![]() |
|
w tym roku będzie CG:R3 : 3 ciekawe czy to będzie ekranizacja CG:Nightmare of Nunnaly : D
|
Cytuj:
|
Tja tja, ja cg skończyłem. Końcówka mnie zaskoczyła. Guudo! Naisu! :D
Teraz mam plan oglądać ttgl. Mechy coraz bardziej mnie kręcą :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zrobie to przed czym Nari ostrzega :) PS. Daniel, podpadniesz Groci, to prawdopodobnie dostaniesz bana. Nie żeby mi to przeszkadzało, ale ostrzec można :) Nippah~! Corgar Frizz |
A ja przeczytam sobie Kenshin'a i Inuyashe.
Nie ma to jak dobre klasyki o samurajach. :p |
Ha, jutro kumpel mi przyniesie najprawdopodobniej:
Tonagura!; Chobits; Melancholy of Haruhi Suzumiya! (sezon 1); Sayonara Zetsubou Sensei! (tego pewien nie jestem pewien); 5 Centimeters per Second; i chyba jeszcze coś. ;) Zapowiada się długie oglądanie. B) |
5 centimeter per second będziesz miał w HD? Bo oglądanie tej pełnometrażówki w innej jakości to grzech!
Nippah~! Corgar Frizz |
@Toaru kagaku~ 14
Wieje nudą w tym odcinku, pare minut było może ciekawe. Następny odcinek zapowiada się równie nudno. |
Railgun dalej wychodzi? Myslałem że będzie miał tylko 13 odcinków. Ale to świetnie się składa, bo Kuroko i Misaki nigdy zbyt wiele :3
PS. To mój 999 post w tym temacie ^^ Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
|
Ze tak pozwole sie wtracic do waszej pogawedki i zadam pytanie, jakie oczekiwania macie co do drugiej wersji K-on!?
|
Cytuj:
|
MOE MOE KYUN! :D
Zeby tylko nie spiepszyli drugiej serii. ;< |
@K-On! 2
Moeness: OVER NINE THOUSAND! Jeśli będzie inaczej, lece do japonii i poleci kilka głów. A może 3 seria Haruhi powinna wyglądac tak? : http://i415.photobucket.com/albums/p.../HaruhiKon.jpg :3 Nippah~! Corgar Frizz |
A patrzcie ten amv:
http://www.youtube.com/watch?v=CRoefCsP3vM&NR=1 Fajny, dawno takiego nie widziałem ;p. Aż naszła mnie chęć pochwalenia się. |
Cytuj:
|
@Juzefek
Cicho bądź :) Przyjemnie się oglądało. Nippah~! Corgar Frizz |
Bo Yoko była? <3 : D
|
I wiele innych ;p
Nippah~! Corgar Frizz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:47. |
|