![]() |
|
60 elite knight skille: 74/72, eq: DSM, knight legs, platinum amulet, steel boots,heroic axe, demon shield,crusader helmet. Gdzie expić?
|
31 Ed
31 ED Gdzie Poexpic żeby w miare dobry exp :)TYLKO NIE TOMBY PLAX :)
|
Zaczelem grać od 0 na pvp Askara mam 8 sorcera z PACC i nie wiem co robic;/ Moglibyscie mi pomoc podam przyklad 8-15 to i to , 15-25 to i to , 25-40 to i to ;] Coś w tym rodzaju z góry dzieki;] aha mam p seta dwarven shielda;]
|
20 MS m lvl 22, gdzie expić, może być waste ?
|
11 lvl knight, mam zamiar skillować do 55/55
Gdzie expić jak już będę mial 55/55? Eq: crown helmet k armor k legs leather bootsy scarf crown shield serpent sword Nie posiadam PACC ale myśle że kupie |
Cytuj:
facc cyklopy, jesli nie liczysz sie z waste -dragi Cytuj:
malpy, lizardy, cyclopolis, yalahar,barbarzyncy, scaraby,ef Cytuj:
Cytuj:
8-15 na poczatku larwy/roty ew Peninsula Tomb 15-30 potem tarpid -2 ewentualnie stone tomb - dobra kasa i lajtowy, scaraby,yala 40+ yalahar,tarpid -3, dragi ank Cytuj:
@down roty veno, dwarfy kazz,amazon camp veno,orki a bez skillowania swampy w venore, roty fibula |
Cytuj:
|
Witam.Posiadam 40 Elder Druida z 38 mlvl.Mam na waste około 100k.Chodzi mi o exp w granicach 60-70 k/h,moze byc waste.Mam odblokowane yalahar.Pozdrawiam.
PS: Posiadam Odpowiednie EQ jak na ten lvl |
Cytuj:
jak Ci sie poszczesci to nawet waste nie bedzie. |
41 drut mlvl 37 guardy już mnie nudzą szukam czegoś nowego.Może być małe waste.pozdro
|
Gdzie dobrze i bezpiecznie przyexpie bez waste lub na 0!!!
Stan postaci: http://img269.imageshack.us/img269/4554/stann.jpg JEST TO ED CZYLI PACC JEST |
@2up
dragon lair venore, facc tomb (?), ef @up Dragi ankh bez dl'i, dragi yala bez spawna i hydry, jeżeli masz zrobionego jakiegoś djina to djiny w yalahar ewentualnie w ankh, worker golemy. Starczy chyba :confused: |
Na co mogę iść expić ??
EQ : Crusader Helmet,Crown Armor,Knight Legs,Boh,Bright Sword,Medusa Shield. Skille : 70/69. |
Pacc, facc, profesja, lvl??
Ale wnioskując z danych w profilu 37 knightem z tym skillem spokojnie ogarniesz dc, ef, teren przed of możesz też próbować, vdl, hellgate pełno tego jest ogólnie to tylko kilka przykładów ;) |
Ups :p
FACC,Knight. Właśnie teraz sobie śmigam po EF. A coś jeszcze konkretnego? |
Cytuj:
Co do yalahar to jest to duże miasto, są tam dragony, worker golemy, ... :), proszę o sprecyzowanie propozycji. |
gdzie moge expic
44 Sorc
eq;HOTM,Blue Robe,Blue Legs,BOH,Demon Shield,WoV na FACCu Z góry dzieki za odpowiedz |
witam
gdzie mogę expić szybko 48 ED z 45 mlvl. Chciałbym żeby było co najmniej 50k/h. Do tej pory expiłem na tar tombie -3, ale tam już mi wolno idzie level, a chciałbym spróbować czegoś nowego. Jeśli chodzi o waste to może być na 0, ale najlepiej tak jak na tombie, że czasem może spaść coś droższego. Mam do dyspozycji kilka bp icicle, nie mam blokera. zaznaczam, że nie ogarniam asów, byłem raz, cudem udało mi się wyczyścić schody (były 2 asy) potem kilka razy otarłem się o deda więc szukam innej miejscówki |
@2up Kopalnie Guardów.
|
Cytuj:
@Astilinek Worker Golemy to najlepsze rozwiazanie moim zdaniem :> mialem 45 edem tam 120k/h na 2x expie wiec Ty bedziesz mial z 65k/h,jak masz softy to jeszcze lepiej. Waste jest rzadko,często spadnie np spiked squelcher [5k rashid] i wgl leci duzo kasy i diamencikow. Jak nie spodobają Ci sie golemy no to dragi yalahar 50k/h ale duzo ludzi lata wiec exp/h ciagle spada i spada ;s moim zdaniem golemy rox : d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:37. |
|