![]() |
|
30 paladyn
Skille 62/50(nie chce waścić pacca na skill ^^ ) Pacc Secura Crusader helmet,Blue robe , blue legs, royal spears,crown shield, boh Expiłem na sacarabach gdzie sredno bylo 20 k/h ale mi sie to znudzilo ;/ ;P Powiedzcie mi gdzie najlepiej expic zeby nie bylo waste żeby szybko exp szedl i zebym wychodzil nieźle na plus ? :baby: |
Polecam wogule postac robic w venore
Dlaczego? Duzo respow questow slimow i tym podobne Na 31 lvlu moim kinem expie na pohu. I dostaje 40+/h expa! Wbijamy skille 65/65 i z 30lvl i cycki walimy z walki ofensywnej(tej zoltej) a dragi i slimy na full atack. Zawsze radze miec jakies fire bomb rune jak by byl gs. Wtdy wystarczy tylko w niego walnac i uciekac w gore/do temple/przed siebie :) To na tyle:cup:B):]:p:):D |
Mag 33 lvl
MLV 35 (bez żadnych bonusów) EQ nie jest wazne w sumie ;P Szukam miejsca z dobrym lootem, |
Cytuj:
|
Siema mam pytanie gdzie expić na facc 47 palem skille 76+2/62
Eq: crown helmet, paladin armor, blue legs, bohy, demon shield i rsy, p ammy CZy dam radę masowo bić gsy bez waste i zagrożenia śmiecri na pohu? EF i OF zajęty d lair tak samo cyce i tomb pod nim także Non-pvp Pzdr |
Pall 23lvl skille 53/36 (wiem ze do du*y ale poskilluje po 30)
eq: dark helm/belded cape/p legi/dragonka/rsy PACC serv non-pvp |
Cytuj:
Sorry że z konkurencyjnej strony ale tu ma ładnie opisane: http://www.forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=88197 Cytuj:
|
134 Elite Knight
86/80 DH ~~ MPA ~~ MMS ~~ G LEGS ~~ BOH ~~ SOFT ~~ EMERALD SWORD Non-pvp Dostep do wszystkich zakątków Tibii |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szukam dużego respa beho i elder beho (mam pacc), 52 Elite knight skille: 74/73.
|
40 lvl Elite knight skille 67/66
Eq : Golden armor , BS , Crus helmet , vamp shield , knight legs , bohy Do tej pory meczylem scaraby na -3 i bylo gdzies expa 20 k /h ;x Jakie inne miejscowki polecacie ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chociaż na Twoim lvl moim ED expiłam na stone tomb -1, peninsula tomb -1, robiąc lootbagi - zawsze się zwracało z nawiązką. |
Mam taki pytanie:
Dam rade druidem 25 lvl eq początkujące na guardach na crus queście ? Prosił bym o szybką odpowiedz. :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:11. |
|