![]() |
|
Cytuj:
Btw. FMP jest dobre, obie serie, ale naprawde miażdzy fumoffu! |
Cytuj:
Ukryty tekst:
Pacz polecam www.amv.com.pl zapoznaj sie z paroma tutkami :p |
Cytuj:
Wiekszosc robiona z nudow, ale przyznaje, ze jak mam czas to lubie sie w tym bawic. @FMP Jeden z najzabawniejszych momentow w anime zaraz po akcji z rugby: http://www.youtube.com/watch?v=ckde2tf-E_4 :D @up Dzieki wielkie, napewno skozystam przy robieniu kolejnego AMV. Mimo to przyda sie bardzo. ;) |
@Pacz:
Niestety nie moge powiedzieć o tej amv nic dobrego. I zawiera napisy i muzyka z wydarzeniami nie pasuje i timingu praktycznie brak i ogólnie kapa. Pooglądaj top teledyski z animemusicvideos.org i się ucz od najlepszych na świecie :D Niestety jest to nauka niezmiernie trudna :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może i nie tworzę, ale AMV oglądam od ponad 3 lat i może coś uda mi się doradzić :P |
A co mi polecicie do obrzejrzenia? Bo poki co to tylko ogladlem DB ( chyba jak wszyscy ) Hellsing ( strasznie mi sie podobal) i raz po raz GTO. Najlepiej zeby anime nie bylo za dlugie. ( zeby nei bylo jak DB:P) Nie mam okreslonego typu, bo tylko to ogladalem, wiec licze na wasza pomoc:D
|
@up
Polecam Full Metal Alchemist :P Cytuj:
|
Cytuj:
Choć ja wsiąkłem od obejrzenia Clannada, ale ja jestem dziwny :P Ciekawe AMV na jakie trafilem: http://www.youtube.com/watch?v=LvxBk...eature=related |
Cytuj:
Z nowych serii dopiero wychodzących - Durarara!, Fairy Tail. |
Cytuj:
@Lord: A ja ci jeszcze polece: Fate/stay night ;) i film pelnometrazowy: "Spirited Away". |
@Lord Dreathan
Code Geass, Macross Frontier, Full Metal Panic, Tengen Toppa: Guren Lagann, Ef - a tale of memories, Clannad, Hajime no Ippo. Sprawdź sobie wszystkie te serie na anime-planet.com i wybierz co ci najbardziej pasuje ;p Pierwszą czwórkę najlepiej oglądać w pakiecie ^^ Full Metal Panic 6 Ukryty tekst:
Nippah~! Corgar Frizz |
Clannada trzeba zobaczyć, szczególnie After Story. Ja od siebie dorzuciłbym jeszcze 2 kinówki: Mononoke Hime oraz Toki wo Kakeru Shoujo, a z serii Black Lagoon, Samurai Champloo, Nodame Cantabile i BECK. Na chwilę obecną wystarczy :)
|
Eerion sprawdz pw, na gg tez Ci wyslalem nie mniej jednak nie wiem czy to wciaz Twoje gg co masz tu wpisane w profilu :p
|
A tak poza tym nikt nie polecił mu jeszcze Triguna, Seto no Hanayome, Darker than Black, The Melancholy of Haruhi Suzumiya
|
Cytuj:
Jest to seria dzięki której zakochałem się w anime. B) A może jeszcze "Higurashi no Naku no Koro ni". Ale to już jest kryminał. B) A resztę to Ci wszyscy nade mną wypisali godne polecenia serie. :) |
kolego nie sluchaj tych durniow powyzej, bo oni nie wiedza co to za klasyk.
Koniecznie, ale to koniecznie musisz obejrzec School Days, te anime bardzo ciebie poruszy i dzieje sie nawet duzo akcji i fabula jest swietna... Naprawde polecam... ;] |
School Days SSIE.
Nie tykaj tego bo to co tam się dzieje... to śmiech na sali ;x. Fajny opening ma jedynie :-D. Swoją drogą teraz to tylko DragonBall Kai oglądam, nie wiem czemu, ale jakoś nadal sądzę, że ta seria... wymiata :-D |
Cytuj:
@Lord Dreathan Death Note polecam ci do obejzenia. ;) |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22. |
|