![]() |
|
2x up
hahahahahahaha Geo/ |
@dark wiewi
Cato napisal ze sella 72 ed free bez hunta... a ty piszesz czego zmienil pass i dotego masz w profilu nick tego ed i lv .. tera all wiedza jaki char i jezeli ktos z inso obczail to na bank hunted juz jest =] GZ ! @down inso to nie interesuje lol.. jezeli cato ma passy to go napewno beda huncic pomysl |
Cytuj:
Chodzi mi o to że mnie wyrysał i tyle !! |
No tera napisz selne 72 ed z huntem
|
@Dark_Wiewi & CatoTrzeciWielki
Porobili sie sami we 2 ;D. Nie ma jak zgranie ;P |
Cytuj:
jak sie porobili cato sprzedal chara i ma wyjebane uehuehueheuhe |
?
Cytuj:
zamiast mi napisac na gadu to spamisz forum scierwem ps..mam nadzieje ze wiesz kim jestem:D |
zal
tak patrze na te forum bo mi sie nudzi i mi sie rzygac cche
nie bede nikogo wyzywal ani philipa mimo to ze sie cwhali ze mnie kiedys na demchach ubil jak bylem z rorem bo beke zneigo krecilem na expie ani nikogo bo to nie ma sensu mowicie tylko philip ze orszak nie ma szacunku u nikogo a powiem ci ze jak bylem w tej gildi to byly moje najlepsze dni spedzone w tej pojebanej grze takiej wporzadku ekipy nigdy nie znalem... pozdrowienia dla tych ludzi zktorymi bylem w orszaku jak mozecie to podjacie na forum swoje numery gadu moj nick w tibi to non max kiedys nieczajek'raven |
spierdoleni jacys jestescie ;P nie wiem ocb ;P
dark wiewi jak moge napisac do ciebie na gg jak mi go nie podałeś ? ;P chyba edytowales posta ba wczesnije bylo co innego napisz to bo nie widzialem @dudek Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
nicku tej postaci nawet niema ;) sell 72ed i 67ms 43 dni pacc danera pisać gg:800038 pokieruje dalej co i jak ;P ;) |
Ded za nic;/
Dlaczego Takie Cos istnieje?!? Expie sobie spokojnie na of a tu wpadaja i mnie bija ich pretekst to :"becouse u not give legs". Czy to jest normalne .
Nie umiem dodac SS ale macie linka na image shack : http://img98.imageshack.us/img98/2610/dedsm7.jpg |
|
sell...
Elo mam do sprzedania RP lvl 80+ wiecej info pod nr gg 3684787 lub tel:512657844
|
|
Coś oddemnie bo już dawno nic nie wklejałem ;)
|
Hmm ponoc mam hunta a lvl idzie uhsuahsuahs :baby::cup::cup::cup: pozdro dla inso hahaha beka :D:D
http://img502.imageshack.us/img502/5750/uo0033nu8.jpg |
Guber nie wiem po co piszesz takie rzeczy mogles expic sobie spokojnie i nie dawac tych ss. Bo czuje ze tak czy tak Cie dopadna :P nie zebym Cie nie lubil ale wyrazam swoje zdanie. Jutro pewnie bedzie ss od philipa ktory dostal fraga za Ciebie :P
|
no rank danery sie od 128 lvla zaczyna teraz tylko zebys nie wyexpil za szybko bo cie znajda ;o i nie expij tam wiecej gdzie dales ss bo teraz jak tam zobacza 127 pallka na diabolic impie czy tym rejonie to padnie ;d ogolnie to nie wiem po chuj ten ss ale no nie wnikam gl.
|
Jak for me to char twego reala Nirwa Oblivion więc nie wiem wtf o.0
|
@ Zeriel and Sawio poki co kontroluje all i jest dobrze hehe :D zobacyzmy co bedzie :P pozdro :)
@ Szafa a mam Ci dac next ss-a z otwartymi vipami zeby Ci lyso bylo ? :) albo innego ss-a palka ktorego tez mam na danerce ? :) Zemsta jest slodka :baby::baby: Sry za off-a :( |
Mi łyso nie musi być bo ja ukrywać się nie muszę normal se gram xd
Ino skojarzyłem 127 rp to odrazu nirwa się nasuwa tym bardziej, że twój rl |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:39. |
|