Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Manga&Anime (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=139860)

milano8 24-01-2010 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Oerciak (Post 2724118)
School Days SSIE.

Nie tykaj tego bo to co tam się dzieje... to śmiech na sali ;x.
Fajny opening ma jedynie :-D.

Swoją drogą teraz to tylko DragonBall Kai oglądam, nie wiem czemu, ale jakoś nadal sądzę, że ta seria... wymiata :-D

DBkai ssie, a ty koles nie ogladales chyba tego school days, poniewaz wiekszosc ludzi stad powie ci ze fabula jest amazing i te postacie takie inne , mądre, wyjatkowa. Dla mnie zadne anime nie przebije tej serii. Kazdy fan powinien oblookac ten tytul... Goraco polecam...

Oerciak 24-01-2010 17:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez milano8 (Post 2724137)
DBkai ssie, a ty koles nie ogladales chyba tego school days, poniewaz wiekszosc ludzi stad powie ci ze fabula jest amazing i te postacie takie inne , mądre, wyjatkowa. Dla mnie zadne anime nie przebije tej serii. Kazdy fan powinien oblookac ten tytul... Goraco polecam...

Widziałem te anime i one jest zwyczajnie przekombinowane. Końcówka to w ogóle... Brak mi słów ;-P.

Pomysł na trójkącik jednego nieśmiałego zboczonego faceta, jednej ultra-nieśmiałej laski z dużymi cyckami i jeszcze jednej śmiałej płaskiej dechy nie popisuje się wyjątkowością.

A stwierdzenie "postacie takie inne, mądre, wyjątkowe" to w ogóle stwierdzenie roku ponieważ co najmniej jeden z typów postaci wymienionych wyżej znajdziemy W KAŻDYM anime.

@Down:
Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina... Mam nadzieje, że kiedyś zostanie przebaczona ;-D

Corgar Frizz 24-01-2010 17:54

Milano... Nie jesteś zabawny. Flejma też nie wzniecisz... No cóz, nie udało ci się :)

@Oerciak
Że też dałeś się złapać na takie słabiutkie zagranie... Ironia, mój drogi. Znasz to słowo?

Nippah~!
Corgar Frizz

Pacz_knight 24-01-2010 18:00

A mnie sie zdaje ze Milano po prostu jaja sobie robi. Coz za pomyslowa ironia. o.O

@up
Szypszy ;<

@topic
Anime o detektywach plax, jakis dobry kryminal, z elementami logicyzmu w fabule na najwyzszym poziomie, tylko bez Detektywow Konanow prosze. ;b

A dzisiaj moze dobrne do polowy D.GM.

Otakuma 24-01-2010 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2724153)
@Oerciak
Że też dałeś się złapać na takie słabiutkie zagranie... Ironia, mój drogi. Znasz to słowo?

Jesteś pewien, że to ironia? Mnie np School Days się podobało, za wyjątkiem końcówki.

Corgar Frizz 24-01-2010 18:22

Kumus, w 100%
Tu nie chodzi o kwestię czy SD się podoba,czy też nie. Sposób w jaki napisał Milano świadczy o tym że użył ironii, albo jest idiotą.
Bo o ile SD może się spodobać, to użycie sformułowań z posta Milano to conajmniej minięcie się z prawdą.

A nie chce nikogo obrażać, więc zakładam że to jednak ironia.

Nippah~!
Corgar Frizz

Yuri_Hyuga 24-01-2010 18:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2724154)
@topic
Anime o detektywach plax, jakis dobry kryminal, z elementami logicyzmu w fabule na najwyzszym poziomie, tylko bez Detektywow Konanow prosze. ;b

Może nie jest to żaden czysty kryminał, ale przeczytaj sobie snkę Umineko no Naku Koro Ni. Porównywać animu Umineko z snką Umineko to jak porównywać masturbację i seks. Naprawdę. A i myśleć dużo trzeba, jak nie lubisz jeść z ręki autorowi. Powinno ci się spodobać. The witch of certainty, Lambdadelta, says so.

Teraz se TTGL oglądam. Te nazwy ataków...boże. O mało z krzesła człowiek nie spadnie. :D

Oerciak 24-01-2010 18:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Corgar Frizz (Post 2724165)
Kumus, w 100%
Tu nie chodzi o kwestię czy SD się podoba,czy też nie. Sposób w jaki napisał Milano świadczy o tym że użył ironii, albo jest idiotą.
Bo o ile SD może się spodobać, to użycie sformułowań z posta Milano to conajmniej minięcie się z prawdą.

A nie chce nikogo obrażać, więc zakładam że to jednak ironia.

Nippah~!
Corgar Frizz

Z tego co ja czytam, to dla mnie wychodzi jako idiota, a nie jako ironia ;-)

Argen 24-01-2010 18:38

To była ironia na 99 %. A może raczej żart. Z tym, że wałkowany xx razy i ni w ząb nie śmieszny, ale w/e.

milano8 24-01-2010 19:36

to byla prowokacja, a ty oerciak to mozesz do swojej mamci mowic ze jest idiotka czy cos, a nie do mnie..

Juzefek 24-01-2010 19:56

Zawsze się ktoś złapie na wzmiance o SD xD

edit
Wie ktoś gdzie mogę dorwać torrenta z wszystkimi odcinkami TTGL?

Nari 24-01-2010 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pacz_knight (Post 2724154)
A mnie sie zdaje ze Milano po prostu jaja sobie robi. Coz za pomyslowa ironia. o.O

@up
Szypszy ;<

@topic

A dzisiaj moze dobrne do polowy D.GM.

Black Cat chyba był o tym.

Koszyk 24-01-2010 23:42

Skad sciagne Bakemonogatari? bo nie moge znalesc zadnego torrenta ;x

Corgar Frizz 24-01-2010 23:51

Koszyczku mój drogi, polecam news.is-fabulo.us i Mirca

Nippah~!
Corgar Frizz

milano8 25-01-2010 03:35

a ja wlasnie postanowilem obejrzec 2 raz Code Geassa i jestem zaskoczony ze az tyle rzeczy pozapominalem, no ale to chyba dobrze ^^

Gangrel 25-01-2010 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Koszyk (Post 2724365)
Skad sciagne Bakemonogatari? bo nie moge znalesc zadnego torrenta ;x

Ja posciagalem torrenty z nyatorrents.

VibulZiom 25-01-2010 13:57

Niedługo zmieniam internet. Będę mógł wreszcie zasysać w czymś lepszym niż *.rmvb

I tu stawiam pytanie - Skąd można zdobyć odcinki anime w formatach HD? (Warto wspomnieć że zależy mi na Soul Eater - Ze względu na ładną oprawę graficzną)

Tompior 25-01-2010 18:56

A o czym mowimy od kilku(set) stron?
Przewin sobie troche do tylu :D

Juzefek 25-01-2010 19:08

@up
Istotnie "trochę" xD

milano8 25-01-2010 20:31

ma ktos dobrego torrenta z duza iloscia seedow do code geass ?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:43.