![]() |
|
Grozisz mi? :D
@topic: Sesjaaaaaaaa :( Nie obejrze anime przez najblizszy miesiac :< |
Najwidoczniej zapomniał, że jesteś modem xD
|
A tam modem odrazu, Tompior to Tompior. A że czasem zbanuje kogoś kto na syf robi w temacie, to plus dla niego. No chyba że to nie ty banujesz Illiopodobne istoty, wtedy zabieram ci plusa.
PS.A jeśli ci grożę? :) Pamietaj kto zna władce tentacli! EDIT. Cholera, ty też go znasz. Przyjemnej nauki życzę :) Nippah~! Corgar Frizz |
Czyli krótko mówiąc liceum pozdrawia studentów ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja "wykorzystuje" mojego kolegę otaku. Ściąga mi te anime co chce. B) Jego net 8 mega + moje rapid premium = w cholerę dużo anime. B) Tylko w dysk przenośny bym musiał zainwestować. :/ Bo na płytach to mi się dużo i nie zmieści. :)
|
Widzieliście trailery do kinówki FSN? Zapowiada się całkiem nieźle.
http://www.youtube.com/watch?v=UXP94l32wW8 <<<<#1 http://www.youtube.com/watch?v=1rimw1jctbI <<<<#2 |
Cytuj:
@Down Dzięki. |
23 stycznia ;-)
|
A widzieliście.
No zapowiada się ciekawie, zwłaszcza, że bardzo mi do gustu przypadł =). |
skonczylo się DARKER THAN BLACK 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((
warto ogladac, serio, serio, serio, serio :) |
Co do kinówki F/SN - jak już 23.01 jest premiera, to dlaczego dowiedzieliśmy się o niej dopiero pare tygodni temu? :D
I ciekawi mnie, czy zrobią drugi film, ze scenariuszem "Heaven's Feel" czy okaże się on zbyt zboczony :P I oczywiscie: nie moge sie doczekac wersji dvd (za ~ pol roku?) :< |
A ja się pochwalę, że biorę się za TTGL :p
|
Obejrzałem Hatenkou Yuugi. Absolutnie świetne anime, szkoda że na tylko 10 epów, ale zakończenie na szczęście sugeruje kontynuację :)
|
Cytuj:
Ogłądał ktoś już Durarara!? Zapowiada się przyjemnie, jak nie skiepszczą go tak jak Chaos;HEAda (z którym mi się jakoś kojarzy) to będzie lepiej niż dobrze. No i ta Horo! :3 |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oho, czyżby kolejny flame się szykował?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:05. |
|