![]() |
|
Opłaca mi się expić na guardach z hmm własnoręcznie zrobionymi ? Dużo szybciej będę je zabijać ? Jeszcze jedno małe pytanko jak wbije 26 lvl i wezmę rózgę i expiąc na POH na cyklopach będę miał większy exp niż na guardach z necrotic i hmm ? :baby:
|
Cytuj:
Ponawaim moje pytania 2x up |
Cytuj:
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marcin93 Pokaż post Witam! 42 knight ze skilami 61/59 na czym ma expic ze moge expic z waste i ile okolo to waste wyniesie. Nie mam PACC-a. Moje eq: BOH-y, Medusa Shield, Plate Legs, Knight Armor, Crown Helemt, do dyspozycji BS albo F Sword. Co proponujecie ?? (Czekam na wiecej niz jedna odpowiedz) Z gory dziekuje Ponawiam swoje pytanie Idz podskiluj, po czym mozesz isc na Mount Sterum,Dark Catedra. |
Cytuj:
Sorki, niezauwazylem ze masz PACC, idz na Tomb, Acienty pojedynczo,Dragi[Yalahar/Ankh], Cyclopolis :) |
Cytuj:
Sam dasz spokojnie rade, moze bedzie wieksze waste ale z knightem to bedzie znikomy exp :),tam zawsze jest kilka osob wiec resp bedzie wybity, po resecie niezapuszczaj sie,poniewaz so po 3-4 dragi na 1 miejsce, jak bedzie 4-5 osob to exp powienien ci fajnie leciec ;),ewentualnie wyveryny. |
Cytuj:
|
@up
Rozumiem ze facc. Poh, deep fibula, of, dle na lairze, demona z blokerem, dc -3 |
Royal Paladin
65 / 50 30 level Blue set, steel helmet, crown shield PACC area plx:D |
Gdzie exp??Sorcerer 56 bez Pacc 53mlvl.chodzi o szybki exp moze byc waste
|
Cytuj:
Cytuj:
|
90 Royal Palladin
Skille : 86 + 4 Mlvl : 18 Eq : Palladin arm Yalahar Legs Royal helmet Demon shield Boh/Softy Wczesniej expilem na Dla'ch 100k/h Z premia 150k/h Co polecacie moze byc waste |
Szukam jakiegoś respa beholderów, dobrze by było jakby były jeszcze elder beholdery, mam pacc. 54 Elite knight, skille: 73/72.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
78 ms
bez softów 60 mlvl |
Cytuj:
Jeżeli nie chcesz waste/ chcesz wyjść na plus to oczywiście ancient scaraby 120k/h exp. |
33 ms 35 m lvl czy dam rade expic na earth elementalach jesli tak czy wyjde na 0 i jaki bede mial exp/h a jak nie to gdzie expic na paccu.
|
Cytuj:
Na pacc arena oczywiscie : ) |
70 lvl
skile słabe 72/67 EQ : Golden arm,Boh,avanger/justice seeker,crusader helmet,vampire shield,b legs. Gdzie najlepiej expic i gdzie najlepiej zarabiać na FACC |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:17. |
|