![]() |
|
@Ivoos
O***b się odemnie bo mnie w*****a gadka taya asta ;/ Jak nie wiesz to kurwa nie piepsz głupot pajacu I poco się wpiepszasz w nieswoje sprawy :/ Od razu mówie nie bd obpisywał na twoje z*****e posty ;> Zapomniałem o tobie aran, vari, ivoos <boosowie pacery od siedmiu boleści> Do czarnego nic już nie mam qmpel z gildi mówi żebym się od niego odjebał to tak bd ..................... |
Cytuj:
wlasnie udowodniles jakim jestes jebanym 1o latkiem który niema swojego zdania i slucha sie tego co mu wmowia inni, pamietam jak kiedys na bk wmawiales mi ze mistic nie boci, (w koncu mistic ci tak powiedzial) ;d |
@up
To ja powiedziałem żeby sie od niego odwalil :P Ivoo i twoje włosy na zel <3 :** odezwałbyś sie do bossa czasem |
Czarny nie jest już mój ziom ;> Jak qmpel prosi to wole go posłuchać i mieć ich a nie ;>
Może i wmawiałem ci bo dobrze go nie znałem teraz może i boci mi to wisi Odjeb się już koleś odemnie bo mnie wkurzasz ;> Teraz bd mówił że 14 latek piepszony no ale ty jesteś starszy jak starszy to mądrzejszy? Wiem mówiłem że nie bd odpisywał ale na posty pizdy nie da się nie odpisywać ;> |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
?
gdzie poexpie szybko na 25 elderem ?22 mlvl necro rod plate set :baby:
|
8mlv na 116lv:cup:
http://img152.imageshack.us/img152/6408/ss333wu9.jpg i moje staty:baby: http://img152.imageshack.us/img152/637/ss331mj3.jpg Pozdro~ |
Cytuj:
|
pozdro dla polacków, którzy dla kasy (tzn po to, żeby być w jakimś service) wejdą brazolom w dupy na 3 metry. jesteście zajebiści;s
|
Cytuj:
Cytuj:
"lach" ze mnie leci w gronie twoich kolegów dragon-croopów? się załamałem ;<<< Cytuj:
dziecko, skończ pokazywać jaki z ciebie raper, bo to żałosne... miałeś na mnie dissa (3 minutowego ;o!, jaki pro) wymyślić, ale jakoś do teraz go nie widziałem/słyszałem ;< nie użyłeś go na mnie, bo co? szkoda na takiego kogoś, jak ja? czy poprostu jak komuś dałeś to przesłuchania przed, to cię wyśmiał? bo pewnie twój rap <oneoneone> brzmi jak pijany verba ;| a tak ogólnie, to żal mi cie ;/ |
~~... Szukam blokera na hunty ;>...~~ XD
|
powaznie to 1 ;] juz nie zobaczysz mnie tam mozemy sie zalozyc ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
JoŁ
taya asta sra do ciasta cze |
Deroso xD w Vipach Daniel of songo 24 na dobe online ;DD
|
siema nooby ;>
Cytuj:
@Jordz bardzo dobrze ;D popieram cie nie wracaj juz bo ta gra nie ma sensu sam sie o tym przekonalem ^^ @Pimi co masz do Ivooosa mojego Bosssa? ;> |
Cytuj:
|
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:44. |
|