![]() |
|
Cytuj:
|
1. Wślizg Bartona na złamanie nogi Diaby'emu - zero reakcji sędziego.
2. Rzucanie Szczęsnym o ziemię przez Nolana - zero reakcji sędziego. Liniowy stał 2m od miejsca zajścia i też mu to wisiało. 3. W tej samej sytuacji kartkę dostał... Szczęsny! Bo nie chciał oddać piłki graczom Newcastle, podczas gdy wznawiać grę miał Arsenal - logika sędziego powalająca. 4. Pierwszy karny kontrowersyjny, drugi - z kapelusza. 5. Gol Van Persiego też nieuznany niesłusznie. Chociaż tutaj można by się kłócić, że mu ręka wystawała 5cm za obrońcę, więc ostatecznie mogę się zgodzić, że nie była to błędna decyzja. Jako przeciwwaga jedynie ten nieuznany gol dla Newcastle. A Diaby faktycznie przesadził z reakcją, czerwona dla niego jak najbardziej słuszna, ale to nie on zasługuje tu na miano rzeźnika. Popatrz jak wyglądała sytuacja - jak niebezpiecznie po tym wślizgu wygięła się jego noga - i pomyśl, czy sam byś się na jego miejscu nie wkurzył... |
Ja Diabiemu(?) na zawsze zapamiętam wejście w Sneijdera w meczu towarzyskim. Dlatego dla mnie jest ...
|
To co, maly typer ligi mistrzow na dzisiaj i jutro?
Milan - Totenham 2:0 Valencia - Schalke 1:1 Arsenal - Barcelona 1:2 Roma - Szachtar 0:2 |
Milan - Totenham 0:3
Valencia - Schalke 1:0 Arsenal - Barcelona 2:0 Roma - Szachtar 1:0 Fajnie by było, gdyby Barca odpadła... Coś mi działają na nerwy ;p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Och jejku, jejku, Barca przegrała ;D Coooo za niefart xD Cieszę się, że w końcu ktoś pokazał tym cwaniakom, że w tej swojej lidze mogą łoić tyłki jakimś cieniasom, ale w europie nie jest tak łatwo... ;d Mam nadzieję, że korzystny wynik dla Arsenalu powtórzy się na Camp Nou i te kozaki z Hiszpanii pożegnają się z LM ;)
|
Od paru lat tak zajebistego meczu nie widziałem B)
|
Lech
Lech Poznań jak myślicie wygra ? Wielka chwila sam osobiśćie nie idę na mecz ponieważ biletów brak :( bo połowa stadionu jestem pewien wygranej Lecha jedyna drużyna ktora Polske reprezetuje Klubowo i tak czy tak moim zdaniem bardzo dużo osiagneli i Brage pokonaja bardzo chce zeby trafili pozniej na Liverpool
|
Cytuj:
|
Sorki za post pod postem no ale musialem gdzies wyrazic moje zdziwienie gdzie przegladajac wyniki na livescore.com zobaczylem ze Grosicki 3 brameczki strzelil. Glowacki w swoim meczu tez ustrzelil brameczke.
|
Dzis, po konkursie na MŚ w Oslo Adam Małysz oficjalnie ogłosił zakonczenie kariery.
"Decyzję podjąłem jeszcze przed igrzyskami w Vancouver, ale nikomu o tym nie mówiłem, żeby bez zbędnego szumu spokojnie dotrwać do mistrzostw w Oslo. Teraz mogę powiedzieć już oficjalnie, że w tym sezonie zakończę karierę, a zawody "Skok do Celu", na które serdecznie zapraszam pod Wielką Krokiew 26 marca, będą ostatnią okazją do zobaczenia Adama Małysza na skoczni." No coz, jako wierny kibic skokow ze swojej strony moge tylko podziekowac Malyszowi za tyle lat dobrej zabawy, za wszystkie sukcesy ktore osiagnal stajac sie prawdziwa legenda tego sportu :) |
Nie wiem czy wiesz, ale to temat o piłce nożnej.
|
O Arsenalu
|
To, ze jestescie tu tacy monotematyczni, nie znaczy ze nie mozna wam odrobine urozmaicic zyciaB)
|
Dziś far$a idzie na dno.
|
Cytuj:
|
Sra-senal na far$e
Van Persie starts for Arsenal tonight. Wilshere - Cesc - Diaby Arshavin - Van Persie - Nasri Brak pujola i pike. Valdes na bramce. Arsenal awansuje. PUTA BARCA |
przegapilem cos przychodzac w 40 minucie meczu? Kartka dla Persiego = sprzedany mecz, 90k ludzi na trybunach mozna nie uslyszec gwizdka. Zreszta rok temu tez musieli wywalic zawodnika Interu aby wyrownac szanse,zalosne.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:33. |
|