![]() |
|
Cytuj:
|
Gdzie expic 80 lvl pacc
paladyn Mamy teraz wojne wiec jakies miejsce :D malo znane :D a fajne ;pp z góry thx |
Ponawiam Pytanie!
Cytuj:
eq:Mommonth fur cape,plate legs,crown helmet,scraft,necro/terra rod ? Mam bp uhow i 10 k na knighcie do wydania ;] prosze o sugestie bez wiekszego waste |
Cytuj:
|
gdzie moge expic 32 knightem z nastepujacym eq ;
demon helmet,dsm,g legi,boh/soft bootsy,demon shield,skull staff skill -60/59,4 mlvl,17k na poty. Chce jak najszybciej wbic 50 lvl zeby uzywac lepszych broni ;p Moge sprzedac softy i kupic mmsa a reszte wydac na exp. Niechce pasc wiec dragi odpadaja :D i niechce co 5 minut do dp wracac ;d |
34 paladyn
Skille 65/50(nie chce waścić pacca na skill ^^ ) Pacc Secura Crusader helmet,Blue robe , blue legs, royal spears,crown shield, boh Powiedzcie mi gdzie najlepiej expic zeby nie bylo waste żeby szybko exp szedl i zebym wychodzil nieźle na plus ? |
ponawiam ..
Cytuj:
|
@up
Ja już od 45/45 expiłem [16 lvlowym] knightem na cycach bez dużego waste [a tam 1-2 health potiony jak 2 naraz wyskoczyły :)]. Jak chcesz (prawie) w ogóle nie mieć waste, polecam Ci cyc camp na południe od Thais [dużo noobów :(] albo dotreń do 60/60 i idź na Mt. Sternum (pamiętając o dwarven ringach wrazie co ;)). |
Ponawiam! Pytanie !
28 lvl knight K set Wyvern fang/crystal sword Devil helmet Vampire shield(w przypadku crystal sworda bez tarczy) Skile 60/58 gdzie expic? edit:to konto facc ;] I gdzie zarabiac 31 lvl drut 29 mlvl eq mommont fur cape,plate legs,grifin shield,crown helmet,scraft,terra/necro rod gdzie zarabiac gdzies tak zeby bylo okolo 2-4k na h ? bez wiekszego waste |
20ed
Gdzie Moge Dobrze Poexpic(mam Softy)Pacc :) 20 ED
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Witam
Moja postac prezentuje sie nastepujaca 93 lvl RP 86 + 4 Distance 19 Mlvl Eq : Yalahar legs,Palladin Armor,Demon shield,Royal helmet,Softy/bohy Potrzebuje porady gdzie moge zlapac z 70k-90k bez waste Bo expic na Dl'ach 150k/h i wascic 50k na lvl jest hujowoX( |
Zobacz jak będzie na stone tombie -2 za tp, albo bb island.
|
22 druid, chce jak najszybciej wbić 33 lvl, moge na to wydać 60-70k, czekam na pacc i mam blokera do dyspozycji gdzie expić ? xd
|
Cytuj:
|
Eoxan możesz jeszcze na worker golemach:)
Gdzie expić 32 ED 32 m lvl eq hat of the mad .nort~ rod focus cape drag shield plate legi i soft boots gdzie expić żeby być na plus lub na zero?Mam yalahar quest PLS odpowiedźcię |
#Up
Jak masz 32 ED to możesz iść na dwarfy guardy do ostatniego cava -4 Jesli masz do dyspozycji hmm i z 1k-5k waste na lvl to wbijesz tam lvl w 60 min-90 min Expilem tam moim 42 ED Od 31 lvla do 40 lvl Jeśli chcesz jednak w yalahar idź na Zmutowanych ludzi tam też jest spoko exp B) |
Cytuj:
A z halistrom rodem gdzie mogę poxepić żeby było bez dużego waste na = lub na 0 |
36 druid 42mlvl softy gdzie expic ?? chce wyjsc na 0 lub lekkie waste. szybki exp
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:30. |
|