![]() |
|
Cytuj:
|
@Josef
gz ;d @Adi Tobie tez gratuluje ;> @topic ale fajnie tu ;] |
Cytuj:
mam z ciebie gumę, jakiej z nikogo nie mam ;> |
@Up
Dziecko? haha nie no pozdro a ile to masz latek "dorosły" użytkowniku forum? @Janek byś wpadł do nas na vt czasami? Gz 80 BB, Pozdro dla pana "dorosłego" |
Cytuj:
|
albo chuj nvm;d
|
Cze, Wari dasz coś?
BB |
Cytuj:
nie no! sory pro! nigdy nie mówiłem, że jestem dorosły, ok? ;) do ludzi z mojego otoczenia mam szacunek, więc z jakiej racji mam ich blugać ej, ale lusi jest fajny i śmieszny, nie? ;) podlizać się chcesz croopowi i lusiemu? oni też na ciebie "sikają" przyznaj się, kto ty jesteś edward hezza, dama kasia... to, że mój ojciec nie żyje podnieca cię? tak, Hono kupuje na allegro, ciula z sd gsy ale sam wydajesz na pixele kasę :> skąd masz na pacca? |
No co racja to racja to ja lepiej już nigdy z domu nie wyjdę bo mnie wari dopadnie ;/
|
Cytuj:
kurwa za kogo ty sie uwazasz wchodzisz na forum i kazdego wyzywac zaczynasz nie widziales mojego zdjecia wiec o czym ty kurwa mowisz anwet sie ujawnic nie potrafisz |
Cytuj:
|
@ do tego ritititi
I Ty mowisz ze vari to dziecko? jak dla mnie to Ty jestes dzieckiem. Wysmiewac sie z kogos kto ojca nie ma..... wstydzilbys sie a pozatym kto wie co Twojego ojca moze spotkac... |
podzielam zdanie gruffza ;] kozak zrbil konto by pobluzgac ;/ zycie. odpierdol sie od Hona nawet jesli ku[puje na allegro to co z tego? jego kasa jego decyzja ;>
|
Cytuj:
a ty xev ssij palke ;D o boceniu powiedzialem to juz sie dusisz w sumie Expert ma racje lepiej z brazolami trzymac niz z polakami bo wlasny rodak cie w chuja zrobi ;DD Zaraz beda jakies debilne odpowiedzi ;D no prosze czekam ^^ |
Lusi@
GRAJ :(!!!!!!!!!111oneone TEn cwaniak z konta@ Jestesmy nboami bez ojców, ciesz sie ze ty masz takiego co sie toba w nocy opiekuje ;( kazdy ci juz zazdrosci, pozdrow swoich ojców Taya |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Pokazales ze masz 10 lat i chuj. |
Jaj klocta sie chopacy dalej !1111oneone
Ne no morze niektuzy to ne chopacy :< |
Cytuj:
|
Fajne skriny : d
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:20. |