![]() |
|
@up i x2 up
Możecie spróbować z blokerami na dragach , mount stertum "tomb" i cyce , poh na cycach i guardach , guardy na crush helmet quest (po ss odrazu). PS jakie macie servy? :] |
70 Ed Pacc
Eq Normalne ,bez SoftÓw Gdzie MogĘ ExpiĆ By MieĆ "+" I Exp ~50k/h? Mam Pecha Do Loota! |
Cytuj:
|
Cytuj:
@w0rst Spróbuj dragi w Veno, Ank lub na Yala. Możesz również chodzić na Hero w Yala ale tam raz jest loot, a raz nie. Ewentualnie Gs'y, lub największy spawn Barbów. |
Gdzie mogę expić palkiem lvl 60+ aby mieć zysk w kasie oraz exp ~30-50k/h eq w miare dobre skille tez z góy thx za odpowiedź
|
[quote=kupalos;2566747]Gdzie mogę expić palkiem lvl 60+ aby mieć zysk w kasie oraz exp ~30-50k/h eq w miare dobre skille tez z góy thx za odpowiedź[/QUOT]
Jak na faccu to najlepiej Dark Cathedral na -2 lub za teleportem :D Dobra kase leci i dla sporty mozna ciagać loot baga do skrzynki na Outlaw campie |
73 pall Skills 87/70
80 kina Skills 80/80 40 druid mlvl 43 100 k do zwastowania/na eq. Celesta-Non Pvp,. |
Cytuj:
Dragi i Dle na d lair w Veno Gsy, i inne monstery na PoH KINA: Tak samo dragi i dle, DRUID: Guardy w kopalniach |
Gdzie expic 27ms tak żeby wyszło na 0 albo na +. Myslałem, że może gdzieś z monkami itp.
|
Mam 44 Royal Paladin
Eq: Crown Helmet Paladin Armor Blue Legs Boots of Haste Demon Shield Bije z Royal/Enchanted Spearów Gdzie mogę expić (pacc) żeby wyciągać co najmniej 60k/h? Wyciągam tyle na cyclo, ale tam duzo ludzi. Tomby tez odpadaja bo przed coinem wyciągne max. 40k, a za jest duże waste. |
Mam 20 druida narazie expie cyklopsy Mount Sternum wbiłem dziisaj 4,5lvl więdz chyba nie ma co zniemiać nie?:D wyszłem dzisiaj na plus 2k może.
Ale to odrazu zapytam co kupić jak mam 100k do dyspozycji(mam eq:spirit cloak,hotm,p legs,leather boots,platinium amulet,monglith rod,necro rod) Chcem kupić bohy b legi i demonke (reszta na poty)dobry pomysł? |
@up Kup Bohy i Focus Cape.
Tarczy drogiej nie kupuj bo od 30 lvl Book, a ten 30 lvl wbijesz w góra 5 dni. Możesz ewentualnie kupić dragonke. |
Paladyn
- 25 lvl - skille 61/43, zawsze można podskillować ^^ - Facc - Harmonia - belted cape, knight legs, crown helmet, scarf i bohy, 5 minut stealth ringa i żeby nie było dużego waste teraz expie w GL, ale tam już za słaby exp PS mam uraz do guardów i żadne dragony mnie nie obchodzą co powiecie o mintwallin i co to jest ten tomb pod cycami? pewnie tam dużo ludzi jest powiedzcie miejsca z waste i bez waste gdzie expić? |
Cytuj:
na 25 lvl mozesz spokojnie expic na Cyclopach w mt. sternum na + napewno bedziesz wychodzil :P |
na czym expić knightem 36lvl (28 % do 37)
skille 67/67 eq Crown helmet, medusa shield, knight set, Bright sword, Fur/Leather boots, scarf |
@up EF, MT
|
30lvl, 30mlvl, elder druid, gdzie expić żeby nie było waste.
|
80 lvl, ek, eq: rh, dsm, avenger, g-legsy, bohy + softy, p-ammy
skille 79/73 (nie treniłem shielda) chce mieć dosyć dużo k/h, może być lekki waste, bo odrobię na chor. odpadają: żółwie, barby, chor, małpy. chce coś ok. 70-80k+/-. znajdzie się coś? :) odp, proszę. |
może dragi w yalahar?
waste nie powinno być a exp będzie niezły......... |
Trzeba mieć jakiegoś questa zrobionego? Ile +/- k/h wychodzi? Jakaś mapka by się przydała, kthxbye :* :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:19. |
|