![]() |
|
Cytuj:
|
Mam wrazenie ze uzytkownik Khazul ma z soba jakis problem;> ktos ma podobne zdanie?
|
up.
a ty opalony od komputera synq młynarza |
Cytuj:
|
Cytuj:
EDIT: @Montura też się nad tym z grubsza zastanowiłem, i teraz nasuwa się pytanie teleaudio czy aby na pewno zrobili to bez ingerencji po naszej stronie :P |
@Khazul
Ty widocznie szukasz jakiegoś problemu zawsze. Uważasz się za kozaka, który zrobił sobie tatuaż nazwy swojej gildi i myślisz, że komuś to imponuje. Co masz do kogoś, kto ma rude włosy? I jeszcze chyba za dużo łańcuszków się naczytałeś(w takiej formie napisałeś posta do Zoodixa) :baby: |
Cytuj:
Btw nie chce mi sie klocic jak ostatnio wiec jak wypowiem sie na temat ktory mnie'intryguje' nic sie nie stanie. No nic jak aż tak Cie to boli trudno nie będę pisał(za często) siema. |
podbiłem pod frosty a tu górka przed polanka free o0 co to się stało 8o
chyba że ktoś nie zabija tych frostów przy wejściu co raczej nie jest możliwe |
Cytuj:
|
1:1
Venz Arherox |
ostatnie podrygi
|
Raczej powrót do gry ;):baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
tesmen DED.
|
Cytuj:
|
Bo mi się podoba ale to chyba ty masz problem ze ci to przeszkadza ;):baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby: :baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby::b aby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:
|
http://tibia.looki.de/forum/showthread.php?t=144446
za co?;p @edit 23:30 Wedelk has logged in. 23:30 Aqo has logged in. 23:30 Ai Shinayo has logged in. 23:30 Anksura'Mun has logged in. 23:30 Tritii has logged in. 23:30 Hundegunda has logged in. 23:30 Jitvey has logged in. |
No i co ? :P
|
@up
:D :D :D :D :D :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |
|