zeby miec zasady w zyciu rl)
ale czytajac twoje posty dochodze do wniosku(fakt to jest tylko fun) ze naprawde sie nudzisz:) ale powinno sie w pewien sposob zachowac tak czy inaczej... lepsza jest zabawa jak sie samemu zrobi chara niz go sie kupi.. Ja tak uwazam reszta moze woli inaczej(wygodniej);)

@all
Czytam te forum to widze ze sie robi ciezka atmosfera ;) wrzuty itp. troche moze sie przystopujcie bo nie przyjemnie sie czyta te posty :confused: ... hmm moze powinno sie stworzyc osobny dzial ''Wrzuty" =;) pewnie na tym forum zrobiloby sie cichoutko :) a powiedzcie mi co jest z PN? ono jest huntowane czy co?? Pozdrawiam

Tron 14-11-2006 16:50

Zdecydowałem wolę być z HwL niż z "wami". Nie jestem "dupolizem" jak mnie niektórzy tutaj nazywają... Idę do gildi, która jest lepsza, silniejsza. Jeszcze teraz pozostaje tylko takie małe pytanie... Czy HwL przyjmnie mnie? ;>

Arkuss 14-11-2006 17:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tron (Post 1079380)
Zdecydowałem wolę być z HwL niż z "wami". Nie jestem "dupolizem" jak mnie niektórzy tutaj nazywają... Idę do gildi, która jest lepsza, silniejsza. Jeszcze teraz pozostaje tylko takie małe pytanie... Czy HwL przyjmnie mnie? ;>

Jestes zwyklym idiotą xD Wrociles do gry, nie wiesz co sie dzieje i juz mowisz kto jest lepszy???? Ciężki dramat.... HWL maja tylko zaufanych ludzi wiec watpie w to ze sie tam dostaniesz.... Gdyby nie Softmupparna to nawet bym ich popieral a tak to zbieram partyzantow xD

Tron powoedzenia xD bo to Ci sie przyda :D

@Cat~
tak btw co tam robi Dajmos!? xD

Yuris 14-11-2006 17:16

Wielki Dajmos co tam robi? On się woził i woził i woził.. I w końcu kiedy został "Wanna be Toxo" podjąłem decyzję że musi paść. Padł Solo-Styled by 26 elder druid wspomagany przez kumpli. No prawie solo style.

:cup: dla Dajmosa za to, że napisał na forum.tibia.com "I will stop be nice" i ubił mnie 42 sekundy przed SS wastując na mnie 6 explo (w sumie 2 runki) i jedno exori. Ale gratz loota: 200 gp, lina, łopata, backpack no i 3 viale of course... Gdybym miał jeszcze jednego, dwa manasy nie dał by rady mnie ubić... W końcu prędzej bym go ubił ;p pokazała to prędkość jego uhania gdy dostał combo:evul: .

Reasumując: Marzeniem Dajmosa od dzieciństwa było dołączenie do HWL i lizanie dupy Toxowi.

Chciałbym nadmienić, że jest on granatem któremu przyjemność sprawia wsadzanie kijka w zawleczke. Dziękuje.

Krzyś Kononowicz

Cataclism 14-11-2006 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1079410)
@Cat~
tak btw co tam robi Dajmos!? xD

zobacz na jego title w gildi xD hahaha xD

Yuris 14-11-2006 17:31

Member: Wielki dajmos (Spy)

No prosze...

Ale dla mnie raczej nie szpieguje.

Arkuss 14-11-2006 17:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1079440)
zobacz na jego title w gildi xD hahaha xD

hihihi komu sprzedaje informacje? xD

Adelao 14-11-2006 18:02

Double~ post :PPP

Adelao 14-11-2006 18:02

Nie ma slow co te debile robia. X( X( X( X( X(
1. Placza ze hwl ich zabijaja. ;(
2. Placa im za to ze padli bez powodu. :(
3. Podlizuja sie do nich. :baby:
4. Prosza o przyjecie ich do gildi. :D

Moim zdaniem sa to 4 punkty ktory kazdy polaczek przewaznie robi nie obrazajac tych co maja honor :)[/quote]

Bartol1 14-11-2006 18:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yuris (Post 1079437)
Wielki Dajmos co tam robi? On się woził i woził i woził.. I w końcu kiedy został "Wanna be Toxo" podjąłem decyzję że musi paść. Padł Solo-Styled by 26 elder druid wspomagany przez kumpli. No prawie solo style.

:cup: dla Dajmosa za to, że napisał na forum.tibia.com "I will stop be nice" i ubił mnie 42 sekundy przed SS wastując na mnie 6 explo (w sumie 2 runki) i jedno exori. Ale gratz loota: 200 gp, lina, łopata, backpack no i 3 viale of course... Gdybym miał jeszcze jednego, dwa manasy nie dał by rady mnie ubić... W końcu prędzej bym go ubił ;p pokazała to prędkość jego uhania gdy dostał combo:evul: .

Reasumując: Marzeniem Dajmosa od dzieciństwa było dołączenie do HWL i lizanie dupy Toxowi.

Chciałbym nadmienić, że jest on granatem któremu przyjemność sprawia wsadzanie kijka w zawleczke. Dziękuje.

Krzyś Kononowicz

po 1 : To nie bylo solo...
po 2: Bezsensowny post

Yuris 14-11-2006 18:53

ad 1) No prawie solo style. prawie robi wielką różnicę
ad 2) jak wszystkie na tym forum

Ziutek666 14-11-2006 19:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1078838)
Przynajmniej sie nie wyzywamy

No tak wcale...

Zaraz,co to było pare postów wstecz?
"Tempak"?

Lukus 14-11-2006 19:33

powiedzial co wiedzial xD a teraz podaj name main chara xD albo niech zgadne nowy owner lorda anarshista ? XD

@ CAt~~
I co będziesz mnie huntował jak ci podam name main chara mojego ??:D

sliver 14-11-2006 20:21

Cataclism
sluchajac Ciebie nasowa mi sie pytanie - czy wszystko w zyciu chesz kupic/ukrasc/pozyczyc od kolegi z rl a potem podniecac sie tym tak jak to robisz teraz?

Kurier 14-11-2006 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1079742)
powiedzial co wiedzial xD a teraz podaj name main chara xD albo niech zgadne nowy owner lorda anarshista ? XD

@ CAt~~
I co będziesz mnie huntował jak ci podam name main chara mojego ??:D

jest taki plytki ze pewnie tak...

@Cat~ pogadam z toba jak sam zrobisz swoja postac tak ok 80 lvla bo pewnie i tak nie dal bys sam rady nawet takiego..
A szkoda bo bardzo szanowalem pewna osobe co kiedys na tym charze grala:/

P.S. zalosny jestes w 1 poscie placzesz ze serwer martwy w 2gim sam sobie odpowiadasz dlaczego
a jednak wciaz na tyle zaslepiony jestes ze nie potrafisz tego pojac...
Koniec mojej rozmowy z toba nie jestes wart mojego czasu..
(a co do oceniania ciebie w rl -skoro cie nie znamy jak twierdzisz, to chyba wystarczjaco juz pokazales na tym forum i dzialaniami w grze by ludzie mieli cie za takiego za jakiego ja np. cie uwarzam..- jestes nikim- moze ja takze nikim nie jestem, ale ciebie to bardziej zaboli;]
No i fakt faktem- moja reputacja na galanie jest duzo lepsza niz twoja, zawsze byla i bedzie.. a tylko na tym mi zalezalo..)

Lukus 14-11-2006 21:03

Kurier
To że on jest płytki to jest mało powiedziane:D

Bru666 14-11-2006 21:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adelao (Post 1079550)
Nie ma slow co te debile robia. X( X( X( X( X(
1. Placza ze hwl ich zabijaja. ;(
2. Placa im za to ze padli bez powodu. :(
3. Podlizuja sie do nich. :baby:
4. Prosza o przyjecie ich do gildi. :D

Moim zdaniem sa to 4 punkty ktory kazdy polaczek przewaznie robi nie obrazajac tych co maja honor :)

Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic;)

Cataclism 14-11-2006 21:29

Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo :()

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>

Lukus 14-11-2006 22:11

Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze:(

Cataclism 14-11-2006 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukus (Post 1080039)
Cataclism
Żal mi dupe ściska jak ciebie widze:(

to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol

Lukus 14-11-2006 22:20

Heh Napewno lepsze od twojego ;)

Vienek 14-11-2006 22:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1080047)
to straszne jak kogos zal sciska w rl jak widzi obrazek na ekranie ... jakie ty musisz miec smutne zycie lol

zbastuj troche :P bo jeszcze temat zamkną :P

@Cons~

Bez obrazy ale nie chciałbym walczyć u waszego boku nawet gdybym nienawidził hwl z całego serca

NOHAS 14-11-2006 22:58

Smiac sie chce jak sie to czyta....kazdy gada o mobilizacji a gdy dochodzi co do czego to all run a konda daje loga:D:D

Kurier 14-11-2006 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1079915)
Me bad ..... you are gut
boze mam gleboko w d..... co wy tu mowcie xD zal wam dupe sciska ze mam cos lepszego od was i to za free ? XD (sorry spiegol ale oni niewiedza jak do tego doszlo :()

@kurier podaj mi swoj nick i zrobie wszystko zebys na bitwie nie uciekl sobie :> jak pewnie zawsze to robisz zreszta jak cala twoja gildia

A wasz vent pewnie wyglada tak: HWL HWL RUN RUN RUN MI DED

macie jednego fraga na open battle zdobytego na kims komu klawirka padla jak dobrze pamietam jakis 85 pallek gz

moze skonczcie rozmowe ? XD i lognijcie sie w tibie potem na msn i zacznijmy zabawe na polu walki

jestesmy gotowi codziennie okolo 18 wiec czekam na date :>

postujac widac jak masz to gleboko malutki:baby:
Bawi mnei fakt ze widze cie na tym forum od... od... 1 wygranego open battle.. lol..
Do tego mowi to ktos kto doszedl na nie swoim charze do hwl gry panowali na serwerze bezsprzecznie...(ass... kisser plax?)
Skoro nie znasz nicka to z ciebie wiekszy ignorant niz ci sie wydaje..(poznaj wroga zanim zaczniesz z nim rozmaiac chociazby..)
Poza tym podpowiem ci- mieliscie mnie i i tak zwialem... P;)

A co do tego kiedy wy czekacie.. my wybierzemy date i godzine nastepnego, nie wy...
Tego trzeba sie nauczyc, czyli dyktowania warunkow.. do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)...

@Aylitha~ (nie wiem czy pisac macius czy inaczej teraz...:/ )
Ogolnie cos tam wiem o twoich motywach wciaz nie pochwalam sposobu w jaki dolaczyles ale... to byl twoj wybor "zemsta na kondzie" mi nic do tego nie oceniam.. ale jak widzisz takie male szumowiny jak obecny owner cat~ niestety nie potrafi jeszcze dostrzegac wielu rzeczy...- moze jak dorosnie to zacznie;]

Pozdro dla all (i Romcia ;>)

Edit co powiecie o 10 rano w czwartek?
Piekna godzina od nas beda wszyscy :)

Tragicall 14-11-2006 23:11

Cataclism

Nie wiem, co starasz się udowodnić na tym forum, bo trudno dojrzeć sens wypowiedzi w Twoich postach. Wyzywanie oraz prowokowanie innych nie jest celem istnienia tego forum.
Odniosę się jedynie do kilku przeinaczonych tu przez Ciebie faktów:
1. "Bitew" była aż jedna od czasu, kiedy dołączyłeś do HWL po waszym trzygodzinnym spóźnieniu, i kolejnej godzinie ukrywania się pod Ab przez was. Ostatnia to raczej sneak attack z waszej strony, bo patrząc w twarz przeciwnikowi trudno jest wam stanąć w szranki.
2. Piszesz o tym, że walczycie przeciwko Kondzie głównie, a na sam dźwięk jego imienia uciekacie i siedzicie w pz. Udowodniliście to przy trapie Drava czy tez wnioskując z Twoich słów, że na Ankh się potykać nie będziecie, bo może on tam wykorzystać wszystkie swoje atuty. Nasuwa się więc wniosek, że do otwartej bitwy nie staniecie nigdy.
3. Skoro masz głęboko w tyłku , co tu o Tobie piszą moi przedmówcy to po prostu nie odpisuj. Siedząc cały dzień przy kompie i czekając na kolejny post potwierdzasz jednak, że gościu bierzesz to strasznie do siebie. Z resztą skoro chcesz huntować kogoś tylko za jego wypowiedzi, to chyba nic dodać nic ująć w tym temacie.

Btw. Jeżeli będziesz odpisywał po proszę o argumentację, a nie lakoniczny „lol”. Trudno bowiem z taką odpowiedzią prowadzić sensowny dialog.

Cataclism 14-11-2006 23:18

albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Rybzor 14-11-2006 23:27

Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic, moze byscie skonczyli sie klocic kto jest lepszy i nie pisac posuff bo fam sie nódzi, tylko wnosić coś konkretnego do dyskusji? Ten temat nazywa sie WYDARZENIA z GALANY, a nie "ile osob ma w dupie Cataclism".

Kurier 14-11-2006 23:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cataclism (Post 1080191)
albo mi sie zdaje albo nie umiesz czytac 10 a okolo 18 to kilka godzin roznicy
a co do bitew hummm wygralismy wszystkie jakie byly (ank, edron, thais,ab)
a co do nazywania mnie asslickerem nie misiek nie bylem i nie bede dostalem inva bez gadania bo potrzebowali h-lvl blokerow i po tym calym czasie w gildi jak juz mowilem nikt by nikogo z nas nie zostawil jestesmy wielka rodzina (czekam az ktos powie ze porownuje tibie do rl life) aaa i ktos mowil ze mowie ze mam to w d... a i tak robie posty odp: NUDZI MI SIE xD
a co do postaci nie martwcie sie gram w tibie od 3 lat z przerwami i mam wieksze
doswiadczenie niz 80% z was

"do tej pory byle hwl to robilo (nie ty)..." szkoda ze nie wiesz jak nasza gildia dziala i nigdy sie nie dowiesz a co do warunkow ktore dawalo hwl niebylo takich to zawsze konda powiedzial ank i tam byla bitwa ale skonczylo sie dobre XD

pa dziubaski xD

Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

pawlon 15-11-2006 01:53

Febbowi gratulujemy tygodnia wakacji z ramienia Cipsoft :)

catri to zalatw mnie w tym:
wojna na fair play:
pawlon: hmm w sumie to chyab ze 6 albo nawet 7 bannow(dla przeciwnika) jak tak all podsumowac z tych wojen xD

hwl - 0 XD

smierc cheaterom!

a teraz ide spac,

PS:
cheatowanie szkodzi ;(

Trialowiec 15-11-2006 05:36

Czemu wy wszyscy macie pretensje do Catrishi i Aylthii o ich przynaleznosc do gildi?

Oryginalnie napisane przez Ryba:

"Oglądam ostatnie 3 strony, i widze tylko jakis spam Cataclism'a, ktory robi z siebie idiote, no chyba ze nie musi tego robic"

Troche sie zgadzam ale kazania Tharrina tez sa nudne >;-D

Pozdrawiam ; )

Ascario 15-11-2006 06:55

Ty takze jestes nudny, a do tego jestes "cziken".

Adelao 15-11-2006 07:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Bru666 (Post 1079847)
Specjalnie dla Ciebie: honor - godność osobista, dobrę imię, etc...
Po prostu żal mi Ciebie, wiesz? Z tego co tu nasmarowałeś wynika, że Polacy w dawnym HWL są bez honoru, w przeciwieństwie do Con~ itp.
A kim ty ku**a w ogóle jesteś, żeby coś takiego stwierdzać, huh? Bo i gówno wiesz o nas i o naszej sytuacji (mówie o membersach Lithium).
Następnym razem jakieś konkrety proszę, kto okazał się "polaczkiem" bez "honoru"?

Dobra, tyle odnośnie tego honoru.

Poza tym ile takich "polaczków" jest teraz w Lithium?

@Tron
Ehh.. albo nic;)

Prosic, a miec invite to dwie rozne rzeczy kretynie

Kuczer88 15-11-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kurier (Post 1080221)
Pozwole sobie jeszcze tylko skomentowac ten 1 fakt, mianowicie wiem ze miedzy 10 a 18 jest kilka godzin roznicy... ale co to oznacza ze zarzuciles 18 i bedziemy? lol
Nam bardziej pasuje 6 rano i chcemy o 6 i koniec!! Badzcie tam albo walkower lol ;D
Sam sie naucz czytac.. a 3 lata tibii.. no nic ladnie grats!! ale twoje rl sie pewnie ledwie trzyma bo ja 6 miecha mam za soba(z roku od stworznia postaci 6 miecha nie gralem)i moge powiedziec ze tibia strasznie utrudnia inne rzeczy.. no ale sharowales w dwoch wiec moze ja jako jedyny na mojej postaci mam inne wrazenia;>

Mam jedna rade zacznijcie grac a nie.. bo w godzinach kiedy my jestesmy wieksza grupa to w pz tez kampicie i to jest obustronne... wrecz nudne:/

Wiesci z galany- ogolnie nudy low lvle klepane przez 2nd chary, mid lvle klepane przez soft~, high lvli nie ma bo albo hunted albo retired albo w wojnie...

I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...

Ascario 15-11-2006 13:34

Moze nie pamietasz, ale Hwl na poczatku atakowalo tylko w nocy =] o 2-4 rano. Wiem bo sam od nich padlem w takich godzinach.
@catri
Przestan juz pisac, bo to nie ma sensu
@Xenthor
Ty juz lepiej nic nie mow, byles w relictus gdy mielismy pokoj,a gdy padl konda i lovize odrazu uciekles z gildi. Mniej niz zero. . .

Kurier 15-11-2006 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kuczer88 (Post 1080456)
I tym pokazujesz jakim jestes prymmitywem . Nie Tobie jest oceniac kto ma jakie rl life i inne srawy. Nie znasz jego ani jego czynów ,ani znajomych itp itd. Piszac takie rzeczy uswiadamiasz innym ze to Ty masz jakieś problemy. Ni wiem naprawde lizaka nie dostałeś czy co? Zanim zaczniesz kogoś oceniac przemysl to 10 razy.

P.s.
Ehhhhh człowieku my gramy w normalnych godzinach a dzisiaj jakoś w nocy o 2 Ciebie widziałęm online oczekujesz od nas żebyśmy nie spali i grali po nocach? Smieszysz mnie...

wystarczy ze widze co tu wypisuje i na tej podstawie mozliwy jest portret psychologiczny osoby.. ale nie bede ciagnal tematu..
@Cat~ once a looser- always a looser! IMHO

A co do oceniania rl life - zauwaz ze twoj biedny "pet" sam ocenia rl life innych mimo iz go nie zna wiec jestesmy z nim teraz kwita;]

P.S. co to primmityw? O.o

P.S. 2. co to jest jajok?
You see Wydrukowany Niebieski Jajok.. O.o

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:47.