Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

Gangrel 23-01-2010 21:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Juzefek (Post 2723759)
FMP!6
Ukryty tekst:
O kurde, kolejny Lancelot :O

Jeśli mnie pamięć nie myli, to CG jest młodsze ;)

Btw. FMP jest dobre, obie serie, ale naprawde miażdzy fumoffu!

Koszyk 23-01-2010 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2723821)
Niestety, ale sciezka dzwiekowa byla zupelnie inna. Niestety firma WMG, ktora zajmuje sie prawami autorskimi zablokowala moja pierwsza piosenke, dlatego tez musialem ja zastapic ta obecna...
A tak po za nawiasem to raczej mieszanka rocka z domieszka metalu.

jest na to patent...

Ukryty tekst:
Copyright Disclaimer Under Section 107 of the Copyright Act 1976, allowance is made for "fair use" for purposes such as criticism, comment, news reporting, teaching, scholarship, and research. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Pacz polecam www.amv.com.pl zapoznaj sie z paroma tutkami :p

Pacz_knight 23-01-2010 21:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2723822)
ale zato widze ze reszta twoich filmikow jest fajna, te maple story smiechowe i te naruto i bleach fake (zwlaszcza jak itachi pojawil sie w bleachu huehue ) Dawaj moar, bo az dalem subskryszyn...

Ja nadal twierdze ze to chlam, ale milo ze komus sie podoba. xD
Wiekszosc robiona z nudow, ale przyznaje, ze jak mam czas to lubie sie w tym bawic.

@FMP
Jeden z najzabawniejszych momentow w anime zaraz po akcji z rugby:
http://www.youtube.com/watch?v=ckde2tf-E_4 :D

@up
Dzieki wielkie, napewno skozystam przy robieniu kolejnego AMV. Mimo to przyda sie bardzo. ;)

eerion 23-01-2010 22:05

@Pacz:
Niestety nie moge powiedzieć o tej amv nic dobrego.
I zawiera napisy i muzyka z wydarzeniami nie pasuje i timingu praktycznie brak i ogólnie kapa.
Pooglądaj top teledyski z animemusicvideos.org i się ucz od najlepszych na świecie :D
Niestety jest to nauka niezmiernie trudna :D

Koszyk 23-01-2010 22:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez eerion (Post 2723836)
@Pacz:
Niestety nie moge powiedzieć o tej amv nic dobrego.
I zawiera napisy i muzyka z wydarzeniami nie pasuje i timingu praktycznie brak i ogólnie kapa.
Pooglądaj top teledyski z animemusicvideos.org i się ucz od najlepszych na świecie :D
Niestety jest to nauka niezmiernie trudna :D

Bardzo trudna, siedze w tym od roku i nie sklecilem nic ciekawego jeszcze, poki co :p

eerion 24-01-2010 00:47

Cytuj:

Bardzo trudna, siedze w tym od roku i nie sklecilem nic ciekawego jeszcze, poki co :p
A co skleciłeś? Pochwal się :D
Może i nie tworzę, ale AMV oglądam od ponad 3 lat i może coś uda mi się doradzić :P

Lord Dreathan 24-01-2010 02:06

A co mi polecicie do obrzejrzenia? Bo poki co to tylko ogladlem DB ( chyba jak wszyscy ) Hellsing ( strasznie mi sie podobal) i raz po raz GTO. Najlepiej zeby anime nie bylo za dlugie. ( zeby nei bylo jak DB:P) Nie mam okreslonego typu, bo tylko to ogladalem, wiec licze na wasza pomoc:D

Juzefek 24-01-2010 09:37

@up
Polecam Full Metal Alchemist :P
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2723824)
Jeśli mnie pamięć nie myli, to CG jest młodsze ;)

Btw. FMP jest dobre, obie serie, ale naprawde miażdzy fumoffu!

Olać szczegóły xD

Gangrel 24-01-2010 11:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lord Dreathan (Post 2723920)
A co mi polecicie do obrzejrzenia? Bo poki co to tylko ogladlem DB ( chyba jak wszyscy ) Hellsing ( strasznie mi sie podobal) i raz po raz GTO. Najlepiej zeby anime nie bylo za dlugie. ( zeby nei bylo jak DB:P) Nie mam okreslonego typu, bo tylko to ogladalem, wiec licze na wasza pomoc:D

Death Note, Code Geass, i jesteś stracony dla ludzkości.

Choć ja wsiąkłem od obejrzenia Clannada, ale ja jestem dziwny :P

Ciekawe AMV na jakie trafilem: http://www.youtube.com/watch?v=LvxBk...eature=related

Fenel 24-01-2010 11:12

Cytuj:

Jeżeli chcesz coś głębszego to od siebie polecam Kanon 2006 i Clannad (dramaty/school life).
Z nowych serii dopiero wychodzących - Durarara!, Fairy Tail.

Tompior 24-01-2010 11:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gangrel (Post 2723987)
Choć ja wsiąkłem od obejrzenia Clannada, ale ja jestem dziwny :P

Co jak co, ale clannad jest dobry :P
@Lord: A ja ci jeszcze polece: Fate/stay night ;) i film pelnometrazowy: "Spirited Away".

Corgar Frizz 24-01-2010 11:37

@Lord Dreathan
Code Geass, Macross Frontier, Full Metal Panic, Tengen Toppa: Guren Lagann, Ef - a tale of memories, Clannad, Hajime no Ippo.

Sprawdź sobie wszystkie te serie na anime-planet.com i wybierz co ci najbardziej pasuje ;p Pierwszą czwórkę najlepiej oglądać w pakiecie ^^

Full Metal Panic 6
Ukryty tekst:
Lancelot, Suzakowaty pilot, brakuje jeszcze Spinzaku Kicka xD

Nippah~!
Corgar Frizz

Otakuma 24-01-2010 12:44

Clannada trzeba zobaczyć, szczególnie After Story. Ja od siebie dorzuciłbym jeszcze 2 kinówki: Mononoke Hime oraz Toki wo Kakeru Shoujo, a z serii Black Lagoon, Samurai Champloo, Nodame Cantabile i BECK. Na chwilę obecną wystarczy :)

Koszyk 24-01-2010 14:09

Eerion sprawdz pw, na gg tez Ci wyslalem nie mniej jednak nie wiem czy to wciaz Twoje gg co masz tu wpisane w profilu :p

Juzefek 24-01-2010 14:27

A tak poza tym nikt nie polecił mu jeszcze Triguna, Seto no Hanayome, Darker than Black, The Melancholy of Haruhi Suzumiya

Grycan 24-01-2010 16:11

Cytuj:

A jeżeli chcesz coś al'a romance to polecam "Onegai Teacher". ;)
Jest to seria dzięki której zakochałem się w anime. B)
A może jeszcze "Higurashi no Naku no Koro ni". Ale to już jest kryminał. B)

A resztę to Ci wszyscy nade mną wypisali godne polecenia serie. :)

milano8 24-01-2010 16:27

kolego nie sluchaj tych durniow powyzej, bo oni nie wiedza co to za klasyk.
Koniecznie, ale to koniecznie musisz obejrzec School Days, te anime bardzo ciebie poruszy i dzieje sie nawet duzo akcji i fabula jest swietna... Naprawde polecam... ;]

Oerciak 24-01-2010 16:38

School Days SSIE.

Nie tykaj tego bo to co tam się dzieje... to śmiech na sali ;x.
Fajny opening ma jedynie :-D.

Swoją drogą teraz to tylko DragonBall Kai oglądam, nie wiem czemu, ale jakoś nadal sądzę, że ta seria... wymiata :-D

Pacz_knight 24-01-2010 16:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2724113)
kolego nie sluchaj tych durniow powyzej, bo oni nie wiedza co to za klasyk.
Koniecznie, ale to koniecznie musisz obejrzec School Days, te anime bardzo ciebie poruszy i dzieje sie nawet duzo akcji i fabula jest swietna... Naprawde polecam... ;]

Uwaga, uwaga... Zaraz zacznie sie flame war! xd

@Lord Dreathan
Death Note polecam ci do obejzenia. ;)

Gangrel 24-01-2010 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2724118)
School Days SSIE.

Nie tykaj tego bo to co tam się dzieje... to śmiech na sali ;x.
Fajny opening ma jedynie :-D.

Swoją drogą teraz to tylko DragonBall Kai oglądam, nie wiem czemu, ale jakoś nadal sądzę, że ta seria... wymiata :-D

Bo Dragon Ball wymiata. Tak kiedyś, jak i dziś. Choć dziś wielu jest za młodych żeby ten klimat złapać.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:22.