Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Juzefek 12-01-2010 19:14

Btw. co to za anime z okolic 2:40?

Radix 12-01-2010 20:27

Rycerze Zodiaku Ftw!!!

Grycan 12-01-2010 20:42

@Shuffle koniec.

Seria ok. tylko zakończenie zjechane. [spo]
Ukryty tekst:
A i pociąć się, żeby uratować dziewczynę którą się kocha.
[/spo] To tylko japońce potrafią wymyślić.

A teraz albo Shuffle Memories albo Ergo Proxy. :) Bardziej skłaniam ku temu 2-giemu. ;)

Gangrel 12-01-2010 20:51

Frizz, a pierwsze? Tez nie rozpoznalem...poza tym TTGL, Toradora, CG, Bakenomogatari...

Smuggy 12-01-2010 21:54

Ano przyjemne mnie też się podobało.

Co to za nutka tak btw.?

#Gangrel
O ile się nie mylę to Pandora Hearts? :D

#edit
Dobra znalazłem xd

Gangrel 12-01-2010 23:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smuggy (Post 2719247)
Ano przyjemne mnie też się podobało.

Co to za nutka tak btw.?

#Gangrel
O ile się nie mylę to Pandora Hearts? :D

#edit
Dobra znalazłem xd

Możliwe, tego nie widziałem, aktualnie oglądam DearS. Głupie to, że hej! Ale fajneee. :]

Rayza 12-01-2010 23:36

pierwsze to Pandora Hearts~~ ^^ bd. fajne anime~
czwarte Michiko to Hatchin~

Corgar Frizz 13-01-2010 01:44

Brawo Rayzuś! Jako jedyny opanowałeś umiejętność czytania opisów filmów! Naprawdę, jestem z ciebie dumny.

Właśnie wróciłem z Avatara, świetne anime mogłoby z tego powstać. Jestem pod ogromnym wrażeniem filmu, ale niestety mój umysł jest skażony do tego stopnia że momentami miałem myśli "O! Spirale!, Zupełnie jak Crysis, OMG Outland z WoW'a, ja na epic flying musiałem wydać 4k golda -.-" Cóż, kto powiedział że życie no-life'a będzię lekkie i łatwe.

EDIT. I wielka dupa... Bye bye Pacon. Gdzie się podziały wielkie konwenty, na które można było się dostać bez kampienia się na stronie, żeby jakimś cudem otrzymać wejściówke. Mam nadzieje że Balcon 2 będzie conajmniej tak wielki jak w tamtym roku.

Nippah~!
Corgar Frizz

eerion 13-01-2010 02:37

http://www.youtube.com/watch?v=jP8P3...esh+div-r-2-HM

takie małe...
Nyan Nyan!

Rayza 13-01-2010 11:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2719394)
Brawo Rayzuś! Jako jedyny opanowałeś umiejętność czytania opisów filmów! Naprawdę, jestem z ciebie dumny.

Właśnie wróciłem z Avatara, świetne anime mogłoby z tego powstać. Jestem pod ogromnym wrażeniem filmu, ale niestety mój umysł jest skażony do tego stopnia że momentami miałem myśli "O! Spirale!, Zupełnie jak Crysis, OMG Outland z WoW'a, ja na epic flying musiałem wydać 4k golda -.-" Cóż, kto powiedział że życie no-life'a będzię lekkie i łatwe.

EDIT. I wielka dupa... Bye bye Pacon. Gdzie się podziały wielkie konwenty, na które można było się dostać bez kampienia się na stronie, żeby jakimś cudem otrzymać wejściówke. Mam nadzieje że Balcon 2 będzie conajmniej tak wielki jak w tamtym roku.

Nippah~!
Corgar Frizz

na animatsuri 1,2 było tak samo wiec w czym masz problem oO"?

Corgar Frizz 13-01-2010 12:03

Z tego co pamiętam, to z dostaniem wejściówki na Animatsuri w tamtym roku nie było żadnych problemów, tak samo jak i na Balcon. Zupełnie inaczej wygląda to w wypadku B-conu i Paconu, gdzie pula wejściówek wyczerpuje się kilka minut po otwarciu rezerwacji. Łapiesz już do czego pije?

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 13-01-2010 12:18

jest ich "350" i wyst. z formularza podanego w linku newsa, wysłać maila i to all Oo''

Corgar Frizz 13-01-2010 12:35

Rayzuś, ja cię proszę, nie dobijaj mnie. Wejdź sobie na anime.com.pl i poczytaj komentarze. Wtedy będziesz wiedział że te 350 wejściówek już się rozeszło i wypełnienie formularza nic nie da, bo nie dochodzą maile.

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 13-01-2010 12:37

no to trudno xD'''

Corgar Frizz 13-01-2010 12:40

Noo, lud jest spragniony konwentów, więc cholernie ciężko się załapać. Może w wakacje będzie luźniej^^ W samym lipcu szykują się 4 wielkie konwenty!

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 13-01-2010 12:48

A ja mam wejściówkę ^^ trzeba było kombinować xD nie martw sie bedzie jeszcze pula na 2 dni bez noclegu i 1 dzien : p

Corgar Frizz 13-01-2010 13:04

Bez sleepa nie jade. Już na 2 conach ominął mnie sleep, trzeciego razu nie będzie.

Nippah~!
Corgar Frizz

Rayza 13-01-2010 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2719449)
Bez sleepa nie jade. Już na 2 conach ominął mnie sleep, trzeciego razu nie będzie.

Nippah~!
Corgar Frizz

zawsze masz namiot ew. hotel ^^ lub jeden dzien~

Corgar Frizz 13-01-2010 13:25

Ja nie mam zamiaru spać, tu chodzi o to że zwykle najlepsza część konwentu dzieje się w sleepach. Kogo obchodzą panele i konkursy, w konwentach chodzi o social! A wiadomo, bez sleepa jest strasznie ograniczony.

Nippah~!
Corgar Frizz

Otakuma 13-01-2010 18:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2719077)
A patrzcie ten amv:
http://www.youtube.com/watch?v=CRoefCsP3vM&NR=1

Fajny, dawno takiego nie widziałem ;p. Aż naszła mnie chęć pochwalenia się.

Zaiste, cieszy oko, jak i ucho, krótko mówiąc bardzo udany AMV

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:57.