![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAHAHAHA XDDDD lub dedykacja dla death rouse http://pl.youtube.com/watch?v=lAnrlH...eature=channel |
|
Cytuj:
Hahaha to był chyba niezapomniany ani :D:D:D:D |
nie rozumiem 8-D :baby:
|
obejrzyjcie filmik :D
|
Cytuj:
@edit @2down juz mam thx |
Ojjj Drizer Drizer ja nie umiem expic? Nooo Ej Nie Smiej Sie -.-
Ja walczylem a ty expiles to sie nauczyles ;):D:D:D:D:D:o ^^ |
Cytuj:
Btw film jest na tibia.de Najpierw masloga na shelba zrobili, pozniej sie skampili, a pozniej...? |
Cytuj:
wedelk ~~ |
Cytuj:
|
na tibia.de masz filmik diabllorda, czekamy na kolejna fascynujaca akcje !
Ps. tibia.com dziala ze spradzaniem postaci, mozna dodac fragi, niezapomnijcie o Arheroxie i Venzie |
No czekamy czekamy. No ale co one zmieniaja? Wlasciwie nic no, ktos od nas padnie, ktos od nich. Potem ida do obrony. My odrobimy, oni nie. Nic sie nie zmienia na serwerze. No ale czekam z uteskieniem.
|
@Up
Bo nuda wieje :p a takto cos sie dzieje : ) <ironia>Wg. sitha na tibia.com to ludzie od nas dostali wiecej banow wiec wasze szanse rosna w gore ! Wykorzystajcie to Co prawda bez poteznego Yeshilla to juz nie to samo, ale nie poddawajcie sie</ironia> |
Cytuj:
Linari Taifun Fenix'Gru (Kazdy pamieta jak full seta stracil :P ) Hmmm Dalej Foxy Darow x2 Whiskeyjack Ulrena Clanonx2 xD No Co Tez Frag ^^ Pozdro Dla Janusza Mojego Brata Krwi <3 Fetomann Bady Fur Jixxufi Blokers Ivan I to na tyle pozdro kundlu =* A i jeszcze cos dodam jak nie wierzysz to zajrzyj www.tibiaring.com zakladka w lewym górnym rogu pozniej dasz sobie rade dzieciaku neostrady OKAAAAY KONIEC NAPINKI YOOOO ZIOM POZDRO DLA HONEGO DRESA MOJEGO =* =) |
Cytuj:
|
No nareszcie cos sie zadzialo na furorce malo co a na antice od zajebania xD
hehe |
Feb 01 2009, 21:20:12 CET Died at Level 219 by a dragon lord
Feb 01 2009, 21:21:45 CET Died at Level 323 by a nightmare scion kto to? |
Cytuj:
Jak zgadłem to pjona o/ Apropo. Staszek nażekał, że jego dostawca internetu przycina w c***a, bo ¶ci±ga ''Gotowe na wszystko'' sezon 5. No ale czego wy chcecie dzieci za 9MB/s za 7zł Miesięcznie. (na 490 mieszkanców obozowiska) |
OdejdĽ, proszę.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:55. |
|