![]() |
|
Cytuj:
|
Witam!
Gdzie expić i zarobić 77 paladynem Pacc skile 85/60 eq: rh,mms,bohy,blue legi,palladin armor, royal spiry xD No musi być miejsce zeby nie było z byt duzo pk |
Cytuj:
albo jak masz kase to dragi ale Barby beda najlepsze. @up Dragi :D |
Cytuj:
|
Gdzie Mam Expić 27 driud eq : Spirit Cloak,hotm,guardian shield,p legi,buty
|
siemka
Mógł by mi ktoś powiedzieć gdzie expic palkiem :25 lvl :64/50 skills Mam 9 mlvl. Czy chodzić z hmm'ami??:confused: |
Cytuj:
gdzie expić? |
rp 56 lvl 83/67 skille
potrzebuje szybkiego expa (~60-80k/h) moze byc waste. |
Cytuj:
|
soldy lub podskilluj i cyce:)
|
No właśnie a jeśli mozna gdzie te Bog Ridery znajde zeby był ładny resp i mało ludzi :D
|
Cytuj:
|
50 lvl Elite Knight skille: 73/72. EQ: Crusader helmet/ platinum amulet/knight legs/ angelic axe/knight armor/ leather boots. Gdzie mógłbym expić, proszę o podanie miejscówek, a nie potworków samych ;).
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak, komplet hymnow jest potrzebny tylko 1 raz. Pozniej wchodzisz bez niczego.
|
31 sorcerer.
Mam niezły dylemat, kumpel namówił mnie do gry na non-pvp i gdzie nie pojdziesz tam pełno boterów i innych graczy. I mam problem, bo nie mam pojecia gdzie iść expić, zalecali kopalnie w kazo na guardach, lecz poszedlem na jedna kopalnie to bylo tam sporo ludzi. Jezeli znacie jakies miejsca gdzie bede wyciągał 10k/h to napiszcie. |
ja podobnie jak melmunda - mam 30 sorca i nie wiem gdzie expic (chce wbijac lvele w miare szybko, moge wyjsc na 0 lub lekkie waste). prosze o pomoc
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:57. |
|