![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pomysł na trójkącik jednego nieśmiałego zboczonego faceta, jednej ultra-nieśmiałej laski z dużymi cyckami i jeszcze jednej śmiałej płaskiej dechy nie popisuje się wyjątkowością. A stwierdzenie "postacie takie inne, mądre, wyjątkowe" to w ogóle stwierdzenie roku ponieważ co najmniej jeden z typów postaci wymienionych wyżej znajdziemy W KAŻDYM anime. @Down: Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... Mam nadzieje, że kiedyś zostanie przebaczona ;-D |
Milano... Nie jesteś zabawny. Flejma też nie wzniecisz... No cóz, nie udało ci się :)
@Oerciak Że też dałeś się złapać na takie słabiutkie zagranie... Ironia, mój drogi. Znasz to słowo? Nippah~! Corgar Frizz |
A mnie sie zdaje ze Milano po prostu jaja sobie robi. Coz za pomyslowa ironia. o.O
@up Szypszy ;< @topic Anime o detektywach plax, jakis dobry kryminal, z elementami logicyzmu w fabule na najwyzszym poziomie, tylko bez Detektywow Konanow prosze. ;b A dzisiaj moze dobrne do polowy D.GM. |
Cytuj:
|
Kumus, w 100%
Tu nie chodzi o kwestię czy SD się podoba,czy też nie. Sposób w jaki napisał Milano świadczy o tym że użył ironii, albo jest idiotą. Bo o ile SD może się spodobać, to użycie sformułowań z posta Milano to conajmniej minięcie się z prawdą. A nie chce nikogo obrażać, więc zakładam że to jednak ironia. Nippah~! Corgar Frizz |
Cytuj:
Teraz se TTGL oglądam. Te nazwy ataków...boże. O mało z krzesła człowiek nie spadnie. :D |
Cytuj:
|
To była ironia na 99 %. A może raczej żart. Z tym, że wałkowany xx razy i ni w ząb nie śmieszny, ale w/e.
|
to byla prowokacja, a ty oerciak to mozesz do swojej mamci mowic ze jest idiotka czy cos, a nie do mnie..
|
Zawsze się ktoś złapie na wzmiance o SD xD
edit Wie ktoś gdzie mogę dorwać torrenta z wszystkimi odcinkami TTGL? |
Cytuj:
|
Skad sciagne Bakemonogatari? bo nie moge znalesc zadnego torrenta ;x
|
Koszyczku mój drogi, polecam news.is-fabulo.us i Mirca
Nippah~! Corgar Frizz |
a ja wlasnie postanowilem obejrzec 2 raz Code Geassa i jestem zaskoczony ze az tyle rzeczy pozapominalem, no ale to chyba dobrze ^^
|
Cytuj:
|
Niedługo zmieniam internet. Będę mógł wreszcie zasysać w czymś lepszym niż *.rmvb
I tu stawiam pytanie - Skąd można zdobyć odcinki anime w formatach HD? (Warto wspomnieć że zależy mi na Soul Eater - Ze względu na ładną oprawę graficzną) |
A o czym mowimy od kilku(set) stron?
Przewin sobie troche do tylu :D |
@up
Istotnie "trochę" xD |
ma ktos dobrego torrenta z duza iloscia seedow do code geass ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43. |
|