![]() |
|
loo wy glupki techna wam sie zachcialo....bojta sie Boga xD
|
... i tak disco polo jest najlepsze...
|
etherek jak bys sluchal tej muzyki tyle lat co ja i znal tego dj od pierwszych utworok to tez bys tak powiedzila bo np paul van dyk jest dj jednym z najlpeszych na swiecei i ni musi sie srzedawac i tak kazdy go uwaza za klase sama w sobie tiesto np jego in serch of sunrise sa boskie ale jak zaczole robic nutki ktore ocieraja si o "dance for live " to juz dla mnie ciera sie o komercje bo kazdy wisniak go uwielbia albo chociaz traffic ssto tez jest komercja satalo sie hitem wiejskich dyskotek jak chesz sie ze man klucic bardzo prosz :) Naprawde mam duze pojecie na ten temat nie przechwalajac sie .. Skoro jestes zwoleninnikeim tiesto badz laskaw podac mi chociaz jedana nutke ktora jest wg ciebie klasykiem w jego wykonaniu
Tiesto jest mistrzem remixu i kompilacji ale jego nutki singel ostatniego czasu staly sie bardzo i to bardzo komercyjne tak samo jak Armin van Buuren-a |
Kazdy ma swoja opinie na ten temat ja nie powiedzialem ze tiesto to komercja w 100% ale jego najnowsze utwory ocieraj sie o komercje
A to ze wyskakujesz mi z tekstami ze niema o tym pojecia to sie mylisz jak jestes taki kozak to napisz wymien chociaz jedn utwor tego dj pomojajac trafic dance for live i dopiero mnie jedz na forum bo jakbys wsykoczyl na jakims lepsym forum muzyczym z taka wypowiedzia to by cie zjechai chyba ze jestes fanm hazela i innego shitu pzdro ;) Klaas14 Czego słucham ;p zobacz osbie nutki Richard durand Marco V Paul van dyk kyau vs Albert polecam ;) No i kto che niech zobaczy sobie nutki Jose Amnesia naprawde dobry dj ;) inspiracja dla nicku w grze :) Jesli ktos che dyskutowac na ten tema moge zostawic gg ale te wypowidzi mnie troche dobily :) |
HHAHAHAHA Widzę tu samych fanów Tiesto półboga <lol2>. Jesli piszecie że Tiesto jest niekomercyjny to równie dobrze mogli byście napisać ze PvD to komercha ;)... Tak Jak Jose napisał, Tiesto jest mistrzem remixów bynajmniej był teraz go już nie słucham bo wiem co tworzy... Chce się wzbogacić i tworzy shit szacunek dla niego tylko za takie nutki jak "just be" "close to you" "in my memory" czy tez "Flight 643" wtedy był kimś... Teraz jest nikim... I proszę was nie kłóćcie się bo chuja wiecie o tej muzyce... Słucham Trance'u od przedszkola wiec chyba mam jakieś pojecie...
|
powiedzcie mi po co Tiestio chce się wzbogacić jak ma w huj kasy ... EC - my love , lipna nutka ale fajniejsi byli póki nikt ich nie znał :) nawet nie wiecie w ile utworów wplątane są kawałki z utworów EC ... ale kończcie kłótnie bo będzie wyglądała tak : jedni swoje, drudzy swoje i tak w nieskończoność :)
p.s w ogóle to Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia > Serwer Only Danera więc... ss pls ! http://i510.photobucket.com/albums/s...uu/demon-1.jpg |
No moze ta rozmowa niema senus niech bedzie kazdy ma swoje zdanie ja sie trzemam swojego a ty bys sie nie dorabial jescze wiecej jakbys mial okazje ??;p ale dobra nvm kazdy ma swoje zdanie ale wypowiedz ze east clubbers to techo/trance to juz jest naprawde przegiecie ;D
|
a pier*olicie ...
ja nie jestem fanem Tiesto poprostu lubie go i szanuje go bo to co on zrobil to jest mistrzostwo .. macie racje jest mistrzem remixow w 2008 roku jak mixik zrobil Piratow z karaikow to mnie rozwalilo ,wyrywa z butow ta nuta do dzis ;)) taka jest prawda jakies tam piosenki sa komercyjne Dj-a Tiesto ale to nie znaczy ze odrazu jest komercha , na ta chwile to komercyjny jest Armin van Buuren a wracajac do Tiesto to takie hity jak Adagio For Strings nie trzeba tlumaczyc :) ja nie gustuje tak bardzo w Trance-ie lecz wiem cos na ten temat wiec prosz cie nie mow ze nie wiem nic o tym i ze by mnie wysmiali ;)) ja gustuje juz od bardzo dawna w Dancecorze i Hardstyle-u i dotego dochodzi tez Electro i Jumpstyle :cup::cup: pozdrawiam all wariatow techno maniakow B) |
"ale wypowiedz ze east clubbers to techo/trance to juz jest naprawde przegiecie ;D"
tu sie zgadzam w 100% ! filip gej :baby::baby: |
Guber kiedys z arturkiem byliscie best friends a teraz cie ubija, obrazacie sie... co sie stalo ze taka zmiana? W sumie dzieki tobie guber ja zakonczylem znajomosc z arturkiem ;>>> i dobrze sie stalo, bo to falszywa osoba ;d
|
Nom ta nutka z Piratow wymiata bez kitu kojaze to z jakiegos isos-a ale jak slysze traffic to mnie kurwa cos normalnie wyprowadza z rownowagi i to waslnie jest ocieranie sie o komercje wg mnie ale to tylko moje zdanie :)
Pozdro ;) |
Joseamnesia
o gustach sie nie dyskutuje to pierwsza zasada po drugie ile ty sluchasz tej muzyki ? 2 lata ? xd zreszta nvm mysl sobie co chcesz :p ja wiem swoje :]:] |
Off Quest
Macie cos z mojego offa
Done http://img504.imageshack.us/img504/4061/offdonejz9.jpg koło Orc Kinga ... hail noobs http://img401.imageshack.us/img401/3232/niemowhitm2.jpg Ładne Combo http://img401.imageshack.us/img401/3272/rox1jh5.jpg xD http://img401.imageshack.us/img401/8820/rox2lc4.jpg |
No moze i masz racje o gustach .A co do sluchania tej muzyki to wiesz nie musze ci nic udowadniac ale z reka na sercu slucham tej muzyki okolo 8 lat wiec troche sie mylisz ;) Zaczynalo sie od fascynacji wixa typu energy itp ale teraz akurat przynajmnij ja tak sadze ze mam ulozone poglady na temat muzyki a szczegolnie elektronicznej :) tieso wg mnie jest dj-em ktory jest inkona tej muzyki ale jego nowsze utwory zaczynajac od trafic itp zaczely sie stawiach hitami wiejskich dyskotek i takie sa fakty nie da sie tego zaprzeczyc
Ja jako sluchacz doceniam bardziej utwory mniej znanych tworcow poniewaz maja swiezosc a kolesiom takmi jak tiesto i armin wg mnie brakuje pomyslow takie moje zdanie obym sie mylil ;p jedny dj ktory jest caly czas na jednym wyskoim poziomie to Paul Van Dyk jezeli chodzi o znanych przedstawicieli gatunku :) |
|
=)
A ci Dalej o tej muzyce japierodole haha^^
Sell 175 Royal Palladyn ~ Offerts ... Sell 58 Blue poc 18 Demon Dust 23 red poc Demon Trophy Behe Claw Focus Cape Titan axe Mercanery Sword i jakeis tam smieci ;p |
no co przynajmniej jeden temat co po sobie bardzo nikt nie jedzie ;p
|
tIDE dodaj ze na twojego chara mialo dostep inso i maja listy ktorymi moga zbanowac/zdeletowac postac jezeli tylko sie im cos niespodoba:)
czyli jezeli ktos kupi tego 175 rp to musi byc marionetka inso w innym wypadku konczy sie to banem/deletem:) tIDE i nierobie tego dlatego ze mam cos do cIEBIE tylko poprostu znam ludzi ktorzy kupuja chary za rl hajs i niechce zeby popelnili blad wydajac grube pln na ta postac . |
Na*******acie kto to ile nie słucha jakiej muzy i kto jaki to wielki znawca nie jest, a nie lepiej poprostu napisać niech każdy słucha czego chce i co mu się podoba? Osobiście słucham techno ( wszystkich typów )... musi się poprostu podobać. Poza tym lubię słuchać innych typów muzyki i wcale się tego nie wstydzę. Od hip hopu po disco polo wliczając nawet polskie piosenki.
(Techna słucham od roku 2000 ) In memory of old Ekwador Manieczki ( Ethery Dony i Enviniry nie flamić ) xD Geo/ |
Ciebie tez GEO WJEBALO o 5 rano komentowac na only danera -.-
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |
|