![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
[10 znaków]
|
Cytuj:
K.Jay |
Nie ma żadnej pokory. Zawsze będzie duma i wiara.
|
Cytuj:
|
[10 znaków]
|
Tu niema co porownywac wisly do barcelony...
|
Per, Santos, Arteta, Young, Benayoun ;o
|
Szału ni ma...
|
Arteta, Santos i Per to nie jest szał?
|
Szczerze, poza Mertesackerem, nie znam tych gości. Per jest dobry i na pewno przyda się wzmocnienie środka obrony. Ale Artetę sprawdzałem w Wikipedii i mimo 29 lat na karku, nie zagrał ani meczu w reprezentacji Hiszpanii, grał w dość słabych klubach. Santos też wygląda na przeciętniaka. O Parku nawet nie ma co wspominać - pewnie Boss go kupił, żeby się lepiej zareklamować w Korei, do tego za 2 lata odchodzi, bo musi odbębnić służbę wojskową. Liczyłem na lepsze transfery.
|
l0l, ty serio nie wiedziałeś, kim jest Mikel Arteta?! Ty w ogóle wiesz, jak wygląda piłka?
|
8:2 ;) helołłł
A tak na serio to Arsenal nawet z tymi smiesznymi transferami nic nie zrobi. Jeszcze pecha maja ze wszyscy sa bez formy. W poprzednim sezonie L'pool mial niemale problemy, nadszedl teraz czas na Arsenal... |
Cytuj:
|
Przypomnę, że w reprezentacji Hiszpanii Cesc Fabregas siedzi na ławce i gra ogony.
|
[10 znaków]
|
Siema dupca jak wakacje.
@zebyniebylozeofftop fajny mecz trolololo sialala, dobrze grały obydwa zespoły. |
Nasri > Benayoun
Fabregas > Arteta Clichy > Santos O grze Parka nie mam pojęcia, ponoć nic takiego (odszedł Bendtner), a Mertesacker to dobry transfer - z tym, że jedno wzmocnienie przy reszcie to wciąż osłabienie. Czekam na opinię Yoha. Nie, bez ironii. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |