![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@down Stan: Na Emeryturze Świat: Hiberna czytanie dobra rzecz, pozatym o ile wiem to forum jest publiczne, a nikt nie prosił o opuszczenie tego forum jak kreatyna itd. spamowali. @3down Jakiś problem? Coś nie pozwala Ci spać? Gadając tak, myśle, że tracisz szacunek napewno w oczach wielu forumowiczów, bo tak się składa, że nie tylko ja oglądałem to anime |
@Swiety
Widze, że jesteś z Hiberny. Wyjdź proszę bo to forum Furory!!!!! Nie widzisz? O matkooo jakie głowinki. Chlopaki za durzo Tibi! |
To jest jakis film z tej akcji?
|
Cytuj:
|
No dobże , już zreportowałem niesfornych formowiczów :cup: teraz tylko czekajcie na bany...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
nie odpowiadaj, koniec tematu |
aaaaaa no i
BELIX~ Feb 02 2009, 21:56:29 CET Killed at Level 136 by Teddy Rosebeard and by Zeniel |
Tylko Karol nagrywal, ale plik sie zjebal, a DR napewno nie da filmiku ze swojego ujecia.
|
|
Cytuj:
To masz naprawde czym sie chwalic ten char ma wiecej lat niz ty grasz w tą smieszną tibie :D:D :baby::baby: A i do bot charów MONTURA I JAMES JAK TAM LIZARDY H@H@H@H@H@H@H :D:D:D:D:D:D:D:D |
Nicke:
west west west KURWA north ! north a nie west west HAUAHU AHUHAUHAUAHUAUHA paralizuj go kurwa east west west south, PRALIZUJ KURWA, ok gut, W DOL W DOL, OK GUT RASZ !!!!!!! sorry ale2 EWRYBADY RASZ SORRY ALE HAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAH AHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHA HAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHAH AHAAHAHAHAAHAHAHAA a ja myslalem ze on mozg ma ja pierdole ahahahahahahahah btw fajnie na vencie macie, ja bym zmutowal all i sam biegal taki rozpierdol ABAAAHUAHAU KOPIE KOPIE AUHHAUAHUA KURWA KABARET AYGYAGAYGAYAGYAGAAAHUAHUAHAUHAUAA ADMINI PROSZE NIE WARNOWAC ZA TEGO POSTA, ALE SAMI POSLUCHAJCIE, NAGRANIA KATRILI Z OPENY TO PIERDOLNIECIE SAMI JEGO "PIERWSZYM PIERDOLNIECIEM MAGÓW I DRUIDÓW" HAHAHAHAHAHA |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
Zamknij ryj pizdochlapie pojebana dziwko kurwa twoja stara mi ssie teraz oł je oh tak jee wiidze ze jom szkoliles o tak hmm mmhh ekhm. Khazul pozdro Vision nad zycie!! |
do lekarza chlopie skocz
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:53. |
|